Umutsuz ve mutsuzum

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler

ciddi rahatsızlıklar gecırmıssın ve kilo almıssın
eşin çok anlayıssız bır ınsanmıs. ya da bır müddet sonra sende azim görememiş olabilir
bilemeyecegı orasını.

bu kadar takıyorsan kafana oldugun şeyi kabullenip kenara cekılmek yerine
elinden geleni yapıp kilo vermelısın :KK66:

Eşler birbirinin dış görünüşleri hakkında söz sahibidir bence. Eğer kilo vermenize engel bir rahatsızlığınız yoksa hem kendi sağlığınız için, hem de görüntünüz için kilo vermelisiniz. Gerçekten çokmuş kilonuz, darılmayın. Diyeti sporla destekleme şansınız var mı?

Arkadaslar 29 yasindayim bir bucuk yasinda bir oglum var esimle birbirimizi severek evlendik.esim makyajdan suslenmekten hoslanmaz ona göre guzelligin tek ölçütü zayif olmak.gelgelelim ben hicbir zaman zayif bir kiz degildjm ne tanistigimizda ne iliskimizde nede simdi .boyum 173 kilomda 70 civatlariydi.oysa dogumdan sonra cok ciddi rahatsizliklar gecirdim yoğun bakımda kaldim ameliyat oldum uzun süre tedavi falan.su an tam 92 kiloyum.kendime olan saygimi yitirdim.eskiden esim bana aşık aşık bakardi cok zayıf olmamama rağmen asikti bana sacima yuzume kokuma ne bileyim iste.simdi ise yuzume doğru düzgün bakmiyor bile kilo vermem konusunda beni uyarıyor hergün diyete başlıyorum ama hergün bi noktada bozuyorum mutsuz oldukca kendimi yemeğe veriyorum.esimle aramizda görünmez bile diyemiycem görünür bir duvar var artık cok uzaklastik birbirimizden.bir hafta sonra bayram ve biz memlekete gidicez ben ne giyicem napicam gene.kenndime saygim kalmadi.eakiden esim beni kaybetmekten cok korkardi simdi ise ben onu kiskaniyorum deli gibi.zaman gectikce o karizmatiklesti bense bir zavallı kadın moduna girdim.yaziyorum yazıyorum ama.kim ne diyecekki bana bogazimi tutmam lazim dimi ama yapamıyorum icimi dökmek istesim.herkese Teşekkürler

Ciddi rahatsızlıklar geçirmişsin eşinin sana anlayışlı olması gerekirdi .
Kilolarından mutsuzsan bir uzman desteği alarak ve spor destekli sağlıklı bir şekilde kilo verip eşini utandırabilirsin .
Sadece kendin için istemelisin.

Kimse için bir şey yapmayın her şeyden önemli olan sizin sağlığınız.
Öncelikle kendinizi toparlayın ve bir doktordan destek alın.
Eşiniz için değil aynaya baktığınızda kendiniz için giyindiğinizi ve güzelleştiğinizi unutmayın.

Benım kocamla sıkıntım yok fakat bu yıl acayıp bı yaşlılık sendromuna gırdım..

Bundan cıkışıda dıyette buldum.
Kılolu değilim ama daha zayıf olup daha genç olmak istiyorum..

Bunun içinde dukan diyetine basladım..
1 haftadır yapıyorum 4kilom gıttı..
Ac kalmadan veriyorsun kiloları..

Tartıda eksıldıkce motive oluyorsun..
Ama sekersizlik canıma okuyor o ayrı!

Bak tatlım, benim nasıl göründüğüm aynı yatağa girdiğim eşimi, onun nasıl göründüğü de beni ilgilendirmeli elbette. Siz zorunlu olarak bu kiloları almış olabilirsiniz ama zorunlu değilsiniz böyle kalmaya. Görüntüye özen göstermek eşe saygıyı ve özeni de gösterir. Ciddi bir diyete ve spora başlamalısın sporu salona gidemiyorsan evde elinden geldiğince de yapabilirsin ama çaba göstermeden olmaz.

Kilo problemini kendiniz icin asmalisiniz. Esiniz icin degil bunu kendi sagliginiz icin yapmalisiniz en basta. Sabretmek ve azim gerekir. Bir diyetisyenden yardim alin bence.

Ciddi rahatsızlıklar geçirmişsin eşinin sana anlayışlı olması gerekirdi .
Kilolarından mutsuzsan bir uzman desteği alarak ve spor destekli sağlıklı bir şekilde kilo verip eşini utandırabilirsin .
Sadece kendin için istemelisin.
Esim bi sure oldukca anlayisliydi ama ben sistikce sistimki ben dogumada aynen bu kilo ile girmistim.bilmiyorum esim konusinda ne dusunecegimi açıkçası ama bu halimden önce kendim mutsuzum zaten.beni en cok uzen şey sifirlamis iradem maalesef aklim fikrim yemekte.bilmiyorum eskiden olsa bende seven hersekilde sevmeli derdim ama artık bu bakış açısını utopik buluyorum kendi adıma. Esim istemiyor apacikki .gecen soyledim ben senin icin yanlış terfihim dedim senin gibi kilo takıntısı olan biri o zamanlar bile balık etli olan bir kızı sevmemeliydi dedim.hersyeden once kendim icin istiyorum ama olmuyor sanki kendimi tuttukca daha cok yiyesim geliyor.birde safra kesemde alındı o zamandan beri metabolizmam cok yavasladi sanirim bu yüzden kolo vermem daha uzun sürecektir buda beni hep zorluyor.kafam allak bullak

Esim bi sure oldukca anlayisliydi ama ben sistikce sistimki ben dogumada aynen bu kilo ile girmistim.bilmiyorum esim konusinda ne dusunecegimi açıkçası ama bu halimden önce kendim mutsuzum zaten.beni en cok uzen şey sifirlamis iradem maalesef aklim fikrim yemekte.bilmiyorum eskiden olsa bende seven hersekilde sevmeli derdim ama artık bu bakış açısını utopik buluyorum kendi adıma. Esim istemiyor apacikki .gecen soyledim ben senin icin yanlış terfihim dedim senin gibi kilo takıntısı olan biri o zamanlar bile balık etli olan bir kızı sevmemeliydi dedim.hersyeden once kendim icin istiyorum ama olmuyor sanki kendimi tuttukca daha cok yiyesim geliyor.birde safra kesemde alındı o zamandan beri metabolizmam cok yavasladi sanirim bu yüzden kolo vermem daha uzun sürecektir buda beni hep zorluyor.kafam allak bullak

Siz kendinizi baskıladıkça sanki yemeğe daha çok düşkün olmuşsunuz,
verilemeyecek boyutta çok aşırı kilolarda değilsiniz boyunuz da gayet iyi ..
bence iyi bir destekle ve sporla gayette hızla kilo verebilirsiniz, sadece şuna karar vermelisiniz
size bir psikolog mu, beslenme uzmanı mı/diyetisyen mi yardımcı olabilir ..

Benım kocamla sıkıntım yok fakat bu yıl acayıp bı yaşlılık sendromuna gırdım..

Bundan cıkışıda dıyette buldum.
Kılolu değilim ama daha zayıf olup daha genç olmak istiyorum..

Bunun içinde dukan diyetine basladım..
1 haftadır yapıyorum 4kilom gıttı..
Ac kalmadan veriyorsun kiloları..

Tartıda eksıldıkce motive oluyorsun..
Ama sekersizlik canıma okuyor o ayrı!
Arkadaslar öncelikle hepinize teşekkür ederim cevaplarinizdan dolqyi.
dukan bu sene icinde bendr denedim ancak daha sonra biraktim beynim resetlenmis gibi acaba yeniden yapsammi.en azindan 5 kilo versem kiyafetlerimi biraz daha utanmadan giyebilirim.uzun süre yapamam çünkü sagligim o kadar iyi değil

eşinizin ne dediğini boşverin, yaşınız çok genç, kendinizi bırakmayın.
kendiniz için, çocuğunuz için zayıflamaya çalışın, kesinlikle bir doktordan yardım alın.
aklım fikrim yemekte demişsiniz, inanın sürekli bir şeyler atıştırarak yapılıyor diyetler, ağzınız boş kalmaz, o duygudan kurtulun.
ama öncelikle prpfesyonel destek !
biraz zayıflamaya başlayın, eşinize bakışınız bile değişir, özgüveniniz hızla yerine gelir.

Biraz kilo ver kendine gel ..
eşinde hastalıkta sağlıkta dediğini çabuk unutmuş..

Tek diyeceğim şu ki,karısı kilo alınca sevmemek olurmu yeeeaaaaa diyenlere sakın aldanma.Öyle yorumlar mutlaka vardır ve gelicektir.Öyle bişey yok.Bu bir.İkincisi dediğin gibi tek yapman gereken boğazını tutmak.Çocuğun küçük olduğun için spora git diyemiyorum şimdi ama mutlu olmanın ve herşeyden önemlisi kendini iyi hissetmenin tek yolu zayıflaman.Bunu kocan için yaptığın fikrinden bi sıyrıl,herşeyden önce sen zaten kendin kendi halini beğenmiyorsun.Kendini iyi hissetmek için tut kendini ve YEME. Çok rica edicem.

Esinizde zayiflik takintisi yok cunku evlendiginizde de normal kilonuzun uzerindeymissiniz.
Yani adam sizden manken gibi olmanizi beklemiyor aslinda.
Kilo konusunda esinize hak veriyorum kadinlar gercekten kiloyla butun guzelliklerini ortuyorlar.
Moralim bozuldukca yiyorum lafi tamamen bahane.
1 gun oncesinden ne yiyeceginizi planlayin ve menu disina cikmayin.
Eve aburcubur gazli icecek almayin.
Dikkat etmekten baska careniz yok malesef.

90 kg gercekten çok fazla sağlık açısından da kilo hiçbir zaman iyi değil...
artık evliliğiniz de sorun oluyorsa bu kilo Eşiniz sorun ediyorsa bir an önce zayıflamaya bakın.

Saglik sorununuz varsa rastgele diyet yapmayin illaki bi dahiliye diyetisyen esliginde olsun derim.

Küçük bi öneri, oruç tutabiliyosanız tutun derim. Nefisle mücadele için daha iyi bir yöntem olamaz bu ay bi fırsat aslında aşırılıklardan kaçmak kötü alışkanlıklardan kaçınmak kurtulmak için.

X