Umutlar gitgide bitiyor mu

Canim hormon ilaclari bas agrisini tetikliyor migren,refluyude tetikliyor tedavilerden sonra refluyle uzun sure mucadele ettim sonunda iyilesti midem ama mide asiti dislerimi eritmis baya hasar var,,tesavilerden sonra cikolata kisti olustu ki zaten rezerv dusuk iyice dusuruyor miyom icin ameliyat ol diyolar,,,
Sana bisey soyliyeyimmi?? Mucadeleye devam!!!dogal yontemlerde dene ama vakit kaybetme tup bebege gec cnm evet cok etkileniyoruz ama bu zamanlar cok dwgerli ileride belki tup bebek sansimiz bile olmayacak..Ben her negatifte agladim zirladim ama silkelenip negatife ciZgi cekip yola devam ettim..Yavruma adim adim yaklasiyorum tum kalbimle inaniyorum buna..
Sende cesaretini topla ve basla tedaviye belki ilk denemede kalicaksin ve gecen onca zamana uzuleceksin..
Yani olabilir soyle dusunuyorum da ben hep bastan beri tup bebek istedim kesin olur gozuyle bakardim once yas im uymadi somra esim istemedi ama simdi mecburuz :( insallah tutar o kadar cok test aldim ki hep tek cizgi cikardi hatta sonuncu da yemin ettim hamile oldugumu bilsem dahi o testten alicam sirfff iki cizgi yi gormek icin:KK70::KK70::KK70:

Aminn canimmm evettt cok zor mus onu anladim ama tabi insan herseye alisiyor mus git gel doktor a hersey i yasiyoruz rabbim hayirla sonuclandirir insallah tedavilerimiz i ama soyle bi bakiyorum ne kadar da cok insan var cocuk tedavisi icin cabalayan yalniz degiliz rabbim hepimizi de mutlu son a ulastirir insallah
Insallah canm benim evet gercekten cok insan var evlat icin cirpinan Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin..
Bi arkadasim yeni hamile kaldi tup bebek tedavisinden sonra dogal yolla kaldi kendiliginden diyorki bana sorsan hayatta aklima gelmezdi kalacagim oda umitsizdi 3 ay oncesine kadar yani bizde kalicaz bir gun imkansizi basarip yavrularimizi kucagimiza alicaz.Yeterki sabredip pes etmeyelim

Insallah canm benim evet gercekten cok insan var evlat icin cirpinan Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin..
Bi arkadasim yeni hamile kaldi tup bebek tedavisinden sonra dogal yolla kaldi kendiliginden diyorki bana sorsan hayatta aklima gelmezdi kalacagim oda umitsizdi 3 ay oncesine kadar yani bizde kalicaz bir gun imkansizi basarip yavrularimizi kucagimiza alicaz.Yeterki sabredip pes etmeyelim
İnsalllaaaaah:dua:

Yani olabilir soyle dusunuyorum da ben hep bastan beri tup bebek istedim kesin olur gozuyle bakardim once yas im uymadi somra esim istemedi ama simdi mecburuz :KK43: insallah tutar o kadar cok test aldim ki hep tek cizgi cikardi hatta sonuncu da yemin ettim hamile oldugumu bilsem dahi o testten alicam sirfff iki cizgi yi gormek icin:KK70::KK70::KK70:
Tup bebek tedavisi seni korkutmasin baya suprizli oluyor olmaz diyosun oluyor olur diyosun olmuyor sabrediceksin arkadasim sakin pes etme!
Maddiyat el verdigi surece devam et yoluna borc elbet odenir ama bu zamanlar geri gelmez vakit kaybetme gec hemen tedaviye

Tup bebek tedavisi seni korkutmasin baya suprizli oluyor olmaz diyosun oluyor olur diyosun olmuyor sabrediceksin arkadasim sakin pes etme!
Maddiyat el verdigi surece devam et yoluna borc elbet odenir ama bu zamanlar geri gelmez vakit kaybetme gec hemen tedaviye
Evet haklisin basliycam insallah rabbim ikiz ikiz kismet eder insallah hepimize

Canimm tup bebek ten korkmuyorum tek korkum var insallah bi sikinti cikmaz

Cikmaz cikmaz sen icini ferah tut tek yunurta yeter de artar bile esinde sorun varmi?
Nezaman basliyosunuz tedaviye nerde?
Esimde cok az bi sperm azligi var ama ciddi boyutta degil mis benim yumurtam bes tane cikti ve iki tanesi iyi dedi doktor ilac in dozu az oldugu halde ben ankara dayim ama kirikkalede ki yavuz simsek e gittim tup bebegi o dedi bana ama ben devlet teki hakkimi denemek istiyorum bi arastiricam bu hafta bakalim ne diyecekler aksi birsey olursa ozel de yaptircam

Yasin cok buyuk avantaj bu arada ilk denemede kalirsin hamile ben inaniyorum
Sen kac yasindasin ve nerdesin
Bide bu arada yumurtalarim vardi ya eger dr a gitmesem bi sikinti yaratir mi bu yumurtalar kendiliginden catlar mi bu yumurtalar kasigim cok agriyo ara ara sanci giriyor kiat falan olusur mu

Canim hormon ilaclari bas agrisini tetikliyor migren,refluyude tetikliyor tedavilerden sonra refluyle uzun sure mucadele ettim sonunda iyilesti midem ama mide asiti dislerimi eritmis baya hasar var,,tesavilerden sonra cikolata kisti olustu ki zaten rezerv dusuk iyice dusuruyor miyom icin ameliyat ol diyolar,,,
Sana bisey soyliyeyimmi?? Mucadeleye devam!!!dogal yontemlerde dene ama vakit kaybetme tup bebege gec cnm evet cok etkileniyoruz ama bu zamanlar cok dwgerli ileride belki tup bebek sansimiz bile olmayacak..Ben her negatifte agladim zirladim ama silkelenip negatife ciZgi cekip yola devam ettim..Yavruma adim adim yaklasiyorum tum kalbimle inaniyorum buna..
Sende cesaretini topla ve basla tedaviye belki ilk denemede kalicaksin ve gecen onca zamana uzuleceksin..
Canım haklısın. Ben her şeye rağmen tüp bebek istiyorum aslında ancak eşim ikna olmuyor bir türlü. Bu meseleyi konuştukça daha da uzaklaşıyor tüp bebek fikrinden. Ben de ışte zaten yan etkileri çok zorladı beni belki biraz dinlenmek daha hayırlıdır diye avutuyorum kendimi. Çünkü ilaçları birakali 16 ay oldu ama etkisi duruyor. Dışarıda öyle biraz sesli yerlerde az dursam başım zonkluyor. Veya 4-5 saatlik programlar koyamıyorum kendime. Altı ustu klomen ve ovitrelle kullandım. Peki ya tup bebek ilaclarindan geriye ne kalacak? Bu da beni korkutuyor. Eşim ikna olsa bi cesaret başlarım ama o da olmayınca ne yapalım hayirlisi... önce sağlığımız huzurumuz...

Sen kac yasindasin ve nerdesin
Bide bu arada yumurtalarim vardi ya eger dr a gitmesem bi sikinti yaratir mi bu yumurtalar kendiliginden catlar mi bu yumurtalar kasigim cok agriyo ara ara sanci giriyor kiat falan olusur mu
Catlayamayanlar kistlesebiliyor ama vucut genelde eritiyor cnm yine de tedavi sonrasi kontrol olmak gerek kist varsa onlemi alinsin

Canım haklısın. Ben her şeye rağmen tüp bebek istiyorum aslında ancak eşim ikna olmuyor bir türlü. Bu meseleyi konuştukça daha da uzaklaşıyor tüp bebek fikrinden. Ben de ışte zaten yan etkileri çok zorladı beni belki biraz dinlenmek daha hayırlıdır diye avutuyorum kendimi. Çünkü ilaçları birakali 16 ay oldu ama etkisi duruyor. Dışarıda öyle biraz sesli yerlerde az dursam başım zonkluyor. Veya 4-5 saatlik programlar koyamıyorum kendime. Altı ustu klomen ve ovitrelle kullandım. Peki ya tup bebek ilaclarindan geriye ne kalacak? Bu da beni korkutuyor. Eşim ikna olsa bi cesaret başlarım ama o da olmayınca ne yapalım hayirlisi... önce sağlığımız huzurumuz...
Vakti zamani gelince oda kabul edicektir cnm aslinda basladiktan sonra hersey su gibi akiyor ama baslamak zor iste..
Rabbim insallah dogal yoldan verir de hic tedaviye gerek kalmaz

Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah negüzel ne büyük bir mutluluk,,Bizim de 3 yıl olacak 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm sorunumuz birden fazla ,Allah inşallah bizlere de verir bizim için de dua edin olurmu
amin canım insallah .dua ediyorum canım sürekli olarak. bendede pco hıpotroid inslin direnci ve kilo problemi vardı. şöyle soylıım 110la hamile kaldım. esiminde sperm sayısı total 28 milyondu yani ml de 7 milyon. tedavide olmadık bekledik durduk cnm. insallah tedavisiz hemen bebişiniz olur

Back
X