UMUTLUYUM

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Düzenli adet görürüm fakat adetim gecikti belirti olarak şunlar var aşırı iştahım açık sürekli idrara çıkma göğüs ucunda dokununca acı hissi önce göğüs ucum aciyodu sonra tamamı hassasiyet şeklinde sırt agrım da var nedenini bilmiyorum hamile olabilir miyim troidim vardı korunmuyodum ilaçta kullanmıyorum ama

Düzenli adet görürüm fakat adetim gecikti belirti olarak şunlar var aşırı iştahım açık sürekli idrara çıkma göğüs ucunda dokununca acı hissi önce göğüs ucum aciyodu sonra tamamı hassasiyet şeklinde sırt agrım da var nedenini bilmiyorum hamile olabilir miyim troidim vardı korunmuyodum ilaçta kullanmıyorum ama
Adetiniz geçmiş madem test yapın belirtiye göre kimse var yada yok diyemez burada size. Çoğu belirti psikolojik oluyor beklenen hamilelik varsa hayırlısı olsun hakkınızda.

Gecikme varsa neden test yapmadiniz?

Sana katılmıyorum. Burdan sorarak test yapmış gibi olmuyorum tecrübeliler daha önce hamilelikte yaşamış olanlar varsa yorum yapiyo zaten. Senin düşüncene katılmıyorum .. babay canım

Sana katılmıyorum. Burdan sorarak test yapmış gibi olmuyorum tecrübeliler daha önce hamilelikte yaşamış olanlar varsa yorum yapiyo zaten. Senin düşüncene katılmıyorum .. babay canım
Daha önce hamile olan da olmayanda bu tarz belirtileri yaşıyor ama. Sizi yanıltır umutlandırabiliyor. Tabi ki bu belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir ama en sağlıklı ve doğru yöntem test yapmak hatta en doğru yöntem kan vermek 😇

Back
X