Umutsuzluk Yok!!

teo cum; Canım geldim şimdi.

Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder sana ve tüm kaybı olan arkdaşlarla beraber isteyenlere.
Sonuçta bi yerden başlama gerek.Yaşanılan şey güzel olmasada hayat devam ediyor.Tabi herkeasin fikrine saygı duymak gerek o da ayrı.Bende olsam aynısını düşünürdüm senin gibi.Ve düşünüyorumda.Bi bebeğin tesellisi, yne bi bebek sanırım.İnş 2.lerde güzellik olur dilerim...
tabi ki candaşım bir bebeğin tesellisi yine ikinci ile olur inşallah
ben artık bebeğim cenette diyorum ikinicisine hazırlaıyorum kendimi hiç iştahım olmasa da zorlayarak yiyorum pekmez süt yumurta ne varsa tüketmeye calışıyorum
kocişim de diyor toparla kendini artık seni çok özledim diye:),
ne yapalım hayat devam ediyor Allah bugünleri aratmasın daha büyük acılar yaşatmasın

tabi ki candaşım bir bebeğin tesellisi yine ikinci ile olur inşallah
ben artık bebeğim cenette diyorum ikinicisine hazırlaıyorum kendimi hiç iştahım olmasa da zorlayarak yiyorum pekmez süt yumurta ne varsa tüketmeye calışıyorum
kocişim de diyor toparla kendini artık seni çok özledim diye:),
ne yapalım hayat devam ediyor Allah bugünleri aratmasın daha büyük acılar yaşatmasın
Ayenen öyle canım arkadaşım.İkinci için güçlü kuvvetli olmak gerek.
Depolamak gerek.Mutlu olmak gerek.
Eşinde özlemesin artık dimi :)) Hep üzgün hep üzgün.O da üzülmesin , beraber yeni mutlulklar başlatın.Çünkü hakkınız bu...

Geldim canım :)
Made yi azimle bekliyoruz ama heralde pek sık uğramıyo buraya.
Sen nasılsın ? Daha iyi oldun inş dimi?
O canını sıkanlara hiç aldırış etme, yolunda devam et.
Kimi insan ne dediğini bilmez işte.Aklınca teselli eder.
Fareketmez bile yaktığı yüreği...

sağol candaşım ya erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğine takıldım sen yokken
istersen sen de gel erken doğum değil seninm ki ama çok iyimoral veriyorlar insana
bebeklerimizi farklı nedenlerle kaybetsek de acımız aynı:(
ama ümidimiiizi kaybetmek yok

ok canım olur burdan yazışırız.Bizim işlerin anı anına uymuyo, bi bakarsın bomboş ortalık, bi bakarsın nefes alamıyosun işten..
Eğer yazamazsam iş çıkmıştır haberin olsun canımcım..

teo cum burda mısn canım

Son düzenleme:
oo kızlar burda olduğunuzu görmek güzel...teocum harika düşünmüşsün kendini toparlamaya ve hamileliğe hazırlamaya çalışarak,bende yeniden bebek istiyorum buna karar verdim rabbim nasip eder inşallah,çok tuhaf ama kızlar kendimi bırakmamam gerkir diye düşündüm hep bunada şükrettim,rabbim belki en kötüsünden korudu bizi dedim,sabrettim inşallah allah sabrımızın karşılığını verir..korkmuyomuyum evet korkuyorum ama o zamanda dua edeceğimi düşünüyorum...herşeyde vardır bi hayır diyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

evet made cim kendimizi bırakmamalıyız sonuçta bebeğini kaybedip de tekrar bebiş sahibi olan çok insan var biz neden onlardan olmayalım

Gecen sene 19 haftalık oğlumu kaybettim bende çok zor günler geçirdim altı ay bekledim ve yeniden hamileydim.ama çok sürmedi düşük yaptım. doktor beklememe gerek kalmadığını bir ay sonra normal bi sekilde hamile kalabileceğimi söyledi ama bende artık umut yok, arada bir umut olsa bile heyecan yok hep korku var içimde...bunalımdaydım ne zamandır..
Ya çok sağolun kızlar... Öyle bir anımda karşıma çıktı ki bu konu ilaç gibi geldi.. daha başlığını görünce bile yüreğime su serpildi sanki... İnşallah herşey güzel olacak artık buna inanıyorum...
UMUTSUZLUK YOK!!:34:

Gecen sene 19 haftalık oğlumu kaybettim bende çok zor günler geçirdim altı ay bekledim ve yeniden hamileydim.ama çok sürmedi düşük yaptım. doktor beklememe gerek kalmadığını bir ay sonra normal bi sekilde hamile kalabileceğimi söyledi ama bende artık umut yok, arada bir umut olsa bile heyecan yok hep korku var içimde...bunalımdaydım ne zamandır..
Ya çok sağolun kızlar... Öyle bir anımda karşıma çıktı ki bu konu ilaç gibi geldi.. daha başlığını görünce bile yüreğime su serpildi sanki... İnşallah herşey güzel olacak artık buna inanıyorum...
UMUTSUZLUK YOK!!:34:

umutsuzluk ok canfezam:)
bende kaybettim ama umudum devam ediyor:)

umutsuzluk ok canfezam:)
bende kaybettim ama umudum devam ediyor:)

aslında benimde umudum bi var bi yok :) insan değişken oluyor canım bi bakmışsın çok iyisin hep iyi şeyler düşünüyosun bi bakmışsın bütün umutların bitmiş geriye sadece acıların kalmış... ama şu bi kaç gündür iyiyim çok şükür bu ay çok umutluyum yaa :)

arkadaşlar mrb bende sizler gibi 17 haftalık bebeğimi 25 şubatta kaybettim down sendromluydu ve gebeliği sonlandırdık sizlerin yazılarını okuyuncaya kadar çok kötüydüm ama yazılarınız birzada olsa içime su serpti işallah bizlerde en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız

Size UMUTSUZLUK YOK DEMİŞTİM!!DÖRT HAFTALIK HAMİLEYİM KIZLAR...RABBİM MİNİĞİMİ GÖNDERDİ ÇOK ŞÜKÜR...ALLAHIM SONUNUDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH,SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALAYIM,UZUN ÖMÜRLÜCE...Gebeliğimle ilgili gelişmeleri size yazıcam,lütfen inanın kendinizi bırakmayın ve bol bol dua edin

Size UMUTSUZLUK YOK DEMİŞTİM!!DÖRT HAFTALIK HAMİLEYİM KIZLAR...RABBİM MİNİĞİMİ GÖNDERDİ ÇOK ŞÜKÜR...ALLAHIM SONUNUDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH,SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALAYIM,UZUN ÖMÜRLÜCE...Gebeliğimle ilgili gelişmeleri size yazıcam,lütfen inanın kendinizi bırakmayın ve bol bol dua edin

bir melek annesi olarak ağlıyorum:emir_bebek:Allahım ne mutlusundur şimdi
bizlere de yaşat yarabbi
madeofhonor tebrikler umut oldun bizlere arkadaşım:)
çok çok sevindim:nazar:

Back
X