Umutsuzluk hissi

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar öyle çok tuhaf hissediyorum ki kendimi ortada bişey yok. Kendi kendime kaygılanıyorum işimle ilgili mesela ya başarılı olamazsam ya sorun yaşarsam falan diye güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama sonra bi umutsuzluk sıkıntı giriyor içime :(

Amin canım cümlemize o his gelince dünyanın altında kalmış ezilmiş gibi hissediyo musun sen de benim gibi
hissediyorum tabi dedim ya şimdi o haldeyim,patlayacam taktım kulaklığı verdim son sese hareketli müzik dinliyorum yoksa bu dünyanın gelmisine,geçmişine sövüp günaha girecem en iyisi müzik dinlemek tabii dua en önemlisi..

hissediyorum tabi dedim ya şimdi o haldeyim,patlayacam taktım kulaklığı verdim son sese hareketli müzik dinliyorum yoksa bu dünyanın gelmisine,geçmişine sövüp günaha girecem en iyisi müzik dinlemek tabii dua en önemlisi..
Aynen gereksiz üzüyoruz kendimizi Allahım alsın içimizden şu kaygıları

Aķışa bırakın..
Bu düşüncelere sizi iten sorunlar mı yaşıyorsunuz yoksa herşey rayında siz mi senaryolar uretiyorsunuz?

Aķışa bırakın..
Bu düşüncelere sizi iten sorunlar mı yaşıyorsunuz yoksa herşey rayında siz mi senaryolar uretiyorsunuz?
Senaryolar üretip kendimi ona inandırıyorum sanırım benimki üşengeçlik sorumluluk alma kaygısı. Yoksa işe başlayınca yapıyorum iyisini ama o ana kadar üzülüyorum işte bişey yapmak gelmiyor içimden şuan bile tatildeyim ama dışarı bile çıkasım gelmiyor

Sorunu kabul etmiş ancak nasıl başa cikacaginizi bilmiyor gibisiniz
Kolaya kaçmayın
Bu aklınıza gelen sapsiz düşüncelere karşı bi mekanizma geliştirin
Hayır " böyle olabilirdi ama olmadı olmuyor da evet yarın da olmayacak "gibi
Çok yorucu olur iç sesi hep dinlemek
Hep susturmaya çalışın

Sorunu kabul etmiş ancak nasıl başa cikacaginizi bilmiyor gibisiniz
Kolaya kaçmayın
Bu aklınıza gelen sapsiz düşüncelere karşı bi mekanizma geliştirin
Hayır " böyle olabilirdi ama olmadı olmuyor da evet yarın da olmayacak "gibi
Çok yorucu olur iç sesi hep dinlemek
Hep susturmaya çalışın
Valla aynen kolaya kaçıyorum o sesi kabullenerek işte o mekanizmayı nasıl geliştiririm bilmiyorum

Bazen insan boyle hislere kapiliyor sonra bir musibet geliyor nefes aldigina bile sukrediyorsun tum endiseler bosmus diyorsun sonra yine ayni hisler sonra yine musibetler. Sonra bazen musibetler zincirleme oluyor insan iyice daraliyor. Hayat iste. Bir cirpida da gecip gidiyor omur... Ama hep uzulmek endiselenmek de olmaz degil mi? Kendiliginden olmadigi yerde zorla motive edeceksin kendini. Imkan varsa tatil yoksa bir oyun havasi acip takilacaksin.:halay:

Bazen insan boyle hislere kapiliyor sonra bir musibet geliyor nefes aldigina bile sukrediyorsun tum endiseler bosmus diyorsun sonra yine ayni hisler sonra yine musibetler. Sonra bazen musibetler zincirleme oluyor insan iyice daraliyor. Hayat iste. Bir cirpida da gecip gidiyor omur... Ama hep uzulmek endiselenmek de olmaz degil mi? Kendiliginden olmadigi yerde zorla motive edeceksin kendini. Imkan varsa tatil yoksa bir oyun havasi acip takilacaksin.:halay:
:)

Son 10senem o umutsuzluk hissiyle geçti. Belki daha fazla.
Hiç gitmiyor. Gitmeyecekte!

Bende de oluyor bazen tüm yollarım bağlanıyor sanki çaresiz ezik değersiz oluyorum sonra bişey oluyor geçiyor sonra yine ama benim böyle hissetmem için sebeplerim var yinede çok şükür

Back
X