Arkadaşlar Allah hepimize hayırlı evlat versin inşallah
Biz de 4,5 yılı aşkın süredir evliyiz eşimle 2007 Aralık başı korunmayı bıraktık artık kendimizi bebeğimize hazır hissediyorduk ilk ay daha korunmayı bırakmadan doktoruma gittim tüm gebelik öncesi yapılması gerekn testleri yaptırdım doktorum herşey çok güzel hatta 2 tane olgun yumurtan var takip eden 3-4 gün birlikte olun adetin gecikince de hemen gel dedi.Şimdi gel de ilk deneme de tutar diye ümitlenme olmadı tabi...8 ay kadar sonra önce eşim bi prof üroloğa gitti ben bi kontrol olıyım dedi
çift taraflı varikosal çoktı ama doktorumuz hastalığın henüz çok başında olduğunu spermleri henüz etkilemediğini ancak 7-8 sonra belki ameliyatlık durum olacağını şuan eşim açısından hiçbir sorun olmadığını söyledi çok şükür ve bi rahatladık
Neyse bu arad yine çalışmalar tam gaz devam ama bir yılı devirince tamam dedim kesin benim kanallar tıkalı tekrar doktoruma gittim adetim gecikmeden geldim dedim doktor bey bebeğimiz olmuyoo
O da bişey yoktur birkaç ay da ateş ölç de dene dedi ama ben zaten yumurtladığım zamanı hissediyorum neyse tamam dedim 2 ay geçti gene tık yok
tekar gittim o zaman bu konuda uzmanolan hastanemizin tüp bebek bölümüne geçiceksiniz sizi iyice bi araştırsınlar dedi o gün yanlızdım kafamdan kaynar sular döküldü sanki ne bilim hazır değilmişim
neyse benim tüm tetkikler yapıldı; hormon testleri, rahim filmi çok şükür herşey yolunda
doktor deneyin bi sorun yok diyo....
Bekledik yine 2-3 ay daha yok
Artık karar verdik dedikki o zaman aşılama deneyelim doktor tamam dedi ama şans her zaman %20 dir dedi Biz elimizden geleni yaparız Allah isterse olur tıbbın açıklayamadığışeyler bunlar dedi.Tamam dedim yine mi olmıcak neyse iğnelere başladık benim yumurtalar çoştu çok şükür doktor adetimin 9. günü aşılamayı yaptı olgunlaşan 5 tane yumurta var diğerleride geliyo ama onları beklemicez dedi tamam dedim benim rahim ağzın da spermler kesin ölüyodur şimdi tutar dedim 18 nisan da aşılamamı oldum ama aşılamamın 13.günü müjdeyi aileme nasıl veririm derken 1 mayısta adet oldum arkadaşar, hem de kanamam çok fazla oldu.
Bu arada ne anneme ne de kayınvalidemlere bu kadar zamandır çocuk için uğraştığımızı söylemiyoruz son 1 aydır çocuk düşündüğümüzü söyledik.Aşılamamdan bile kimsenin haberi yok hem üzülürler hemde 15 günde bir bebek var mı diye sorarlar daha da geriliriz diye...
Ama artık soranlara dua edin artık çocuk istiyoruz diyorum tutamıyorum artık kendimi bu arada üstüste aldığım yakın arkadaşalarımın gebelik haberleride cabası...Tut kendini tutabilirsen.
ışte benim hikayem bu arkadaşlar daha hayatım da yalandan da olsa 2. çizgiyi hiç göremedim.O kadar imkansız geliyo ki artık testi yapınca atamıyorum bile evde konsolun üsytüne bırakıyorum işe gidip geldikçe bakıyorum sanki sonuç değişicekmiş gibi

Buzaman içinde yaptırdığım onca kan testleride cabası sayısını hatılamıyorum bile sonuç hep BTHCG 0.05
Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum...