Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

Merhaba,
bende de pcos var ve 3,5 senedir hamile kalmayı denedim her gittiğim doktor kilo vermemi söyledi 75 kiloyum ve kilomu çok gösteren biri değilim, 2 senedir glifor kullanıyorum şekeri dengelemek için beni baya şekerli şeylerden uzaklaştırdı fakat kilo vermem zor oluyor, bu sene kendi araştırmalarımla önce devlete muayene oldum ve klomen ve çatlatma iğnesi uygulayıp uygulayamayacağımızı sordum, ümitlendirmedi fakat kabul etti, iğne olacağım gün taini çıktı başka doktora rica ettim kabul etti iğneyi yazdı, bu sefer iğne bulamadım 2 doz yazılmıştı, 1 ini buldum ve yaptırdım, şu an iğnenin 6. günündeyim d vitamini ve demir hapı kullanıyorum , folik asit başlamadım henüz bu ay zorlayıcı ama umuda yaklaştığım bir ay oldu, 3 ay bu şekilde deneyeceğim velhasıl kelam rabbim sağlıksız ve hayırsız evlatla kimseyi sınamasın bu bekleyiş en güzel en hayırlı en sağlıklı evlatlara bekleyişimiz olsun, sabrınızı dik tutun.
Merhaba sizle aynı durmdayım yumurta catlamama sorunum var iğnenin 9.günündesiniz sanırm hiç bir belirtiniz oldu mu henüz

bugün sol göğüs ucunda sızlama var feci şekilde , iğne etkisi mi yoksa süreç mi bilmiyorum çok dua ediyorum olumlu olsun diye, sol kasığımda iğne gününden beri ağırıyor, bilmiyorum :( , pazar sabahı erken gebelik testi yapacağım ezcanede 100 tl olan testi 5 li 220 tl ye aldım trenyoldan,

15 Ekim 1 DPO — Hafif kasık dolgunluğu olabilir
16 Ekim 2 DPO — Yumurtalık hassasiyeti devam edebilir
17 Ekim 3 DPO — Hafif batma/sızı normal
18 Ekim 4 DPO — Hafif yorgunluk olabilir
19 Ekim (Bugün) 5 DPO ✅ Kasık ağrısı, yavaş yürüyebilme hissi
20 Ekim 6 DPO ⬜️ Hafif batma, iğne gibi his, pembe akıntı olabilir
21 Ekim 7 DPO ⬜️ Karın altı baskı artabilir, hâlâ erken dönem
22 Ekim 8 DPO ⬜️ Tutunma başlayabilir — hafif kramplar
23 Ekim 9 DPO ⬜️ Göğüslerde hassasiyet, yorgunluk, duygusallık başlayabilir
24 Ekim 10 DPO ⬜️ İmplantasyon sonrası belirtiler belirginleşebilir
25 Ekim 11 DPO ⬜️ Erken idrar testi yapılabilir (çok hassas testle)
26 Ekim 12 DPO ⬜️ Kan testi (Beta hCG) için uygun gün
27 Ekim 13 DPO ⬜️ Adet öncesi benzeri belirtiler olabilir ama gecikme olursa umutlu!

bugün sol göğüs ucunda sızlama var feci şekilde , iğne etkisi mi yoksa süreç mi bilmiyorum çok dua ediyorum olumlu olsun diye, sol kasığımda iğne gününden beri ağırıyor, bilmiyorum :( , pazar sabahı erken gebelik testi yapacağım ezcanede 100 tl olan testi 5 li 220 tl ye aldım trenyoldan,

15 Ekim 1 DPO — Hafif kasık dolgunluğu olabilir
16 Ekim 2 DPO — Yumurtalık hassasiyeti devam edebilir
17 Ekim 3 DPO — Hafif batma/sızı normal
18 Ekim 4 DPO — Hafif yorgunluk olabilir
19 Ekim (Bugün) 5 DPO ✅ Kasık ağrısı, yavaş yürüyebilme hissi
20 Ekim 6 DPO ⬜️ Hafif batma, iğne gibi his, pembe akıntı olabilir
21 Ekim 7 DPO ⬜️ Karın altı baskı artabilir, hâlâ erken dönem
22 Ekim 8 DPO ⬜️ Tutunma başlayabilir — hafif kramplar
23 Ekim 9 DPO ⬜️ Göğüslerde hassasiyet, yorgunluk, duygusallık başlayabilir
24 Ekim 10 DPO ⬜️ İmplantasyon sonrası belirtiler belirginleşebilir
25 Ekim 11 DPO ⬜️ Erken idrar testi yapılabilir (çok hassas testle)
26 Ekim 12 DPO ⬜️ Kan testi (Beta hCG) için uygun gün
27 Ekim 13 DPO ⬜️ Adet öncesi benzeri belirtiler olabilir ama gecikme olursa umutlu!
Sizde belirti var gibi bu ay sizin için umutluyum ben iğne günü hariç 5.gündeyim belirti pek kalmadı

ben kendimden umutlu olamıyorum, gözümde herşey uzak kalıyor, annelik duygusunu tatmayı çok istiyorum ama 1 kez olsun gebelik yaşamamış biri olarak imkansız ne demek çok iyi biliyorum, sabrediyorum ve dua ediyorum tüm anne olmayı hakeden isteyen ve olamayanlara.

ben kendimden umutlu olamıyorum, gözümde herşey uzak kalıyor, annelik duygusunu tatmayı çok istiyorum ama 1 kez olsun gebelik yaşamamış biri olarak imkansız ne demek çok iyi biliyorum, sabrediyorum ve dua ediyorum tüm anne olmayı hakeden isteyen ve olamayanlara.
Bende aynı durumdayım siznle insallah bu ay güzel haberler alırız. Hep negatif olunca her ay insan umutsuzluga düsüyor

bir yıl dolmadan özelde de bir sey yapılmaz. bende pcos, esimde varikosel olduğu halde doktorumuz bir yıl deneyin demişti. 1.yılda ilk ilaç tedavisine başlandı.

hayıt otu kullandığım ay benim lh değerim çok düstü ve o ay hiç yumurtlama olmadı. o yüzden kafanıza göre bir sey kullanmayın bence.

bence kan değerlerine bakım omega - d vitamini - demir vitamini b türevleri kullanılmasının faydalı olduğunu yumurta gelişimi için destekleyici olduğunu duydum , demir kullanıyordum de vitaminine başladım bu ay da olmusuz olursu inofolic combi ve b türevlerini alacağım

Kızlar ben de omega 3, demir ve koenzim q10 kullanıyorum. Demir hapım nutraxin iron ve için de folik asit de var. Bunları gebelik için değil genel sağlık için son iki aydır kullanıyorum. Eşime de akşamları omega3 veriyorum zor bela içiyor😂 takviyelerin önemli olduğunu düşünüyorum özellikle 35 yaştan sonra

bir yıl dolmadan özelde de bir sey yapılmaz. bende pcos, esimde varikosel olduğu halde doktorumuz bir yıl deneyin demişti. 1.yılda ilk ilaç tedavisine başlandı.

hayıt otu kullandığım ay benim lh değerim çok düstü ve o ay hiç yumurtlama olmadı. o yüzden kafanıza göre bir sey kullanmayın bence.
evet 1byil olmadan birsey yapmiyolar ama hayit otu iyi gelir diyolardi demmekki herkeze farkli etki yapiyor umit iste belki ise yarar doye deniyoruz canim ama bilgilendirdigin icin tsk ederim kafamiza gore icmemek dogru

Bende şubattan berı hamıle kalamıyorum . 1 kere Klomen tedavısı gördüm sonuç alamadım çok yan etkılerı oldu . Bugün yıne Klomen dedı . Ama araştırmalarım sonucu letu kullanmaya karar verdım . Esımdede bende de sorun yok . Rahım fılmı cektırım mı dedım tuplerın şiş olsa onerırsım bıraz daha bekle dedı . Bu arada yanlısıkla hamıle kalanlara hayranım . Burdan selam olsun 👏🏻 😅

Back
X