gittigin yer ozel hastanemiydine güzel allah bağışlasın. . Rabbim isteyen herkese mucizeler gondersin inşallah en yakın zamanda. .. bizim için de dua edin. ..
Hani düğüm düğüm olurya için...
hani aglasan bitmez konuşmak la bitmezya içindeki acı...
hani yaşarsın da bunun adına yaşamak denmez ya...
hani var olan hayallerin umutların suların sellerin içine karışıp yok olur. . geri dönmeyecekmiscesine...
işte şuan ben böyleyim...
yalvaririm konumu taşımayın...
gözümde yas kalmadı aglamaktan...
belki benim durumunda olan biri vardır umutlarımin yeniden yeşermesini sağlar belkide. ...
1 yıldır çocuk düşünüyorduk 6 aydır da denemelerimiz devam etti hep umutla bekledik. ..
jinokolog a gittim cuma vajinal ultrason yaptı ve yumurtaligin birinin yerinde olmadığını söyledi biri tam yerinde biride asagida ve rahim duvarına değiyormus. normal değil dedi .. tüpler i suan göremiyorum rahim filmi yapalım dedi. ..
tüpler kapalı ise asla anne olamam dedi. .
sadece tüp bebek şans ina kalirmis. ..
başımdan kaynar sular indi ya tüpler kapaliysa diye günlerdir ağlıyorum piskolojim bozuldu. .. yumurtlama falan hersey yolunda ama yumurtaligim biri neden asagida onu bilemezsin belkide doğuştan dedi. . allah aşkına bilen söylesin bu durum benim anne olmama engel olur mu. .?
hani var olan hayallerin umutların suların sellerin içine karışıp yok olur. . geri dönmeyecekmiscesine...
belki benim durumunda olan biri vardır umutlarımin yeniden yeşermesini sağlar belkide. ...
1 yıldır çocuk düşünüyorduk 6 aydır da denemelerimiz devam etti hep umutla bekledik. ..
jinokolog a gittim cuma vajinal ultrason yaptı ve yumurtaligin birinin yerinde olmadığını söyledi biri tam yerinde biride asagida ve rahim duvarına değiyormus. normal değil dedi .. tüpler i suan göremiyorum rahim filmi yapalım dedi. ..
başımdan kaynar sular indi ya tüpler kapaliysa diye günlerdir ağlıyorum piskolojim bozuldu. .. yumurtlama falan hersey yolunda ama yumurtaligim biri neden asagida onu bilemezsin belkide doğuştan dedi. . allah aşkına bilen söylesin bu durum benim anne olmama engel olur mu. .?
cnm tek tüp tek yumurtalıkla hamiş kaldım sakın üzme kendini,ufak bir operasyonla olur İNŞALLAH....
doktorlardan duyduğum şu oldu düzenli adet olan bir kadın anne olabilir...
Bukadar yıkılacak nevar??? Doktor sana yumurtan yok anne olamazsın dememiş ki... Yumurtalığın kapalıysa minik bir operasyonla açıyorlar. Tüp bebekte korkulacak bişey değil. Benim oğlum 8 aylık çoookkk tatlı bi tüp bebek hemde dondurulmuş tüp bebek:) Allah dermansız dert vermesin. Üzme arkadaşım kendini böyle...çok düzenli adetlerim her 5 hafta da geliyor hiç Şaşmaz. . bir yıl önce doğum kontrol hapı nı bıraktım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?