canmmm benmde 3 senedr olmuyooo ...devlet hastanesinde 3 kere çatlatma 3 kerede klomen kullandm ...olmadııı. ..sonra. Kayseride ersat beye gittm ...normal gidiyoduuu...ne asılama nede tup bebek istiyorum benm gayem normall..masrafsz olsun istemiştmmm...doktor meğersem tup bebek içinn plan yapıyomuş bize soylemediii...asistanına sordummm ...nasıl bir tedavi uyguluyosunuz dedimmm...dpktor bey dfarklı bir tedavi yyguluyo dedi geçiştirdiii...birhafta günde 3 kez iğne vuruldummmm...eşimde ilaç kullandııı.umitliydimnm ..sonr ...kayseriyle aramızda bir buçuk saaat varrrr..iki gunde bir cagrdiii...iste Boyle gittk geldkkk...cuma ya dek geldiiii...doktor pazartesi tup bebek yapccam dedi...biz sok olduk esinle doktor bey nrdennnn..zamnnda soylemednzzz biz normal bekliyodukkk.buna hazr deglz..ne maddi be maneviii...doktor bey sinirlendi.. Hamama giren terler diyeeee...biz eve geldkkkk.tup bebekk soncta..igneleri vuruldmmmm..o kadar gitgelllll....biralmk istemedmmm.ya tutarsa diyeeeee...gittk zar zor bulusturdukkk..yumurtalarm topladlarrr....12 yumurtdan 7 tanesi saglam dediler...2 si dollenmis 2gun icinde cagrdlar buyuk umitle gitttmmm...cok sevndm bende Anne olucam ..diye AMA olmadiii...transfersen 1hafta sonra kask agrmoldu kahverengi leke geldiii...hamileym dedmmm..esinde umitlendiii..ama degilmismmmm....adet lekesiymissss....tahlil yaptrnca anladmmm..ykldm.....suannnn 6 ay oldi gala hamile deglmmmm...sogan suyu iciyorummmmmm ...kuru incur havuc kuru yapcammmm...doktorlardan korkuyorummmm....allahmm olmayanlara iclerndede bans bebek verrr....insallah cnm. Sennkide tutarrrr...uzulmeee stres yapmaaaaİyi aksamlar ben 23 yasindayim ve iki bucuk yili askin bi evliligim var iki kez asilama yaptirdim klomen le devlet hastanesinde ve bi ozel doktor buldum ve gittim gayet iyi bi doktor asilama icin gonal f verdi igne yi vurduk evde ve tam bes yumurtam oldu iki si ni sectik dedi doktor bey ve simdi de buyumesi icin gonal f e devam dedi ve devam ettim ama intedigimiz gibi olmadi tamm asilama olacam bu defa olacak derken tedavi yi bitirdik ve simdi doktor tup bebek diyo daha dune kadar asilamadan umutluyken suan tup bebek te tutacak mi tutmayacak mi diye korkuyorum kafamm cokk karisik benim gibi olan yokmu paylasin lutfen
Aaa senin doktor manyak mi ya ne o oyle hastasina hamam a giren terler dermi allah a sukur benim doktor um cok iyi biri ve insallah da onda yaptiririm tupu devlet hastanesine pek guvenemiyorum bende.. Asilama yaptirdim o surecte en az uc doktor a gittim ayni hastanede o yuzdem sogudum bende gittigim hastaneden randevu alip gidiyordum bide hastaneye gidince o doktor olmaz diyolardi hemsireler bende gitmiyorum o yuzden tovbe ettimcanmmm benmde 3 senedr olmuyooo ...devlet hastanesinde 3 kere çatlatma 3 kerede klomen kullandm ...olmadııı. ..sonra. Kayseride ersat beye gittm ...normal gidiyoduuu...ne asılama nede tup bebek istiyorum benm gayem normall..masrafsz olsun istemiştmmm...doktor meğersem tup bebek içinn plan yapıyomuş bize soylemediii...asistanına sordummm ...nasıl bir tedavi uyguluyosunuz dedimmm...dpktor bey dfarklı bir tedavi yyguluyo dedi geçiştirdiii...birhafta günde 3 kez iğne vuruldummmm...eşimde ilaç kullandııı.umitliydimnm ..sonr ...kayseriyle aramızda bir buçuk saaat varrrr..iki gunde bir cagrdiii...iste Boyle gittk geldkkk...cuma ya dek geldiiii...doktor pazartesi tup bebek yapccam dedi...biz sok olduk esinle doktor bey nrdennnn..zamnnda soylemednzzz biz normal bekliyodukkk.buna hazr deglz..ne maddi be maneviii...doktor bey sinirlendi.. Hamama giren terler diyeeee...biz eve geldkkkk.tup bebekk soncta..igneleri vuruldmmmm..o kadar gitgelllll....biralmk istemedmmm.ya tutarsa diyeeeee...gittk zar zor bulusturdukkk..yumurtalarm topladlarrr....12 yumurtdan 7 tanesi saglam dediler...2 si dollenmis 2gun icinde cagrdlar buyuk umitle gitttmmm...cok sevndm bende Anne olucam ..diye AMA olmadiii...transfersen 1hafta sonra kask agrmoldu kahverengi leke geldiii...hamileym dedmmm..esinde umitlendiii..ama degilmismmmm....adet lekesiymissss....tahlil yaptrnca anladmmm..ykldm.....suannnn 6 ay oldi gala hamile deglmmmm...sogan suyu iciyorummmmmm ...kuru incur havuc kuru yapcammmm...doktorlardan korkuyorummmm....allahmm olmayanlara iclerndede bans bebek verrr....insallah cnm. Sennkide tutarrrr...uzulmeee stres yapmaaaa
İnanır mısınnnn tup bebek trasfernden sonra..odada kaldm hemşire geldi...doktorun yazdığı kagıtta yazdığı ilaçlarn artık içilmiyicegi yszıyooooo...hemşirede bana okuyooo bunları bırakmıyıcnnn içicen diyooo.sonra bu gittiii...bende bi bakıyım dedim...zaten uç saat yatıcmmmm..sırt ustuuuu...iyice sinirlendmmmm..okudum kagıdıııı...doktor trasferden sonra su ilaçlar içilmiyicek yazıyoooo...hemşire bana nedennnnn iç diyo sinirlendmmmm..zaten stresliymmm neredeyse aglıyocammmmmm...eşime kızdmmm...yanmda duruyon niye okumuyon diye sgladmmm....sonra esim hemşireyiii çağırdı soyledkkk...ozur dilermmm dediiii...yani o kağıdı okumasam içsemmm gerisini sen dusunnnn....bide trasferden sonra odya beni bir tane hasta bakıcı getirdiiii...duvara çarpa çarpa ne kadar sarsldmmmm....doktor ondan sonra ne aradı nede yanıma geldiiii..çok ta su içirdiler patladm neredeyseeee...bu benm şansm mı. Napiyimmmmm bebegmde olmadıııı...hemde özel tannmşşş hastaneeer....şimdi korkuyorummm...pitkisel kurler deniyorummm....sen hangi doktora gidiyorsunAaa senin doktor manyak mi ya ne o oyle hastasina hamam a giren terler dermi allah a sukur benim doktor um cok iyi biri ve insallah da onda yaptiririm tupu devlet hastanesine pek guvenemiyorum bende.. Asilama yaptirdim o surecte en az uc doktor a gittim ayni hastanede o yuzdem sogudum bende gittigim hastaneden randevu alip gidiyordum bide hastaneye gidince o doktor olmaz diyolardi hemsireler bende gitmiyorum o yuzden tovbe ettim
Aaa gecmis olsun yaaa ben kirikkaledeki yavuz simsek e gidiyorumİnanır mısınnnn tup bebek trasfernden sonra..odada kaldm hemşire geldi...doktorun yazdığı kagıtta yazdığı ilaçlarn artık içilmiyicegi yszıyooooo...hemşirede bana okuyooo bunları bırakmıyıcnnn içicen diyooo.sonra bu gittiii...bende bi bakıyım dedim...zaten uç saat yatıcmmmm..sırt ustuuuu...iyice sinirlendmmmm..okudum kagıdıııı...doktor trasferden sonra su ilaçlar içilmiyicek yazıyoooo...hemşire bana nedennnnn iç diyo sinirlendmmmm..zaten stresliymmm neredeyse aglıyocammmmmm...eşime kızdmmm...yanmda duruyon niye okumuyon diye sgladmmm....sonra esim hemşireyiii çağırdı soyledkkk...ozur dilermmm dediiii...yani o kağıdı okumasam içsemmm gerisini sen dusunnnn....bide trasferden sonra odya beni bir tane hasta bakıcı getirdiiii...duvara çarpa çarpa ne kadar sarsldmmmm....doktor ondan sonra ne aradı nede yanıma geldiiii..çok ta su içirdiler patladm neredeyseeee...bu benm şansm mı. Napiyimmmmm bebegmde olmadıııı...hemde özel tannmşşş hastaneeer....şimdi korkuyorummm...pitkisel kurler deniyorummm....sen hangi doktora gidiyorsun
..
Ya canim doktor cok ama cok onemli ya hastane ne kadar iyi olursa olsun doktor iyi olmaliİnanır mısınnnn tup bebek trasfernden sonra..odada kaldm hemşire geldi...doktorun yazdığı kagıtta yazdığı ilaçlarn artık içilmiyicegi yszıyooooo...hemşirede bana okuyooo bunları bırakmıyıcnnn içicen diyooo.sonra bu gittiii...bende bi bakıyım dedim...zaten uç saat yatıcmmmm..sırt ustuuuu...iyice sinirlendmmmm..okudum kagıdıııı...doktor trasferden sonra su ilaçlar içilmiyicek yazıyoooo...hemşire bana nedennnnn iç diyo sinirlendmmmm..zaten stresliymmm neredeyse aglıyocammmmmm...eşime kızdmmm...yanmda duruyon niye okumuyon diye sgladmmm....sonra esim hemşireyiii çağırdı soyledkkk...ozur dilermmm dediiii...yani o kağıdı okumasam içsemmm gerisini sen dusunnnn....bide trasferden sonra odya beni bir tane hasta bakıcı getirdiiii...duvara çarpa çarpa ne kadar sarsldmmmm....doktor ondan sonra ne aradı nede yanıma geldiiii..çok ta su içirdiler patladm neredeyseeee...bu benm şansm mı. Napiyimmmmm bebegmde olmadıııı...hemde özel tannmşşş hastaneeer....şimdi korkuyorummm...pitkisel kurler deniyorummm....sen hangi doktora gidiyorsun
..
Simdi ne yapayım bilmiyorummmm...elde gelen bile yokkk 3gunnn agladm ..nede doktor aradııı...sıkıldım artl...iyi bir doktor istiyorummmm...bildiginiz doktor varmııı...Ya canim doktor cok ama cok onemli ya hastane ne kadar iyi olursa olsun doktor iyi olmali
Nerdesinn nerde oturyosun sen kiSimdi ne yapayım bilmiyorummmm...elde gelen bile yokkk 3gunnn agladm ..nede doktor aradııı...sıkıldım artl...iyi bir doktor istiyorummmm...bildiginiz doktor varmııı...
Aynen canim kendiliginden hamile kalmisimVe kendiliginden oldu oylemi
Ayy ne guzellll keske bende kalabilseydim ama gecti artik ben tup bebege basliycam bu ay insallahAynen canim kendiliginden hamile kalmisim
Istanbul Tup Bebekte devam ediyorum ben cnm doktorum Emre Karatekelioglu
Merhaba tüp bebek.yaptirduniz sonuçlar ne oldu inş. Iyidir.. bnde yavuz h8cayi düşünüyorum memnun kaldınız mıGunaydinn ben tup bebek yaptirdim bes hucreliydi ve tek yumurtaydi bu sekilde hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?