Umutsuz bekleyi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi karadestan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dayak var
Onsuz nasıl yaparım
Bu ikisi bir arada nasıl olabiliyor ben de onu bir anlayabilsem CADIARZU
Belki bir yorum yapabilirim.

bak canım bende bende kaçarak evlendim bununn ezikliğini yasama ve eşine bunu hissettirme eger kavga deseydn sen bilirsin derdim ama dayak işin içine girdiyse o evlilikten hiç bişe gelmez sana bitmiştir anladıgım kadarıyla eşinin gözü ancak açılmış ve pişman evlendiğine boşanmaya kararlıysannn ailenle konuss sana belki bi süre surat yaparlar ama onlar senni yinede kucaklarlarrr emin ol anadan babadan baskaa yar yok insana hayattaa bende kaçtıkk biliyorum bu durumuu ama bugun daya yesem kimseye sormada ceker giderdimmm ben gitmesem babam gelir alırdııı o evde durmanın bi anlamı yok bencee allah yardımcın olsun

ınsan öyle kördüğüm seviyorki işte bazen dayak bile görülmez oluyor.
ama sevginin bu sekilde bi anda yalan olması gözler önünde cok incitici.
sevgin büyük anladıgım kadarıyla ve sana hiç yorum yapamıyorum. yani eşini kötülesem dahada cok umutsuz olacaksın.ama bekleyeceksinde düzelmesini. bu sadece sana zarar verecek. e sabret desem. o da dile kolay. kalp kırıldımı sabretmekte zor oluyor. insan hemen bi anda bittimi devam mı diye net bi karar almak istiyor.
işin zor. herşeyden önce kendine değer ver. eşinin kız kardesini de sakın suclama. bi arkadasda gördüm kızcagza yuklenmiş acık. heralde abi kardes destek olacaklar birbirlerine.
eşinin sana karsı duyarsızlıgıdır sorun. yoksa esin hantunda bizimle olsun dese kızcagaz hayır demeyecektir. nihayetinde oda boşanmıs üzgün bir kadın. seni üzmek istemz

Back
X