Sagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyiceHoşgeldin canım tabikide katabilirsin :) yazıyorum canım hemenn :)
Ne zaman kurtaj oldun canimSagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Haziranda oldum canım 6haftalıkken gelişimi durmus . Çok istiyordum kısmet degilmiş .Ne zaman kurtaj oldun canim
Cok gecmis olsun canimHa
Haziranda oldum canım 6haftalıkken gelişimi durmus . Çok istiyordum kısmet degilmiş .
Sagol canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahCok gecmis olsun canim
Kuzum belki gec yumurtluyorsundur bu ay bazen öyle oluyormus. Birde hani sen üzülüyordun ya doktor esine ilac vermis kullanmasi lazim o yüzden iliskide olmicakmis. ÜZÜLMEE!O değil de ben bu ay hiç yumurtlama günümü anlamadım :))
Ne kaşık ağrısı ne akıntı çokluğu yada ne bilim başka ne belirti varsa diğerleri normal geçti gitti :)
Cnm çook gecmis olsunnnSagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Insallahh tatlimm hoşgeldinnBende yeni katildim.belki sans getirir.bi umutbenim bat 5 nisan.inşallah olacak bu sefer
Canısı eger ben adet olursam çörek otu bal tarçın kürünü yapicam çook şifaliymis birkac yerde okudum bunun üstüne hamile kalanlar var.Sagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Ben de bu ay soğan kürünü uygulamaya başladım. Ateş ölçümü de yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuzCanısı eger ben adet olursam çörek otu bal tarçın kürünü yapicam çook şifaliymis birkac yerde okudum bunun üstüne hamile kalanlar var.
Canısı eger ben adet olursam çörek otu bal tarçın kürünü yapicam çook şifaliymis birkac yerde okudum bunun üstüne hamile kalanlar var.
Ayy bende bu rahim filimi nasil diye merak ediyordum cnm nasil cektirdinn anlatirmisin??Ah canım inşallah olmazsın bebişin olur.Bnde bugun sogan kürüne basladım adetimin 7.günü bugün inşallah işe yarar geçen ay rahim filmi cekildim cok umutluydum hamile kalan cok oluyormus ama yine tutmadı.
Kuzum ben daha birseye baslamadim bugün de olmassam adetimin üstünden 7 gün gecmis olcak 3. Günü kan testi yaptim ama negatifti ne yapacagimi bilemedim ve öylee bekliyorummBen de bu ay soğan kürünü uygulamaya başladım. Ateş ölçümü de yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz
Ayy bende bu rahim filimi nasil diye merak ediyordum cnm nasil cektirdinn anlatirmisin??
Hmmm anladim kuzum ne kadarlik evlisinCok kısa süren bi işlem canım narkoz filan almak istemedim o yüzden ama canım çok acıdı bu işlemi acısız yapan yerlerde var bidaha cektircek olsam oraya giderim . Biraz pahalı ama acı cekmekten daha iyidir.
2senelik evliyim canım sen ne kadarlık evlisinHmmm anladim kuzum ne kadarlik evlisin
Bende 1bucuk senelik evliyim kuzum ama 4 aydir bebek düsünüyoruz2senelik evliyim canım sen ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?