- Konu Sahibi osmanlikadini
-
Kizlar umutsuzlugun en dibine vurdum, cok yoruldum ve artik mecalim halim umudum kalmadi... yasamayi beceremiyorum napicami bilmiyorum siz söyleyin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden oldugunu soykerseniz belki tavsiyelerde bulunabiliriz. Dert hepimizin basinda malesef ya da cogumuzun.Kizlar umutsuzlugun en dibine vurdum, cok yoruldum ve artik mecalim halim umudum kalmadi... yasamayi beceremiyorum napicami bilmiyorum siz söyleyin...
"Senin derdin dert midir benim derdim yanında..." diye çığırasım geliyor
Ah ah ah ben de ben de
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Tekrar tesekkur ederim, ama hala yalniz hissediyorum insanlar arasinda simdi daha fazla hayirlisi...
Söyle üstünkörü baktım. Hep yalnız olacaksın, herkes yalnız cünkü. Bir Allah var, bir aile...Bu ikisinden baska kimse kalıcı degilmiş hayatta. Sıkı sıkı tutunsan bile giden gidiyor. Cok bunaldıysan sigara ic, kötü bir tavsiye biliyorum, ama beni bu ara rahatlatan bir bu var. Sardım tekrar.
Aynen öyle... insanlarin görundugu gibi olmadigini anladigimdan beri ve dunyada cocuklarin bir yerde aci cekerken hicbir seye icten sevinemiyorum. Ask filan degil millet anlamadan etmeden yargilayabiliyor evet bu beni uzdu ama okuldaki trauma kadar degil, haklisin artik az ve öz insan var deger verdigim aman olsun bazen gerekebiliyor sigara benimde bilgisayar bagimliligim oldu sonradan dis dunyayi unuttum hehe
Sabır dile canım , yeni aşklara yelken aç tabi tedbiri elden bırakıp güçsüz gözükme kimseye , kurslara etkinliklere katıl , saçının şekliyle rengiyle oyna alışveriş yap ama sakın ve sakın bunalıma sokacak şarkılar dinleme
Rezil bir tavsiye oldugu için sildiydim. :) İnsanı uyusuturuyor, en azından aglamıyorsun, yapman gerekeni yapabiliyorsun bu acıdan iyi. Ama sıkıntı aynen kalıyor. Ne oldu cok iyi bilmiyorum ama birkac sene sonra unutulacak, kimsenin aklına bile gelmez. Zaten kimse kimsenin umrunda degil su an bile. :)
Estagf. :) evet ama sigaraya gerek yok cok nadir aglarim agladigim zaman tam agliyorum sendede öyle oldu mu veya diger arkadaslar sizde? Aglayamama durumu oluyor bazen guclu göruncem diye his kalmadi herhaldeaynen kesin unutulmustur ama hayata baslamam lazim gucum yok nerden baslicami bilmiyorum hayirlisi sagol :)
Demez olaydım ki aglıyorum su an. Bosver canım sen benim tavsiyeyi dinleme, benim kafa bi milyon olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?