Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

Kızlar ben de omega 3, demir ve koenzim q10 kullanıyorum. Demir hapım nutraxin iron ve için de folik asit de var. Bunları gebelik için değil genel sağlık için son iki aydır kullanıyorum. Eşime de akşamları omega3 veriyorum zor bela içiyor😂 takviyelerin önemli olduğunu düşünüyorum özellikle 35 yaştan sonra

kesinlikle aynı fikirdeyim :) ya bu eskıler 40 42 de nasıl hamıle kalıyormuş:):) valla rabbim verene veriyor annemin komşusu 49 yaşında hamile kalmıştı:)

bir yıl dolmadan özelde de bir sey yapılmaz. bende pcos, esimde varikosel olduğu halde doktorumuz bir yıl deneyin demişti. 1.yılda ilk ilaç tedavisine başlandı.

hayıt otu kullandığım ay benim lh değerim çok düstü ve o ay hiç yumurtlama olmadı. o yüzden kafanıza göre bir sey kullanmayın bence.
Haklısnız. Hayıt otu/tohumu sanırım uygun değil. Çoğu kişide böyle problemler okudum. Ben doktorum ile konuşup multuvitamin, omega3 kullanmaya başladım. Reglimin ilk gününden yumurtlama dönemime kadar adaçayı+civan perçemi demleyip sabah akşam içtim. Yumurtlama döneminden bir sonraki regl dönemime kadar da testere dişli Aslan pençesi demleyip içiyorum sadece akşamları. Tüm bu akışı doktorumla paylaştım onayı ile başladım. Normalde bana yumurta kalitise artırıcı ilaç yazmıştı ama alma istemediğimi önce doğal yöntem istediğimi belirttim.

Haklısnız. Hayıt otu/tohumu sanırım uygun değil. Çoğu kişide böyle problemler okudum. Ben doktorum ile konuşup multuvitamin, omega3 kullanmaya başladım. Reglimin ilk gününden yumurtlama dönemime kadar adaçayı+civan perçemi demleyip sabah akşam içtim. Yumurtlama döneminden bir sonraki regl dönemime kadar da testere dişli Aslan pençesi demleyip içiyorum sadece akşamları. Tüm bu akışı doktorumla paylaştım onayı ile başladım. Normalde bana yumurta kalitise artırıcı ilaç yazmıştı ama alma istemediğimi önce doğal yöntem istediğimi belirttim.
inşallah olumlu sonuclar alırsınız 🥰

Bende şubattan berı hamıle kalamıyorum . 1 kere Klomen tedavısı gördüm sonuç alamadım çok yan etkılerı oldu . Bugün yıne Klomen dedı . Ama araştırmalarım sonucu letu kullanmaya karar verdım . Esımdede bende de sorun yok . Rahım fılmı cektırım mı dedım tuplerın şiş olsa onerırsım bıraz daha bekle dedı . Bu arada yanlısıkla hamıle kalanlara hayranım . Burdan selam olsun 👏🏻 😅
Gercekten ya yanlislikla tek iliskiyke yada afedersin zevk suyuyla nasil kaliyolar helal olsun 😅

Bende sizdenim kızlar🌸kaç aydır deniyoruz klomen femara çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonraki aşama aşılama dedi doktorum bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin☺️

Hosgeldin ugurlu gel 🤍 Amin canim rabbim isteyene nasip etsin insallah 🙏
Hoşbuldum canım☺️bu ayı boş geçtik ilaç kullanmadım ocak ayında başlayacak hsg aşılama vs. düşündükçe stres oluyorum ama elimizden de bi şey gelmiyor dua etmekten başka rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah 🙏

merhaba kızlar bende spiral vardı 2 ay oldu çıkartalı 2 aydır denedik olmadı bu ay da ovülasyonla takip edicem ve değerlendirecem inşallah olur bu ay olursa 2.benepşm olucak bide şey sormak istiyorum tam bilmiyorum ovülasyon pik oluyor ya olduğu gün ve sonra kaç gün ilişki olmalı

merhaba kızlar bende spiral vardı 2 ay oldu çıkartalı 2 aydır denedik olmadı bu ay da ovülasyonla takip edicem ve değerlendirecem inşallah olur bu ay olursa 2.benepşm olucak bide şey sormak istiyorum tam bilmiyorum ovülasyon pik oluyor ya olduğu gün ve sonra kaç gün ilişki olmalı
İlk üç gün canım. Benim mesela 2 gün pik oldu 3. Gün silikleşmeye başlamıştı. Bı da çatlamış anlamına geliyor.

Kızlar sizce var mı? Normal bakınca çok silik gölge var gibi geldi. Foto üzerinde oynayınca sanki belli oldu gibi. Yarın erken gebelik alacağım bakalım. Umudum yok pek ama insan işte… 🥺

Eklentiler

• IMG_7909.webp
    IMG_7909.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 28
Back
X