Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Psikopata bağlamıştım artık. Hatta birkaç hafta önce azarladı kızlar beni burda.
Tutunur gelir sağlıkla kucağıma değil mi

hadi hayırlısı olsun canım yaa inş çizgi belirginleşirrr

kıslarrrrrrrr nasılsınızz bakayımmmmYeni hamişlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.PEMBEMASAL ve ACEMİPERİİİ sağlıkla hayırla kucaklarına alsınlar(alalım)..hamile kalmak isteyenlere de Allah ım tez zamanda sağlıkla hayırla bebişlerini göndersin inşallahhh.ECELİİİİİ bacımmm oğluşun olacakmış çok sevindim.Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNN...Kıslarrr yarın inşallah bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim için olurmu.Ben hepinize dua ediyorum.Allah ım bizleri zor sınavlarla imtihan etmesin inşallah.Yüce mevlam hepimizin yardımcısı olsun...SİZİ SEFİYOM LEMMMMMMMM

Kizimda ikinci trimestrin ortalarinda hissetmeye baslamistim. Simdi daha keseyi bile gormedik. Cumartesi bi gorsek biraz rahatlayacagiz insallah. Hareketlerini hissetmeye coook zaman varmis gibi geliyor, gelse keske o zamanlar bir an once:))

casperim yarın güzel haberlerler gel inş pıtpıtları duyarsın kuzummmm

acemiperi, bugün temizlik yaparken kendimi düşündüm yavaş yapayım dikkat ediyim diye, oradan aklıma sen geldin, acemiperi de yakında kalsa keşke çok istiyor, dedim kendi kendime, açıp burada yazdıklarını görünce çok şaşırdım :) hayırlı olsun canım, değerimiz aynı, benim de cuma günü 172 çıktı :) Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin canım...

canım ya benim aklımda 24ünde gideceksin diye kalmış, aklımdaydın haber bekliyordum senden :) Rabbim eli yüzü güzel, kalbi güzel, ruhu güzel, hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallahhhhhh

ALLAH razı olsun canımın içiiii RABBİM yarın sana coook guzel haberler duyurmayı nasıb etsın İNŞAALLAHURAHMAN

Kizimda ikinci trimestrin ortalarinda hissetmeye baslamistim. Simdi daha keseyi bile gormedik. Cumartesi bi gorsek biraz rahatlayacagiz insallah. Hareketlerini hissetmeye coook zaman varmis gibi geliyor, gelse keske o zamanlar bir an once:))

hayırlı olsun canım inşallah keseyide kalp atışlarını da görürsün

Dr a sordum ne zaman hıssederım dıye daha erken dedı acaba hangı ayda hıssederım oglusumu:44:tecrubelıler cvp lutfeennn

16 haftalıkken içimde kelebek kanat çırpması gibi hissetmiştim bi ka hafta sonra tek vuruşlar uzanmıştım hatta eşim bile farketti karnım sallanmışt

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin...amin..

Ağlattın beni çok duygulandim.senin gebeliğine çok sevinmiştim Allah bana da nasip etti.isteyen herkese nasip etsin insallah

İnşallah cnm inşallah.. bu ay umudum tamamen bitti henüz kırmızılar gelmedi ama sonuç zaten 0,56'ydı yükselme gibi bi durumu asla olamaz :) yanlız kasıklarım çok kötü batmalar yaşıyorum büyük ihtimalle benim yumoşlar kiste dönüşüyo neyse hayırlısı artık...

oyyyyy oyyyyyyyyyyy paşa geliyooor paşaaaa.... Hay maşallah sana erkeğide doğuracan Allahın izniyle ecelim... İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur anasına babasına...

yaaaaaaa ben ne deyimki şimdiiiiii...!!! ne kadar mutlu olduğumu anlatamammmm... Canımmm hayırlı uğurlu olsuuunnn.... Rabbim kucağında görmeyide nasip etsiiinn.... Sanırım artık bi ben birde erginsenam kaldık

kızlarrr eşimle tatile geldik.. burası bir harikaaaa.... hava sıcacıkkk muhteşem bir denizzz sakinlik herşey muhteşem... Birde bebeğim gelseydi herşey tastamam olacaktı ama nasip kısmet zamanını bekliyo demekki sıpam... pembişim değerini çoooooooooooook merak ediyorum girmemişte bugün ama hamiş olduğu %100..
hepinizi öpüyorummmm ara ara girer yazarımmm şimdiiii en çok duayı benim almam lazımmmm bir ben kaldım çünkü haydin hamişlerrr hepinizin dualarını bekliyorummmm el birliğiylen bende bebişime kavuşurum inşallaaaaaaahhhhh.......

sırada bende varım :))))))inşallahhhhhhhhhhh...bat tarihim geçti sabrediyorum hayal kırıklığı olmasın diye inş adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…