Aile Planlaması Umutluyum

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.304
1.433
63
Merhaba kızlar Mart ayında hamile kalamadim adet oldum ama ilaç kullanmadan bugün doktora gittim ve Miraç kandili gecesi gördüğüm rüyadan beri içimde hep bı umut var ve ben bu yaşıma kadar hiç hayal kurmadım çünkü hep hüsran oldu ama hayal ediyorum artık ve inanıyorum bu yaza hamile kalacağım.

Ne guzel bir konu olmuş. Umudun hep olsun. Hayal ettiginden de erken ulaşmani dilerim hayallerine

Benimde bu yazı koca göbüşlü geçireceğime dair umutlarım var Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Ne kadardır istiyosunuz bebiş herhangi bir problem var mı
2 buçuk yıldır evliyim ilk günden beri istiyoruz bende pcos eşimde de varikosel vardı o ameliyat oldu çok şükür degerler şuan normal bende de yumurtlama problemi var sadece bugün kan verdim doktor haftaya gel ilaç vereceğim dedi

Siz n zamanda nnberi istiyor sunuz
5 yıldır istiyoruz bendede yumurta tembelliği var ayrıca yarım rahimliyim sol tüpüm yok daha doğrusu sol tüpüme bağlanan bi yer yok o yüzden sadece sağda büyüdüğü zaman şansımız oluyo bide extra eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı aşılama için regl olmayı bekliyodum ama 3 günlük bi gecikmem var inşallah pozitifi görürüm

Hsg çektirdiniz mi

İnşallah Allah kucağınizi doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…