Kizlar merhaba. Sat 16 aralik.adetim dongum duzensizde olabiliyor ara ara.gecen ay tarlusal vermisti doktor.hormonlar vs degerlerim normal.ama 10 gun once tipki adet oncesi gibi goguslerim sismeye ve sonrasinda acimaya basladi.adet sancilarim da ara ara oluyo bikac gundur geceleri ozellikle uykumdan uyaniyorum.yine son gunlerde acik sari kokusuz hafif bir akinti mevcut. Goguslerimin uclari hala aciyor.mide bulantim cok nadir az oluyo.onumuzdeki persembe 10 gun gecikmem olacak o zaman test yapayim diyorum.ama hamile olabilir miyim acaba? Benzer belirtiler yasayan var mi
Yardımcı olur musunuz? 10 günlük gecikmem var sanki her an regl olacakmışım gibi belirtiler var fakat tek eksik göğüs hassasiyetim normalde oluyordu şuan yok. Dün kaset test yaptım negatif çıktı. Kasıklarda da inanılmaz ağrı var ne yapmalıyım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum. Şuan sgk m olmadığı için bi süre doktora da gidemiyorum başka nasıl anlayabilirim?
Yardımcı olur musunuz? 10 günlük gecikmem var sanki her an regl olacakmışım gibi belirtiler var fakat tek eksik göğüs hassasiyetim normalde oluyordu şuan yok. Dün kaset test yaptım negatif çıktı. Kasıklarda da inanılmaz ağrı var ne yapmalıyım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız mutlu olurum. Şuan sgk m olmadığı için bi süre doktora da gidemiyorum başka nasıl anlayabilirim?
Normalde gecikmen olmuyorsa gec dollenme ihtimali geliyor akla ama kan testi dışında öğrenebilecegin bir yöntem yok sadece bikaç gun daha geçince tekrar test yapabilirsin
En fazla 2 ya da 3 gün olurdu ya öne gelir ya da geç olurdu. Öğrenciyken sınav dönemlerinde oldu düzensizlik çok uzun zaman geçti üzerinden. Cevap verdiğin için cook teşekkür ederim
Normalde gecikmen olmuyorsa gec dollenme ihtimali geliyor akla ama kan testi dışında öğrenebilecegin bir yöntem yok sadece bikaç gun daha geçince tekrar test yapabilirsin