• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutları kasım ayına kalan arkadaşlar gelin dertleşelim 💕

Merhaba insallah rabbim gonlunuze gore verir bende 8 9 aydir ovulasyonla ilerliyordum bu ay biraktim artik normal takvim uzerinden ilerlicem akinti takibi ile devam etcem diger turlu uzucu ve yorucu oluyor gorev gibi oluyor nasipte varsa olur insallah 😊
Olur inşallah cok kafaya takmak yada stress yapmak da negatif sonuç veriyor arkadaşım çok uğraştı sonra senin dediğin gibi akışa bıraktı ve hamile kaldı genel olarak herşey kafada bitiyor canım Allah isteyen hwekese nasip etsin inş

Hemen tutmadı dediğiniz 3 ay mı? 😂 Neyse inşallah gebesinizdir. İşin sırrı yok bence çünkü bazen olmayınca olmuyor malesef.
hayırlısı olsun canım bir oğlum 8 sene sonra emin olmamakla birlikte deneyelim dedik olursa olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim insallah bu ay güzel haber alırsınız ❤️🤲
Bence de ya ben de takip etmesini bu ay biraktim boyle daha rahat en azindan surekli negatif gormuyorum yumurtladim yumurtlicam dusunmuyorum 😅 test falan yapmadan nasipte varsa olur insallah 🥰
aynen canım böylesi daha iyi ama şöyle ilk bebeği bekleyenler icin bu söylediklerimiz zordur benim bir çocuğum var cok şükür ikinci de nasip kısmet diyebiliyorum allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🤲🌸bu arada sizin varmi çocuğunuz ilk mi olucak 😊

hayırlısı olsun canım bir oğlum 8 sene sonra emin olmamakla birlikte deneyelim dedik olursa olur diye hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim insallah bu ay güzel haber alırsınız ❤️🤲

aynen canım böylesi daha iyi ama şöyle ilk bebeği bekleyenler icin bu söylediklerimiz zordur benim bir çocuğum var cok şükür ikinci de nasip kısmet diyebiliyorum allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 🤲🌸bu arada sizin varmi çocuğunuz ilk mi olucak 😊
Öyle tabi bende sizle ayniyim 1 cocugun var cok sukur allaha kardes icin deniyoruz 😊 ilk cocuk icin bekleyenler daha sabizsizlaniyo biz boyleysek onlar 2 kati heyecanli oluyo 😊

Kızlar geçen ay gebelik denediğimiz ilk ayımdı ve o heyecanla ovulasyon testi yaptım. Bu ay yapmadan akışına bırakmak istiyorum. Bugün veya yarın tahminen yumurtlama günüm. İki günde bir değerlendirerek ilerlemeyi düşünüyorum. Bu süreçte omega 3 ve folik asit de kullanıyorum. Sizler hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Back
X