Umutsuz vaka

dreamlive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
164
3
46
İstanbul
Ayrılalı 3 yıl oldu dönem dönem görüşmelerimiz oldu... Geri dönüşü olmayan sözler sarfedip pişman oldum.. Şimdi beni dinlemiyor bile... Moralim çok bozuk ...Beni hiç dinlemeyecek :(

zamanla geçecek elbet..sen bunları hatırlayıp guleceksın..Unutma hıcbırsey senden kıymetlı degıl..

Aslında Doğum günü yaklaşıyor ve kısa bir film çekme planı yapıyorum fakat beni affetmesi kolay olmayacak :((

canım her şey senin elinde istersen ve gerçekten azmedersen olmayacak hiçbirşey yoktur bende seninle aynı durumdayım sevdiğim kişi bana aşırı kızgın ve karşısına çıkarsam yüzüme tüküreceğini bile söyledi düşün:14: ama ben herşeye rağmen bir plan yapıcam onu tekrar kazanmak için çünkü seviyorum onunda sevdiğinden eminim ama çok kızgın işte aslına birazda korkuyorum işin gerçeği:18::1::1::1::1:

yani 3 senedir bir adim ilerleyemediniz oyle mi? yazik yahu. bitmis bi iliski osnrasi 3 senede insan hala kendine gelemez mi? baska insanlarla tanisip onlarla birseyler yasamaz mi? sacma sapan bisey ugruna omrunuz gidiyor farkinda degilsiniz. bir an once bu ruyadan uyanmanizi diliyorum

yani 3 senedir bir adim ilerleyemediniz oyle mi? yazik yahu. bitmis bi iliski osnrasi 3 senede insan hala kendine gelemez mi? baska insanlarla tanisip onlarla birseyler yasamaz mi? sacma sapan bisey ugruna omrunuz gidiyor farkinda degilsiniz. bir an once bu ruyadan uyanmanizi diliyorum

Üzgünüm ama sevgi denen o güzel hissi bir kere yaşayanlardanım laçkalaştıramam ;) İnsanların hayatına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz... ???

bazı ınsanlar hıc kendısını karsı tarafın yerıne koymayıp ne kadar rahat konusabılıyorlar sasıyorum bende acıkcası gercekten seven bı kısı ne olursa olsun unutamıyor...sen bıde bole yorum yapanlara takma kafanı...dusun soyle guzel bı suprız yap derım kısa fılm harıka bıse olabılır bı ara bı arkadasımda gormustum kız arkadasına taksımde kısılere senı sevıyorum dogum gunun kutlu olsun tarzında bı vıdeo yapmıs ve cok hozuma gıtmıstı sende bole bıseler yapabılırısn gercekten emek gerektıren ve basıt olmayan guzel bıse..ınsallah yanı hakkında hayırlısıysada gerı doner ve mutlu olursun...

bazı ınsanlar hıc kendısını karsı tarafın yerıne koymayıp ne kadar rahat konusabılıyorlar sasıyorum bende acıkcası gercekten seven bı kısı ne olursa olsun unutamıyor...sen bıde bole yorum yapanlara takma kafanı...dusun soyle guzel bı suprız yap derım kısa fılm harıka bıse olabılır bı ara bı arkadasımda gormustum kız arkadasına taksımde kısılere senı sevıyorum dogum gunun kutlu olsun tarzında bı vıdeo yapmıs ve cok hozuma gıtmıstı sende bole bıseler yapabılırısn gercekten emek gerektıren ve basıt olmayan guzel bıse..ınsallah yanı hakkında hayırlısıysada gerı doner ve mutlu olursun...

Teşekkür ederim queen .. Evet o bazılarını anlamak çok güç gerçekten... Her neyse...Ben birkaç şey düşündüm sürpriz için... Gireceği yaş kadar tanımadığı nolardan doğum günü mesajı atacağım hepsinin sonunda adım yazacak ... Sonrasında hazırladığım filmi göndereceğim ..Hayırlısı bakalım..Ama biliyorum ki düşünceler herşeyi değiştirebilir ve en iyisini düşünüyorum... Çok güzel olacak ve inşallah onu yeniden kazanacağım... O buna değer...

Ne alaka guzel kardeslerim? 3 sene olmus daha neyi heriye kazanmaya calisiyorsunuz anlam veremiyorum. O isteseydi 3 sene boyle olur muydu hic? hayatiniza tabi ki de saygi duyuyorum ama buraya yorum konusu acarsaniz ne iyimser, ne kotumser yorum yazarim. GERCEKCI olurum. ve gercekte 3 sene once bitmis kulleri kalmis birseyi yeniden tek tarafli alev aldirmaya calisiyorsunuz. Bu sizi cok yoracak. Ne dedim diye kizdiniz acaba? Ne deseydim. Ooo cok iyi ediyorsun 3 sene boyunca ayri kaldigin kisiye git jestler yap, hediyeler al, erkek rolunu ustlen, gerekirse yalvar o buna deger mi deseydim? o zaman sizi anladigimdan ve sevginin ne oldugunu bildigimden emin mi olacaktiniz? belkide ben karsilikli sevmenin ne oldugunu sizden daha iyi bildigim icin size oyle yazdim. neyse "yeter ki onursuz olmasin ask" :34:

Ne alaka guzel kardeslerim? 3 sene olmus daha neyi heriye kazanmaya calisiyorsunuz anlam veremiyorum. O isteseydi 3 sene boyle olur muydu hic? hayatiniza tabi ki de saygi duyuyorum ama buraya yorum konusu acarsaniz ne iyimser, ne kotumser yorum yazarim. GERCEKCI olurum. ve gercekte 3 sene once bitmis kulleri kalmis birseyi yeniden tek tarafli alev aldirmaya calisiyorsunuz. Bu sizi cok yoracak. Ne dedim diye kizdiniz acaba? Ne deseydim. Ooo cok iyi ediyorsun 3 sene boyunca ayri kaldigin kisiye git jestler yap, hediyeler al, erkek rolunu ustlen, gerekirse yalvar o buna deger mi deseydim? o zaman sizi anladigimdan ve sevginin ne oldugunu bildigimden emin mi olacaktiniz? belkide ben karsilikli sevmenin ne oldugunu sizden daha iyi bildigim icin size oyle yazdim. neyse "yeter ki onursuz olmasin ask" :34:

Bu duygulardan anladığınızı hiç sanmıyorum! Bana yapmış olduğunuz yorum da bunun bi göstergesi... Bu arkadaşa aynısını yapmışsın ...Felaket tellalısın sanırım! Mümkünse duygusal acı çeken insanlara gerçekçi olma ...fikrini söyleme zira daha çok can yakıyorsun! Kaldıki üslup denen birşey de yok... Olur mu güzel kardeşim!! ??Tomvejerry nolluurr bize fikrini söyle demedi kimse!!! Yıllar sonra biraraya gelip de geçmişin acısını çıkarırcasına mutlu olan çiftler var ve inanıyorum ki onlar senin şu söylediklerinden çok daha gerçek... Sevgi emektir ..Bilmem anlatabildim mi... Hı mümkünse de bana cevap vermeme hakkını kullan konuştukça sinir bozucu oluyorsun;)

Hı bir de unutmadan, üniversitedeki o sevip de zırıl zırıl ağladığın çocuk noldu? Hala karşılıksız mı...Eğer öyleyse adam kendini koruyor belli ;) Aferin ona ...

Son düzenleme:
bende bu bayanlara şaşırıyorum açıkçası hiçmi gurur yok sende daha neyini düşünyorsun bırak salla gitsin beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem ben hayata böyle devam ettim hiç pişman olmadım..kendimin kıymetini hep bildim hayata bak dünya onun etrafında dönmüyor ...!

Ayrılık şekilleri önemlidir , siz de tomvejerrynin dalkavuklarından olmalısınız!

sizinle tartışmıcam ben bunları yaşadıgım için bir bayanın kıymetini ve bir erkeğin kıymetsizliğini dile getirdim...kesinlikle herşey unutuluyor ve hayata daha güzel bakılıyor...ben kendimi severim acı çektirenleri değil...bunları yaşadığımda toydum ama olgunlaştım ve öğrendim hayatta hiçbirşeye üzülmeye değmiyor....Hiçbirşeye...

sizinle tartışmıcam ben bunları yaşadıgım için bir bayanın kıymetini ve bir erkeğin kıymetsizliğini dile getirdim...kesinlikle herşey unutuluyor ve hayata daha güzel bakılıyor...ben kendimi severim acı çektirenleri değil...bunları yaşadığımda toydum ama olgunlaştım ve öğrendim hayatta hiçbirşeye üzülmeye değmiyor....Hiçbirşeye...

İyi de dikkat edersen suçluluk duygusuyla yazmış ! söylenmeyecek şeyler söyledim diyor vicdan muhasebesi yapıyor bunun nesine etiket yapıştırıp onursuz gurursuz diyebilirsiiniz!!Konuyu iyice anlamadan yapılan yorumlar çok şaşırtıcı zaten ayrıldıktan sonra da görüştük diyor ! demekki 3 yıl içinde yine görüşülmüş belki de konudan hemen önce yine görüştüler ...Erkek dayanıklı da olsa güçsüz düşebileceği durumlar vardır belliki kırmış bu hatun onu... İnsanların ne yaşadığını tam olarak bilmeden yorum yapmayın daha makbule geçer...

İyi de dikkat edersen suçluluk duygusuyla yazmış ! söylenmeyecek şeyler söyledim diyor vicdan muhasebesi yapıyor bunun nesine etiket yapıştırıp onursuz gurursuz diyebilirsiiniz!!Konuyu iyice anlamadan yapılan yorumlar çok şaşırtıcı zaten ayrıldıktan sonra da görüştük diyor ! demekki 3 yıl içinde yine görüşülmüş belki de konudan hemen önce yine görüştüler ...Erkek dayanıklı da olsa güçsüz düşebileceği durumlar vardır belliki kırmış bu hatun onu... İnsanların ne yaşadığını tam olarak bilmeden yorum yapmayın daha makbule geçer...

beni dinlerse mutlu olur seni dinlerse bedbaht...yazık...

hayatı dolu dolu yaşadım artık neyin ne olduğunu biliyorum beni anlamamışsın belli...1 ay sonra uğradığımda bu topiğe benim dediklerim çıkar görürsün...çok yaşadım çok gördüm ...

beni dinlerse mutlu olur seni dinlerse bedbaht...yazık...

hayatı dolu dolu yaşadım artık neyin ne olduğunu biliyorum beni anlamamışsın belli...1 ay sonra uğradığımda bu topiğe benim dediklerim çıkar görürsün...çok yaşadım çok gördüm ...

Daha göreceklerine bak sen ;)

Çok yaşamış olman %100 haklı çıkacağını göstermez... Umarım düğün davetiyesini de gönderir de hepberaber gideriz ;)

Ben yaşadığım birçok şeye rağmen çok gördüm demek yerine neler göreceğim diyorum...

Bence sen konuyu çözemedin...
Bak vicdan muhasebesi kolay aşılacak ya da bu tip öğütlerde aşılacak durum değildir...
Yaptıklarını düşünür pişmandır vicdanını rahatlatmak için uğraşır adam ona geri dönsün diye değil!!

He dönerse mutluluklar ,dönmezse de yapacağı herşeyi yapmıştır arkasını rahat döner... ;)
Anlamadan etmeden yorum yapıp yarasına tuz basmayın...
Herkeste var kuyruk acısı anladık da kimse kendisinin zamanında yapmadığı birşeyden başkalarına "gurursuz " etiketi yapıştırmasın..

Back
X