umutlarım hayallerim yıkıldı.. yumurtalik sorunu...

arkadaşımın tüpleri kapalıydı.bir tanesi operasyonla açıldı.1-2 ay sonrasında da hamile kaldı.şu anda oğlu 2,5 yaşında gayette mutlu.hatta 500tl ye yapmışlardı operasyonu istanbulda.istersen hangi dr hangi hastane öğrenebilirim canım.

Tüpler kapalıysa bile adı üstünde "tüp bebek tedavisi" ile bebek sahibi olabilirsiniz.. Milyonlarca aile var.

Sizi anlıyorum ama çok kahretmişsiniz, yapmayın, derdiniz dermansız değilki, belki biraz zor, belki bir sürprizle kolay olur ama olur, Allah dilesin yeterki..
Nolur üzülmeyin, çaresiz değilsiniz..

Yaaa canim benim
Durumuna uzuldum bende uzulurdum.
Ama artik tıp gelişti...
Herseye şükretmelisin.
Bir tanidigimin yumurtlari erimişti tedavi oldu ve hamile...
Dua et. Kapalisada tup bebek yaptirirsin yolun var..
Sadece olmamasinin psikolojisiyle boylesin...
Bizimde olmuyor 2 senedir bizimki sebepsiz...
Oyle olunca tedavisi de olmuyo cok zor bir durum..
Sen icini ferah tut oyle zor bisey de degil sakin ol aglama uzme kendini...

doktorlardan duyduğum şu oldu düzenli adet olan bir kadın anne olabilir...

ay bende nasıl korkuyla okudum ne çıkacak sonunda diye tövbe tövbe

olur canım yaaa allahtan ümit kesilmez benim uzaktan akrabama 1 oğlu vardı ikincisi olmadı dış gebelık atlattı ölümlerden döndü ve dr ensonunda çocugun olmaz raporu verdi kesnilikle olmaz artık çocugun dediler , oğlu 12 yaşındayken mide şikayetiyle dr gidiyor 2 aylık hamile rabbim yeterki OL desin , allahtan ümit kesilmez

cnm tek tüp tek yumurtalıkla hamiş kaldım sakın üzme kendini,ufak bir operasyonla olur İNŞALLAH....

inşallah olur ...
demin Namazda o kadar dua ettim ki. .
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. .
hayırlı sağlıklı bir bebek. ..
ben hersey normal saniyordum jinekolog öyle şeyler diyince şok geçirdim....

eşim kaç gündür destek çıkıyor bana ama yüreğim yangın yeri. ..
eşim in dedikleri. ..
Allah verirse alicaz oo nasip ederse olacak. .
vermezsede vardır bundada bi Hayır belki evladın olacaktı ama sana sürekli sıkıntı verecekti kötü islere bulasacakti. .
belki allah seni belalardan koruyor sen bunu bilemezsin ... şer sandığın şey de Hayır vardır.... ağlama isyan etme sınavdasin kaybetmeyelim biz sınavımiz ı.
kaç gündür bunları söylüyor. ..
bende aglamamak için kendimi tutuyorum bol ya sabır çekiyorum. ..
Allah görüyor allah biliyor. ..
ben kendim de mucize bebeğim. .
doktorların Yaşamaz dediği bebeğim. .
prematüre bebek olarak geldim dünyaya. .
30 lu yaşlardayim şuan. .
allah ol derse olur. ..
KUN FEYE KUN. ..

çok düzenli adetlerim her 5 hafta da geliyor hiç Şaşmaz. . bir yıl önce doğum kontrol hapı nı bıraktım. ..
Bukadar yıkılacak nevar??? Doktor sana yumurtan yok anne olamazsın dememiş ki... Yumurtalığın kapalıysa minik bir operasyonla açıyorlar. Tüp bebekte korkulacak bişey değil. Benim oğlum 8 aylık çoookkk tatlı bi tüp bebek hemde dondurulmuş tüp bebek:) Allah dermansız dert vermesin. Üzme arkadaşım kendini böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…