Umutsuzluk Yok!!

madeofhonor

aptallara tahammülümyok
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
5.998
2
156
Eskişehir
35+1 günlük bebeğimi cumartesi günü kaybettiğimi öğrendim.Pazar günü sezaryanla alındı...evet içim yanıyor,evet onu çok özlüyorum ama baktım ki bu acıyı benim gibi yaşayan çok insan var ve herkes toparlanmak yerine acısı taze tutmaya çalışıyor..Bu konuyu bu yüzden açtım kızlar,üzülüyoruz,yeninden aynı şeyi yaşayacağımızdan korkuyoruz ama neden ısrarla UMUT HİKAYELERİNİ GÖRMEZDEN GELİYORUZ?Sizden ricam bebeğini kaybeden ama ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alan güzel annelerin hikayelerini bizimle paylaşıp güzel günlerin bizi beklediğini anlatmaları...Karamsar olmak yok,umutsuzluk yok...Hadi bakalım bekliyoruz mutlu sonla biten hikayeleri...

ahhh canım benim yaaaa ne demse bilmedim şokk oldum resmen
allah sabır versin ne diyeyim
sağlıklı bir şekilde alırsın sende inşlhh bi gün meleğini kollarına :Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun...forumda böle umutlu birilerini görmek beni çok sevindirdi.ben de melekannesiyim.ilk travmamı atlattım.şimdi iyiyim...toparlanıyorum...Umudumu asla kaybetmedim...biraz toparlanayım tekrar hamile kalacağım inşallahh...

Canim basin sagolsun Rabbim sabirlar versin...

Keske seni umutlandiracak birseyler yazabilseydim ben 25.01.2008 de oglumu 38 haftalikken kaybettim acisi hala yüregimi yakiyor...

Keske umutsuz olmasak ama simdiye kadar tekrar hamile kalamadim onca tedavi sonuc vermedi belki kendiliginden hamile kalabilseydim ve yeniden bir bebegim olsaydi simdiye kadar toparlanirdim ama bu cok zor birsey...

Benim cektigim zorluklari hic biriniz yasamazsiniz Insaallah...

cok gecmis olsun canim.Allahin takdiri böyleymis.cok üzüldüm ama dedigin gibi umududa hic bir zaten kaybetmemek lazim.benim bir oglum var.ikinci hamileligimde 13.haftada kaybetmisim.ama umudumu hic kaybetmiyorum demekki bizim icin hayirli olan buymus diye düsünüp gelecege bakiyorum..insallah sende yeniden hamile kalip saglcakla kucagina alabaksin birgün bebegini..sevgiyle kal!!

masallh cnm ne kadar güclüsün rabbm bu sabrı eksik etmesn senden bnde gecen sene haziranda dıs gebelk yasadım simdi bekliyorumo lsun die ama bnm işim biraz zor yapısıklık nedenyle olmuyor sanırım... doktrlar bişi demiyor neden olmuyor bilmiyorum bu da daha kötü bişey bn atlataadm ama senn kadar güçlü olup atlatmayı cok ama cok isterdim

canım benim Allah ım sana tekrardan hamile kalmayı nasip etsin inşllah
seni böyle umutlu görmek çok güzel umudunu hiç yitirme canım benim

arkadaşım öncelikle güçlü duruşundan dolayı kutluyorm seni
ben 3 melek annesiyim.
bence umut biraz da kişinin kendiliğinden gebe kalıp kalamaması ile ilgili
benim 3 yavrum da tüp bebekti , artık gidip tekrar yaptırmaya cesaretim yok
ama kendiliğnden olabilseydi cesaret etmeme gerek kalmadan doğal şekilde bebişim gelecekti.

canım inşallah böyle güçlü devam edersin ama ben inanamıyorum şuan idrak sorunu yaşıyosun gün geçtikçe insanın içine ölebi oturuyo ki ne umut kalıyo nede tekrar mutlu olabilme düşüncesi ben ocakta 34 haftalık kızımı kaybettim 3 gün yaşadı sadece mayısta tekrar hamile kaldım onuda dört buçuk aylık kaybettim artık ne umudum kaldı nede tekrar yaşamaya gücüm inşallah yaşayıp tekrardan sağlıkla kucağına alıp güçlü insanlar buraya yazarda bizimde içimizde bi nebzede olsa umut yeşeririr rabbim hepimize sabır versin

canım inşallah böyle güçlü devam edersin ama ben inanamıyorum şuan idrak sorunu yaşıyosun gün geçtikçe insanın içine ölebi oturuyo ki ne umut kalıyo nede tekrar mutlu olabilme düşüncesi ben ocakta 34 haftalık kızımı kaybettim 3 gün yaşadı sadece mayısta tekrar hamile kaldım onuda dört buçuk aylık kaybettim artık ne umudum kaldı nede tekrar yaşamaya gücüm inşallah yaşayıp tekrardan sağlıkla kucağına alıp güçlü insanlar buraya yazarda bizimde içimizde bi nebzede olsa umut yeşeririr rabbim hepimize sabır versin

canım başın saolsun ve çok büyük geçmiş olsun,bu topiği açma sebebim bu işte üstümüzdeki karamsarlığı atabilmek... ama malesef henüz güzel haberler veren olmamış konu başlığımızda...Ben biliyorumki iki bebeğini kaybetmiş üçüncüde mutlu sona ulaşmış insanlar var hatta asla normal yolla hamile kalamazsın denilen,ilk bebeğinide tüp bebek sayesinde doğuran ama sezaryanla doğumdan 2 ay sonra mucizevi bi şekilde hamile kalan ve sağlıklı bir bebeği olanlar var...iyi düşünelim iyi olsun diyorum...hepimize güzel haberler gelsin inşallah sırayla...

bende ilk bebeğimi tüp bebek tedavisi ile kucağıma almıştım 17 aylık dünyalar güzeli bir kızım var...normal yolla olmuyor diye korunmuyorduk ve 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim..mucizeydi bizim için...bugün 11. haftamda rutin kontrole gittik ama bebeğimin kalp atışları durmuştu...aldılar onu....şu an tarifsiz duygular içindeyim...allah istedi bir mucize versi ve şimdi gene allah istedi onu aldı demekten başka çarem yok...allah kızıma ömür versin..herşeyin hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar...
Ben ilk bebeğimi 37+5 te 15 mart 2009 da karnımda kaybettim...Sezeryanla bebeğimi aldılar...Canım oğlumu hiç göremedim...Ve oğlumu hiç ama hiç unutmadım , onu çooook seviyorum ve bir gün onunla kavuşacağımı biliyorum...Allah cennette bana sonsuz evlat sevgisini yaşatacak...

Umutsuzluğa kapılmadım , aylarca , günlerce dua ettim Allah bana sağlıklı bir bebek versin diye...Sezeryanımdan 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım...Kızımı 22 nisan 2010 da 36+2 de sağlıkla kucağıma aldım...Şu anda kızım 4 ay 8 günlük...Allahıma binlerce şükürler olsun ki melek yüzlü,melek huylu bir kızım var...

Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,çok zor biliyorum ,zaman hiç geçmeyecek diye düşünüyorsunuz...Ama zaman çabuk geçiyor ve bir bakmışsınızki bebeğiniz sağlıkla doğmuş , kucağınızda...

Allah bütün melek annelerine en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...Aminnn...

Son düzenleme:
Merahba arkadaşlar...
Ben ilk bebeğimi 37+5 te 15 mart 2009 da karnımda kaybettim...Sezeryanla bebeğimi aldılar...Canım oğlumu hiç göremedim...Ve oğlumu hiç ama hiç unutmadım , onu çooook seviyorum ve bir gün onunla kavuşacağımı biliyorum...Allah cennette bana sonsuz evlat sevgisini yaşatacak...

Umutsuzluğa kapılmadım , aylarca , günlerce dua ettim Allah bana sağlıklı bir bebek versin diye...Sezeryanımdan 5,5 ay sonra kızıma hamile kaldım...Kızımı 22 nisan 2010 da 36+2 de sağlıkla kucağıma aldım...Şu anda kızım 4 ay 8 günlük...Allahıma binlerce şükürler olsun ki melek yüzlü,melek huylu bir kızım var...

Lütfen umutsuzluğa kapılmayın,çok zor biliyorum ,zaman hiç geçmeyecek diye düşünüyorsunuz...Ama zaman çabuk geçiyor ve bir bakmışsınızki bebeğiniz sağlıkla doğmuş , kucağınızda...

Allah bütün melek annelerine en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...Aminnn...

İşteee buuuuuuu:lepi:Melekcim sana çok teşekkür ediyoruz ihtiyacımız olan bu işte...Allah bizede nasip etsin inşallah...Kızın ve sanada uzun sağlıklı,mutlu bir yaşam diliyorum..:nazar:

çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallah.çok güzel bir konu açmışın

bende melek annesiyim oğlum 1 ay yaşayıp vefat etti hemde kollarımda uçtu meleğim ama umutsuz değilim ve oğluşumun cennetten kardeşini yollamasını bekliyorum

canım çok geçmiş olsun
rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür

İşteee buuuuuuu:lepi:Melekcim sana çok teşekkür ediyoruz ihtiyacımız olan bu işte...Allah bizede nasip etsin inşallah...Kızın ve sanada uzun sağlıklı,mutlu bir yaşam diliyorum..:nazar:

Aminnnnn canımm , en kısa zamanda sizlerde buraya güzel haberlerinizi yazarsınız inşallahhhh...
Güzel dileklerin içinde çooook teşekkür ederim...

Back
X