• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umutsuz vaka....

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Kendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Benimkide o hesap işte eşim ailem dört dörtlük insanlar ama ben çevreme içimdekileri dökemiyorum birinin en ufak soguk davranışıni bile kafama.takıyorum

psikolog yardımı alsanız.
mutsuz olmanızı gerektiricek bişey yokken böyle olmak hiçde normal degil.

eski konularını bilemedim ama kafaya göre antidepresan alınmaz.

Esin ailen dört dörtlük insanlarmis. Sahip olduklarina sükür etsen?

Antidepresanlara sarilmak yerine ailene sevdiklerine sarilsan? Kendini mutlu edecek seylerle ugrassan?

Hiç bir sorun yoksa rahat mı batıyor..Yaa lütfen çocukca davranmayın

Kendimi çok talnız hissediyorum hatta o kadar ki antideprasanlar alıp sadece yalandan gülümsemek istiyorum daha önce 1 sene boyunca ağır antidepresanlar kullandım ve bu gidişle bana o yol.gözüküyor hani mutsuz olmamak için hiç bir sebep yokken gülemez ya insan içinden ağlamaktan başka bisey gelemz......
Benimkide o hesap işte eşim ailem dört dörtlük insanlar ama ben çevreme içimdekileri dökemiyorum birinin en ufak soguk davranışıni bile kafama.takıyorum
Bunun altında her zaman psikolojik sorunlar arama. Ama ezelden beri böyleysen o başka.

Son zamanlarda olan bir şeyse B12 ve D vitamini seviyelerine baktırman iyi olur.

Biraz tatil yap ama tek başına kendini dinleyebileceğin bir yere git ya da bir tura katılmanı öneririm

Bunun altında her zaman psikolojik sorunlar arama. Ama ezelden beri böyleysen o başka.
Hayır neşeli bir insandım ama bunda antidepresanların etkisi ne.derece bilemem
Son zamanlarda olan bir şeyse B12 ve D vitamini seviyelerine baktırman iyi olur.

Anladığım kadarıyla hobi olarak girdin depresyona :D işin esprisi tabii bu ama bence etrafına şöyle bi bak bir derdim var kısmındaki dertlere şöyle iyice bi bak sonra şükret Allah'a ilacı burda heralde derdinin. Sen Allah de,gerisi gelir.

ahh benim eltinin durumu da
Sen erkenden evlenen kv ile aynı binada oturan
Nişanlı eltin senin yaptıklarını eşek gibi yapmak zorunda yoksa kvye gitmiycem dirensin dimi ?

Bencede antidepresan kullan

ahh benim eltinin durumu da böyleyse döt atıp oynarım walla, kudursun kıskancından

Atlı kovalıyo gibi evlenmişsin
Yaşıtların okurken sen evcilik oynuyosun

Kendini ezdirmişsin kvye şimdi çalışan nişanlı eltinde aynılarını yaşasın istiyosun

Kendini geliştir kursa git kitap oku

Sorun falan kalmaz

• Beğen
Reactions: twe
Atlı kovalıyo gibi evlenmişsin
Yaşıtların okurken sen evcilik oynuyosun

Kendini ezdirmişsin kvye şimdi çalışan nişanlı eltinde aynılarını yaşasın istiyosun

Kendini geliştir kursa git kitap oku

Sorun falan kalmaz
Ben artniyetli bir.insan olmadım evlenmisim buda benim secimimdi erken veya geç nasip hayırliymis olmuş bu konumla eltimin alakası yok hatta şuan aramz çok çok iyi elti ne alaka

Ben artniyetli bir.insan olmadım evlenmisim buda benim secimimdi erken veya geç nasip hayırliymis olmuş bu konumla eltimin alakası yok hatta şuan aramz çok çok iyi elti ne alaka

Eltiniz için açtığınız konuyu hatırlıyorum
Ben yapıyorum oda yapıcak o yapmazsa bende yapmam eşek gibi yapacak ?
Bunu sen demiştin

Eltiniz için açtığınız konuyu hatırlıyorum
Ben yapıyorum oda yapıcak o yapmazsa bende yapmam eşek gibi yapacak ?
Bunu sen demiştin
Evet dedim inkar etmiyorum ama buraya her.konu açanın derdini dinlemek yerine onun eski konularını söylemenin mantığı nedir ...

senden kotu durumda olanlara bak esi ailesi sevgi gostermeyen esleri aldatan ailesini kaybeden cocuklari cok hasta olan insanlara bak haline sukret oldugun durumla mutlu ol gozleri gormeyen elleri tutmayan insanlara bak ve bidaha sukret haline dertsiz basina da dert arama bence namaz kil dua et biseyler yap musaitsen kurslara seminerlere katil kendine hobi edin sonra yok ben illa antideprasanla rahatlarim diyosan sen bilirsin yani

antidepresan lara bel bağlama
madem görünürde bir sorununşikayetin yok
o halde seanslarla filan atlatmaya çalış
ilaçlar en son care

bebeğin vardı sanırım küçük en son evde ne yapıp eşime destek olabilirim diyordu
noldu ki şimdi:KK14:

Back
X