Umutsuz olmak,umudu geri kazanmak....

Umarım bana karşı da merhametlidir yok duanın illaki faydası vardır umarım hep yardımcınız olur

Zorlamaktan başka çarem yok zatem
zorla kendni yeniliklere açık ol.. imkann varsa gez .. hatta kendne liste çıkar.. bu zamana kadr yapmadıklarını ve yapabileceklerini yaz sonra uygulamaya geç..

Onu burada söyleyemem kusura bakmayın
Kızım sen çok akıllı cin gibisin beee bizi yiyon valla hiç bişey in yok :) aferin sana sevdim seni benm kızımda böyle uyanık olsun inşallah. Kendine dikkat et arkadaş gibi katılıyorum azcık ucundan duaya başla iyi gelcek. İnançlı arkadaşlarınla vakit geçir biraz psikolagdan iyi gelcek fıstık.

Ya ben zayıf karakterlıyım ondan kaynaklanıyor geçmişteki yaşadığım şeylerle birleşince malesef
Teşekkür ederim

zorla kendni yeniliklere açık ol.. imkann varsa gez .. hatta kendne liste çıkar.. bu zamana kadr yapmadıklarını ve yapabileceklerini yaz sonra uygulamaya geç..
Şimdi şöyle bir durum var puanlama durumu değiştiği için biraz kasmam lazım ondan sonea yurtdışı umarım gercekten sağolun

Herkes ders alamaz yaşadığından demekki ders almışsın ve suan bu dersi veriyorsun burda. Bu da güzel bir gelişim süreci tatlım. Karakter birden olmazki zamanla olur yaşayarak oturur. Güçlenceksin canım. Rica ederim. İnşallah herşey güzel olur:) siyasi slogan gibi oldu gayzz

Umarım hemen güçlenirim umarım ve bazı haksızlıklar son bulur özellikle eğitim sisitemının yabancı öğrencilere tanıdığı imtiyazlar

Şimdi şöyle bir durum var puanlama durumu değiştiği için biraz kasmam lazım ondan sonea yurtdışı umarım gercekten sağolun
okul için kasman gerek kas sende yurtdısına çıkarsan kendne gelirsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…