umutlarım hayallerim yıkıldı.. yumurtalik sorunu...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Hani düğüm düğüm olurya için...
hani aglasan bitmez konuşmak la bitmezya içindeki acı...
hani yaşarsın da bunun adına yaşamak denmez ya...
hani var olan hayallerin umutların suların sellerin içine karışıp yok olur. . geri dönmeyecekmiscesine...

işte şuan ben böyleyim...
yalvaririm konumu taşımayın...
gözümde yas kalmadı aglamaktan...
belki benim durumunda olan biri vardır umutlarımin yeniden yeşermesini sağlar belkide. ...

1 yıldır çocuk düşünüyorduk 6 aydır da denemelerimiz devam etti hep umutla bekledik. ..
jinokolog a gittim cuma vajinal ultrason yaptı ve yumurtaligin birinin yerinde olmadığını söyledi biri tam yerinde biride asagida ve rahim duvarına değiyormus. normal değil dedi .. tüpler i suan göremiyorum rahim filmi yapalım dedi. ..
tüpler kapalı ise asla anne olamam dedi. .
sadece tüp bebek şans ina kalirmis. ..
başımdan kaynar sular indi ya tüpler kapaliysa diye günlerdir ağlıyorum piskolojim bozuldu. .. yumurtlama falan hersey yolunda ama yumurtaligim biri neden asagida onu bilemezsin belkide doğuştan dedi. . allah aşkına bilen söylesin bu durum benim anne olmama engel olur mu. .?

Elbette zordur. Fakat bu kadar yıkılacak bisey yok. Kendin dedin tüp bebek diye bisey var. Günümüzde artik bebegi olamayan kişi sayısı çok. Normal bi durum. Canını sıkma

ülkede tüp bebekle çocuk sahibi olan kaç insan var. Allah çözümsüz dert vermesin üzülme lütfen

Doktor biraz fazla dobra konuşmuş.
Evet tüpler kapalıyken doğal yolla hamile kalınmaz ama tüp bebek için bir engel değildir.
Arkadaşımı bir tüpü ameliyatla alındı diğer tüpü ise tıkalı.
Önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak.
Umutsuz olmayın.

Allah dermansız dert vermesin. Dur bakalım sonuç ne çıkacak? Belki de tüplerin açık. Hem tüp bebek şansın da varmış. Hayatı boyunca çocuk sahibi olamayacaklar var.
İnşallah sonucun güzel çıkar da hayırlısıyla hamile kalırsın.

hemen umutsuzluğa kapılmayın. benim de tüplerim kapalı.rahim normal konumunda değil,yana eğimli duruyor. yumurtalıklar olması gereken yapısında değil.bunlar sorunların bir kısmı.ilk tüp bebek denemesinde sonuç.inşallah en kısa sürede sizin de gönlünüze göre olur

Tupler kapaliysa aciyorlar diye biliyorum. Bak cnm eger senin cocugun olacaksa Allah yazdi ise bunu zaten olur kendini yipratma. Biliyorum uzuluyorsun neden ben diyorsun seni cok iyi anliyirum ama bence senin derdin cozumsuz degil hic olmadi tup bebek yaparsin.

Çocuğu olmayan okadar çok insan varki zaman zaman uzulsen bile çaren var tüp bebek denersin bunu bu kadar kafaya takma.

hani var olan hayallerin umutların suların sellerin içine karışıp yok olur. . geri dönmeyecekmiscesine...

belki benim durumunda olan biri vardır umutlarımin yeniden yeşermesini sağlar belkide. ...

1 yıldır çocuk düşünüyorduk 6 aydır da denemelerimiz devam etti hep umutla bekledik. ..
jinokolog a gittim cuma vajinal ultrason yaptı ve yumurtaligin birinin yerinde olmadığını söyledi biri tam yerinde biride asagida ve rahim duvarına değiyormus. normal değil dedi .. tüpler i suan göremiyorum rahim filmi yapalım dedi. ..
başımdan kaynar sular indi ya tüpler kapaliysa diye günlerdir ağlıyorum piskolojim bozuldu. .. yumurtlama falan hersey yolunda ama yumurtaligim biri neden asagida onu bilemezsin belkide doğuştan dedi. . allah aşkına bilen söylesin bu durum benim anne olmama engel olur mu. .?
ay başlığa bakınca korkunç bir durum var sandım, 2 tüpün kapalı olsa bile tüp bebekle çocuğun olur allah dermansız dert vermesin üzülme canın sağolsun tatlım.

Canım bende ilaçsız adet göremiyordum.Dr.yumurta takibinde yumurta büyümüyor,böyle hamile kalamazsın dedi.Tüp bebek merkezi broşürü verdi.Hatta yumurta donöründen bahsetti.Fakat ben inanacımı kaybetmedim.Araştırma hastanesine gittim.Tüp bebeksiz olmaz derken,ben iğne tedavisiyle,ilişki takvimine uyarak hamile kaldım.Umudunu yitirme .Rahim,yumurtalık olduktan sonra hamile kalabilirsin.:KK66:

Canım üzülme benim bir arakadaşımın böyle bir sorunu vardı. Ufak bir operasyon geçirdi 6 ay önce . Şimdi 3 aylık hamile

Allah her isteyenin yardımcısı olsun inşallah bizim yüzümüz de gülsün. ..

Sen iyi misin? Dr tup bebekle sansin var demis bana drlarin bazilari o sansi bile vermemisti bebegim kucagimda yaziyorum bunu sana sukrolsun. O benim nur tupum :)))

Böyle konulara çok vakıf değilim ama en yakın arkadaşım bir yumurtalığını kistten dolayı aldırmak durumunda kaldı bekarken yani tek yumurtalıkla yaşamaya başladı o andan itibaren. 5 yıl sonra evlendı 3 aya hamile kaldı şimdi çocuğu 4 yaşında :)

Hayırlısı olsun. İsteyen herkese çocuk sahibi olmak kısmet olsun inşallah..

Canim benim rahim filmi bütün hamile kalamayanlarda bakiliyor zaten. Yani doktorun suphelenipte bakmak istediği icin değil. Bende cekilmistim 1,5 yil olmadi bebeğim. Pko hastasiydim. Şuan 6 aylik bi kizim var. Çok iyi anlayabiliyorum yasadiklarini. Hem rahim filmi çekildiğinde tüplerde bi yapisiklik filan varsa aciyormus. Çekildikten sonraki 3 ay hamile kalma olasiligin yuksek oluyor. Bu kadar üzme kendini. Rabbim nasip ettikten sonra olur inşallah. Dua et bol bol.

Hanimlar bu sorunlar nasil anlasiliyor?
Benim yumurtaliklarim hassas üsütsem hemen agrimaya baslar. Bircok defa ultrasona girdim gorunurde bi problem yok.
Yaza evleniyorum çocugum olup olmama ihtimalini simdiden bilmem mumkun mudur?

Hanimlar bu sorunlar nasil anlasiliyor?
Benim yumurtaliklarim hassas üsütsem hemen agrimaya baslar. Bircok defa ultrasona girdim gorunurde bi problem yok.

Yaza evleniyorum çocugum olup olmama ihtimalini simdiden bilmem mumkun mudur?

bende kaç kere ultrason a girdim şimdiye kadar hangi doktor baktiysa çok iyi yorumlar yaptı. ..
Bu son gitdigim doktor olumsuz konuştu sadece. ..
kafamı çok kurcaliyor bundan önceki doktorlar nasıl görmedi bu sorunu da bu doktor gördü. ..
inşallah yanılıyor dur inşallah hersey yolundadir. ..

Sen iyi misin? Dr tup bebekle sansin var demis bana drlarin bazilari o sansi bile vermemisti bebegim kucagimda yaziyorum bunu sana sukrolsun. O benim nur tupum :)))

ne güzel allah bağışlasın. . Rabbim isteyen herkese mucizeler gondersin inşallah en yakın zamanda. .. bizim için de dua edin. ..

Back
X