umutlar dunyasinin bebeginin cinsiyeti...

umutlardunyasi

sydney
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
288
7
96
- Yurtdışı
Kizlar dun kontrole gittim. ALLAH a sukur saglikli bir bebekmis. Yalniz plesantam su an yakin gozukuyormus ama zamanla rahim iter, 30 hafta tekrar ultrason dediler. Bua arada bebegimin cinsiyeti kizmis. Bugunde tekrar ultrasona girdim. Onlarda kiz dediler.

Pek sevinmiş gibi bir halin yok canım. Erkekmi istiyordun yoksa?? Ayrıca plesentanın aşağıda olması çok normal bu haftalarda. Daha çoook zaman var yukarı çıkar merak etme.

sağlıkla kuçağına alırsın inşallah, bence bir sorun olmaz merak etme.şanslı annenin ilkine kızı olurmuş.benimde bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinci bebişimi bekliyoruz 24 haftalığım daha çok var.sağlıklı gelsin kuzum.

Kizlar dun kontrole gittim. ALLAH a sukur saglikli bir bebekmis. Yalniz plesantam su an yakin gozukuyormus ama zamanla rahim iter, 30 hafta tekrar ultrason dediler. Bua arada bebegimin cinsiyeti kizmis. Bugunde tekrar ultrasona girdim. Onlarda kiz dediler.

Canim hayirli olsun bebisin, benim de kizim olacak insallah...bir sey soracaktim bir sonraki ultrasona 30. haftada gidecem demissin, yurtdisinda gorunuyorsun nerdesin acaba?ben amerikadayim da burda da pek sikca ultrason yapilmiyor merak ettim...

Canim hayirli olsun bebisin, benim de kizim olacak insallah...bir sey soracaktim bir sonraki ultrasona 30. haftada gidecem demissin, yurtdisinda gorunuyorsun nerdesin acaba?ben amerikadayim da burda da pek sikca ultrason yapilmiyor merak ettim...

Sagol canim. Ben Australia/Sydney denim canim. Valla ALLAH bu ulkeden razi olsun, saglik bakimindan cok iyi bir ulke. Doktor bedava burda:)) Medicare olayi super yani. Valla canim ben 6. haftada kanamam oldu daha dogrusu cok az lekelenme doktor benim icin hemen arayip randevu aldii. Bebek cok kucuktuu dediler emin olalim bir sorun olmadigina 7. haftada gene girdim. Gecen19. haftaliktim scan icin girdim, cinsiyetine de o zman baktirttim zaten. Doktor dedi plesanta su an yakin gozukuyor, emin olmak icin 30. haftada gene ultrasona alalim, sorun olmasin dediler. yani 4. sefer gircem 30. haftamda insaalah.Senin bebeginin dogum gunun nedir?

Sagol canim. Ben Australia/Sydney denim canim. Valla ALLAH bu ulkeden razi olsun, saglik bakimindan cok iyi bir ulke. Doktor bedava burda:)) Medicare olayi super yani. Valla canim ben 6. haftada kanamam oldu daha dogrusu cok az lekelenme doktor benim icin hemen arayip randevu aldii. Bebek cok kucuktuu dediler emin olalim bir sorun olmadigina 7. haftada gene girdim. Gecen19. haftaliktim scan icin girdim, cinsiyetine de o zman baktirttim zaten. Doktor dedi plesanta su an yakin gozukuyor, emin olmak icin 30. haftada gene ultrasona alalim, sorun olmasin dediler. yani 4. sefer gircem 30. haftamda insaalah.Senin bebeginin dogum gunun nedir?

burada neden her ay ultrasana alıyorlar ozaman, çok ilginç. şaşırdım valla. nasıl muayene ediyorlar peki ellemi bakıyorlar bebeğin pozisyonuna kilosunu boyunu takip etmiyorlarmı ? buralarda her ay gidip ultrason resmi ve cd almak çok moda vermeyeni dövüyorlar :))
allah tamına erdirsin. sağlıkla al kucağına bebeğini.

Son düzenleme:

Avusturalyanin iyi oldugunu duymustum, ne guzel nimetlerinden faydalan canim..benim de 6-7 haftalarda az bir kanamam olmustu , cok sukur gecti sonra..Allahim insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi, benim kizim Ekimin 4.de gelecek Allahin izniyle canim..benim her ay gittigimde idrar testleri rutin olarak yapiliyor, bir de bebisimin kalp atisini dinliyorlar, oyle boy kilo olcumu yapilmiyor...herhalde bir bildikleri vardir, anormal bir durum olmadikca bebis iyidir diye farzediliyor galiba..

burada neden her ay ultrasana alıyorlar ozaman, çok ilginç. şaşırdım valla. nasıl muayene ediyorlar peki ellemi bakıyorlar bebeğin pozisyonuna kilosunu boyunu takip etmiyorlarmı ? buralarda her ay gidip ultrason resmi ve cd almak çok moda vermeyeni dövüyorlar :))
allah tamına erdirsin. sağlıkla al kucağına bebeğini.

Aslinda her ay ultrason vermiyorlar yani gerekirse aksi durum olursa mesela kanama gibi onun haricinde dunyanin her yerinde oldugu gibi 3 kez ultrosan yeterli burdada. Muayene olayi ise mesela benim iki ebem var hastane bir klinige sevkediyor sen her ay o klinikte bebegin kalp atisi, durumu vs. annenin durumuna o iki ebe bakiyor. Dogum ve ultrosan hastanede. Bu durum sayesinde senle her an ilgilenebilecek birileri var yani. Sana bebek bakimi v.s. ogretiyorlar. Ultrosan resmi ve cd de hastanede verildi.
Sagol guzel dileklerin icin canim. ALLAH tum hamilelere kolay dogum nasip etsin.

Back
X