- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
-
Ne guzel bir konu olmuş. Umudun hep olsun. Hayal ettiginden de erken ulaşmani dilerim hayallerineMerhaba kızlar Mart ayında hamile kalamadim adet oldum ama ilaç kullanmadanbugün doktora gittim ve Miraç kandili gecesi gördüğüm rüyadan beri içimde hep bı umut var ve ben bu yaşıma kadar hiç hayal kurmadım çünkü hep hüsran oldu ama hayal ediyorum artık ve inanıyorum bu yaza hamile kalacağım.
Benimde bu yazı koca göbüşlü geçireceğime dair umutlarım varMerhaba kızlar Mart ayında hamile kalamadim adet oldum ama ilaç kullanmadanbugün doktora gittim ve Miraç kandili gecesi gördüğüm rüyadan beri içimde hep bı umut var ve ben bu yaşıma kadar hiç hayal kurmadım çünkü hep hüsran oldu ama hayal ediyorum artık ve inanıyorum bu yaza hamile kalacağım.
Aminn kimin ne dileği varsa tez zamanda kabul olsunNe guzel bir konu olmuş. Umudun hep olsun. Hayal ettiginden de erken ulaşmani dilerim hayallerine
İnşallah inşallahBenimde bu yazı koca göbüşlü geçireceğime dair umutlarım varRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Ne kadardır istiyosunuz bebiş herhangi bir problem var mıİnşallah inşallahrabbim bize de nasip etsin evlat kokusunu
2 buçuk yıldır evliyim ilk günden beri istiyoruz bende pcos eşimde de varikosel vardı o ameliyat oldu çok şükür degerler şuan normal bende de yumurtlama problemi var sadece bugün kan verdim doktor haftaya gel ilaç vereceğim dediNe kadardır istiyosunuz bebiş herhangi bir problem var mı
Siz n zamanda nnberi istiyor sunuzNe kadardır istiyosunuz bebiş herhangi bir problem var mı
5 yıldır istiyoruz bendede yumurta tembelliği var ayrıca yarım rahimliyim sol tüpüm yok daha doğrusu sol tüpüme bağlanan bi yer yok o yüzden sadece sağda büyüdüğü zaman şansımız oluyo bide extra eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı aşılama için regl olmayı bekliyodum ama 3 günlük bi gecikmem var inşallah pozitifi görürümSiz n zamanda nnberi istiyor sunuz
Hsg çektirdiniz mi2 buçuk yıldır evliyim ilk günden beri istiyoruz bende pcos eşimde de varikosel vardı o ameliyat oldu çok şükür degerler şuan normal bende de yumurtlama problemi var sadece bugün kan verdim doktor haftaya gel ilaç vereceğim dedi
İnşallah Allah kucağınizi doldursun5 yıldır istiyoruz bendede yumurta tembelliği var ayrıca yarım rahimliyim sol tüpüm yok daha doğrusu sol tüpüme bağlanan bi yer yok o yüzden sadece sağda büyüdüğü zaman şansımız oluyo bide extra eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı aşılama için regl olmayı bekliyodum ama 3 günlük bi gecikmem var inşallah pozitifi görürüm
Evet bı sıkıntı çıkmadı tüplerde rahmim de de herhangi şekil bozukluğu falan yokmuş bugün doktorm söyledi hatta sağ tarafta folukul var onu uyarmamiz lazım dediHsg çektirdiniz mi
Dualarınız kabul olsunBende bu ay totem yaptım bu ay hamile kalacağım benkandilde namaz kıldım Allaha dua ettim inşallah kabul olur
Amin isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahİnşallah Allah kucağınizi doldursun
Merhaba gecikmeniz vardı adet oldunuz mu yoksa hamile misinzAmin isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah
Hamileyim çok şükürMerhaba gecikmeniz vardı adet oldunuz mu yoksa hamile misinz
Yaaa çok sevindimHamileyim çok şükür
İnşallah Rabbim şu mübarek günlerde sizlerede güzel haber almak nasip etsin inşallahYaaa çok sevindimAllah'ım bana da nasip etsin inşallah sağlıkla kucağıniza alirsiniz
Amin inşallahİnşallah Rabbim şu mübarek günlerde sizlerede güzel haber almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?