Bunun altında her zaman psikolojik sorunlar arama. Ama ezelden beri böyleysen o başka.Kendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Benimkide o hesap işte eşim ailem dört dörtlük insanlar ama ben çevreme içimdekileri dökemiyorum birinin en ufak soguk davranışıni bile kafama.takıyorum
Biraz tatil yap ama tek başına kendini dinleyebileceğin bir yere git ya da bir tura katılmanı öneririmKendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Benimkide o hesap işte eşim ailem dört dörtlük insanlar ama ben çevreme içimdekileri dökemiyorum birinin en ufak soguk davranışıni bile kafama.takıyorum
Bunun altında her zaman psikolojik sorunlar arama. Ama ezelden beri böyleysen o başka.
Hayır neşeli bir insandım ama bunda antidepresanların etkisi ne.derece bilemem
Son zamanlarda olan bir şeyse B12 ve D vitamini seviyelerine baktırman iyi olur.
Kendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Sen erkenden evlenen kv ile aynı binada oturan
Nişanlı eltin senin yaptıklarını eşek gibi yapmak zorunda yoksa kvye gitmiycem dirensin dimi ?
Bencede antidepresan kullan
Ben artniyetli bir.insan olmadım evlenmisim buda benim secimimdi erken veya geç nasip hayırliymis olmuş bu konumla eltimin alakası yok hatta şuan aramz çok çok iyi elti ne alakaAtlı kovalıyo gibi evlenmişsin
Yaşıtların okurken sen evcilik oynuyosun
Kendini ezdirmişsin kvye şimdi çalışan nişanlı eltinde aynılarını yaşasın istiyosun
Kendini geliştir kursa git kitap oku
Sorun falan kalmaz
Ben artniyetli bir.insan olmadım evlenmisim buda benim secimimdi erken veya geç nasip hayırliymis olmuş bu konumla eltimin alakası yok hatta şuan aramz çok çok iyi elti ne alaka
yanlıs anlama ama demısse ne olmus belkı sınırle soyledı sımdı baska bır derdı var onun ıcın konu acmısEltiniz için açtığınız konuyu hatırlıyorum
Ben yapıyorum oda yapıcak o yapmazsa bende yapmam eşek gibi yapacak ?
Bunu sen demiştin
Evet dedim inkar etmiyorum ama buraya her.konu açanın derdini dinlemek yerine onun eski konularını söylemenin mantığı nedir ...Eltiniz için açtığınız konuyu hatırlıyorum
Ben yapıyorum oda yapıcak o yapmazsa bende yapmam eşek gibi yapacak ?
Bunu sen demiştin
Kendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Evet dedim inkar etmiyorum ama buraya her.konu açanın derdini dinlemek yerine onun eski konularını söylemenin mantığı nedir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?