Umutsuz olmak,umudu geri kazanmak....

Sınavlarla alakalı sizce 2.şansımda yapabilir miyim? İmkansız mı?
Kendimi nasıl toparlayabilirim bir de bunun üstüne ailevi sorunlar var.Psikiyatristim tarafından uyku hapı verıldi bana.
Bunları aşıp 2. Şansımda mutluluğu yakalayabilir miyim?
LÜTFEN BAŞARI HİKAYELERİNİZİ ANLATIN,ÇARESİZ ZAMANLARINIZDA NASIL MOTİVE OLDUĞUNUZU DA ABLALARIM İHTİYACIM VAR.
Çabala,dua et. Umudu kaybetmemek lazım,insanoğluyuz bazen kriz anlarında pes ediyoruz ama her kışın sonu bahardır neticede. Elinden geleni yap ve Allah’tan hayırlı olanı iste. 🤲🏼

Çabala,dua et. Umudu kaybetmemek lazım,insanoğluyuz bazen kriz anlarında pes ediyoruz ama her kışın sonu bahardır neticede. Elinden geleni yap ve Allah’tan hayırlı olanı iste. 🤲🏼
Ayrıca şöyle bir şey var ki,bazen bizim hayır bildiklerimiz aslında pek iyi çıkmazken,şer bildiklerimiz de bizim için hayırlı olabilir. Demem o ki,mutluluğunu tek bir şeye odaklama. Hayat bir süreçtir.

Kendimi nasıl toparlayabilirim bir de bunun üstüne ailevi sorunlar var.Psikiyatristim tarafından uyku hapı verıldi bana.
LÜTFEN BAŞARI HİKAYELERİNİZİ ANLATIN,ÇARESİZ ZAMANLARINIZDA NASIL MOTİVE OLDUĞUNUZU DA ABLALARIM İHTİYACIM VAR.
Bence sen bana yardım et tıpı kazanmıssın bense tarih öğretmenliği bitirdim. Evli 2. Çocuk yolda annesiyim ama okadar umutsuzumki atanma konusunda. ben napabilirim okumus ev kadını oldum:) Şaka bir yana tıpı kazanmakla zaten gayet başarılı ve azimli bir insan oldugun belli güzelim gençliğini heba etme sınavlarıgeçersin ailevi sıkıntıları boşver lütfen o ananın babanın skntısı anlaşsnlar boşansınlar bırak kendi hallerine eger skntı buysa. Artk sen bir bireyin kendini düşün. Bırayakadar gelmişsen kuzum sen halledersin sakın umutsuzluğa düşme çok parlak bir geleceğin var bence bizim sizin gibi genç beyinlere Dr lar ihtiyacımız var. Sevgiyle...

Ayrıca şöyle bir şey var ki,bazen bizim hayır bildiklerimiz aslında pek iyi çıkmazken,şer bildiklerimiz de bizim için hayırlı olabilir. Demem o ki,mutluluğunu tek bir şeye odaklama. Hayat bir süreçtir.
Biliyormusunuz böyle inançlara asla sahip biri olmadım cunku böyle inancı kendimi pasif eleman gıbı hissediyoruö yaşamanın mantığı yok o zaman kukla gibi hissediyorum cunku zaten zor durumdayım daha fazla zor durumda kalmak sadece psikolojimi daha da aşağıya çekiyor

Bence sen bana yardım et tıpı kazanmıssın be tarih öğretmenliği bitirdi. Evli 2. Çocuk yolda annesiyim ama okadar umutsuzumki atanma konusunda ben napabilirim. Şaka bir yana tıpı kazanmakla zaten gayet başarılı ve azimli bir insan oldugun belli güzelim gençliğini heba etme sınavlarıgeçersin ailevi sıkıntıları boşver lütfen o ananın babanın skntısı anlaşsnlar boşansınlar bırak kendi hallerine eger skntı buysa. Artk sen bir bireyin kendini düşün. Bırayakadar gelmişsen kuzum sen halledersin sakın umutsuzluğa düşme çok parlak bir geleceğin var bence bizim sizin gibi genç beyinlere Dr lar ihtiyacımız var. Sevgiyle...
Okulu bitirebilsem aşırı yaşlı bir beynim olacak hahaha hocalarımız aşırı acımasız asla yanlış yaptıklarını kabullenmiyorlar umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Bugün bir arkadasımız notta yazdıgını gostermıs hahaha ben bunu sormadım ki demiş hahahaha halbukı kendisi dısında bütün hocLae soru yanlıs diyor

Sürekli ağlama krizlerindeyim.Her şey daha kötü olacak gibi
Sınavları geçmiş,iyi biri üniversite okumuş ve Şu anda çalışan biri olarak söylüyoru
Biliyormusunuz böyle inançlara asla sahip biri olmadım cunku böyle inancı kendimi pasif eleman gıbı hissediyoruö yaşamanın mantığı yok o zaman kukla gibi hissediyorum cunku zaten zor durumdayım daha fazla zor durumda kalmak sadece psikolojimi daha da aşağıya çekiyor
inan bana çaba ve duayla ben nice sınavları geçtim..iyi bir üni ben bölüm okuyan ben şuu an çalışan biri olarak söylüyorum

Ayrıca dinin dışında,felsefi ve etnik öğretiler de bunu söyler. İnsana her şeye yetişemez,mükemmel olmak zorunda değiliz,yıpratma kendini😊

Dua
Sınavları geçmiş,iyi biri üniversite okumuş ve Şu anda çalışan biri olarak söylüyorum,çabala dua et ve kendini her olmadı sonuca hazırla.

inan bana çaba ve duayla ben nice sınavları geçtim..iyi bir üni ben bölüm okuyan ben şuu an çalışan biri olarak söylüyorum
Dua etmeyi bir 10 yıl kadar önce bırakmıstım bazı sorgulamalarım sonucunda bilemiyorum

ilaçla uyutulmak yerine kendi farkınıza bi varsanız aslında zor olmadıgını göreceksiniz. İyileşme içeriden başlar. hani olur ya bazı durumlarda bişiy yapmak içimzden gelmez işte o anlarda kendmizi zorlamamız lazım. sosyalleşin farklı insanlar yenilikler iidir. seyahat edin..

ilaçla uyutulmak yerine kendi farkınıza bi varsanız aslında zor olmadıgını göreceksiniz. İyileşme içeriden başlar. hani olur ya bazı durumlarda bişiy yapmak içimzden gelmez işte o anlarda kendmizi zorlamamız lazım. sosyalleşin farklı insanlar yenilikler iidir. seyahat edin..
Tek sorun sınav değil her seyın ust uste gelmedi ve haklısınız

ayrıca psikatrileride sevmem keşke psikologa gitseydinz.. içinizi açtıkça rahatlardnz. .

Okulu bitirebilsem aşırı yaşlı bir beynim olacak hahaha hocalarımız aşırı acımasız asla yanlış yaptıklarını kabullenmiyorlar umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Bugün bir arkadasımız notta yazdıgını gostermıs hahaha ben bunu sormadım ki demiş hahahaha halbukı kendisi dısında bütün hocLae soru yanlıs diyor
Çabalarsak başarırız tatlım inşallah. Beynini severim senin yaşlanmaz merak etme fıstık. Çalışan demir pas tutmaz. Tatil dediğin nedir yaa bu sene olmazda seneye olur. Sen okuluna sarıl miamiye bile gidersin ilerde. Yaşının okulunun herşeyi tadını çıkar valla okul bitinceye üzülüyor insan gayzz. Sizinki zor biliyorum ama ucundan bile olsa anı yaşa ve tadını çıkar.

Tek sorun sınav değil her seyın ust uste gelmedi ve haklısınız
sınav ile ilgili demedim genel söyledim. keike tek derdimz okul sınavları olsa. hepimzn dertleri var devasız dert olmasın yeter.. benm demek istediğim size .. siz kndinizi silkelemenz lazım aynaya bakın kendinzn farkına varın.. sevdiğinz hiçmi bişiy yok ertelemeyin yapın zorlayın kendnizi ..

Dua

Dua etmeyi bir 10 yıl kadar önce bırakmıstım bazı sorgulamalarım sonucunda bilemiyorum
Telefondan ötürü yanlış kelimeler yazmışım abuk sabuk cümleler olmuş :) sen bilirsin tabi senin dünyan. Ben çok faydasını gördüğüm için yardımcı olmak adına dedim. 😊

Çabalarsak başarırız tatlım inşallah. Beynini severim senin yaşlanmaz merak etme fıstık. Çalışan demir pas tutmaz. Tatil dediğin nedir yaa bu sene olmazda seneye olur. Sen okuluna sarıl miamiye bile gidersin ilerde. Yaşının okulunun herşeyi tadını çıkar valla okul bitinceye üzülüyor insan gayzz. Sizinki zor biliyorum ama ucundan bile olsa anı yaşa ve tadını çıkar.
Haha bitince sanırım emekli olucam haha öyle hissediyorum okul biterse direk okuldan emekli olurum

sınav ile ilgili demedim genel söyledim. keike tek derdimz okul sınavları olsa. hepimzn dertleri var devasız dert olmasın yeter.. benm demek istediğim size .. siz kndinizi silkelemenz lazım aynaya bakın kendinzn farkına varın.. sevdiğinz hiçmi bişiy yok ertelemeyin yapın zorlayın kendnizi ..
Zorlamaktan başka çarem yok zatem

Back
X