umutsuzum kızlar

sevdaelanur

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
183
119
23
48
Oooff yaa oofff. Kızlar 38 yaşında geç anne olmuş bir bayanım.boyum 1.57. Kilom 70 şubat da allah izin verirse sonunda göğüs küçültme ameliyatı olacam.uzun seneler bu ameliyati olmak icin bekledim.ha bugün ha yarın bir bebegim olur emzirir öyle kücültürün diye bu yaşa kadar geldim. Ama doktorum dün iki ay icin de 6 kilo vermem gerektigini söyledi.nasil yapcam nolursunuz bana destek olun bayanlar. Ben ki geceleri makarna pilav türü yiyen biriyim. Hoc bir diyet de muafak olamadim . Eşim de sen zaten artik zayiflayamazsin bari daha fazla kilo almamaya bak diyor.((

öncelikle ameliyatı nerde ve hangi doktora olacaksınız fiyatta belirtirseniz çok sevinirim... senelerdir benimde en büyük hayalim bu ameliyatı olabilmek :) :) sonrasında bu ameliyatı olmak için yanıp tutuşan biri olarak ne yapıp edip o kilolardan acilen kurtulmanın yolunu arayın spor salonuna falan yazılın derdinizi anlatın ona göre sizi çalıştırsınlar... fakat bence düşünülmesi gereken bu kadar kısa sürede bu kiloları hadi verdiniz ameliyatı olduktan sonra geri alırsanız göğüsleriniz tekrardan büyümeyecekmi... doktorunuza sordunuzmu... yarın ameliyatı yaptıktan sonra ne yapalım kilo almışsınız göğüslerinizde büyümüş demesin size...

iki ayda 6kilo cok zor degilki canim..

Ya kızlar konuyla alakasız ama göğüs küçültme amiliyati sarkık olduğu durumlarda mi yapılıyor yoksa sadece küçültmek mi amaç

istersen başarırsın..önce kendine inan..ve eşinin zayıflayamazsın demesi düşün..bu seni hırslandırırır..

Ya kızlar konuyla alakasız ama göğüs küçültme amiliyati sarkık olduğu durumlarda mi yapılıyor yoksa sadece küçültmek mi amaç
Bildiğim ve netten izlediğim kadarıyla her iki türlüsüde oluyor yani hem sarkıklığı gideriyorlar fazla derileri keserek... hemde göğüs dolgun ve büyük bir göğüsse kesip içerdeki fazla yağları alıp tekrardan dikiyorlar... türk sitelerinde yok ama yabancı sitelerde ameliyatları birebir net izleyebiliyorsun... ama izlenmesini tavsiye etmiyorum çünkü izlerken sızım sızım sızlıyorlar....

Benim iki tane tanıdığım olmuştu. 1 hafta arayla aynı doktora. Birinin göğsünü istenilenden daha küçük yapmışlardı. Ben 75 beden kullanıyorum , açıp gösterdi benimkilerden bile çok küçüktü. Hatta kendisi de biraz pişman olmuştu. Böyle bir ameliyata karar verenler bu konu üzerinde doktorlarını iyi seçsinler.
Diğer tanıdığımın istediği ölçüde yapılmıştı ama sarkıklık yine de vardı.

Anladım teşekkür ederim her ikinize de. Ben korkuyorum zaten amiliyattan. Bi de ne gereği var diye düşünüyorum. Ne olur nolmaz.

2 ayda 6 kilo verirsiniz ya.
akşam saat 5.ten sonra yemeyin.
gün içinde de abur cuburu kesin. düzenli yiyin.
bu şekilde bile gider.

gerçi kendim yapabiliyor muyum o ayrı
ama sizin bir amacınız var.

bence önce fazla kilonuzdan kurtulun,bu sayede göğüsler de küçülecektir.istediğiniz boyutta değilse sonrasında veya sarkıksa daha sonra bu ameliyatı olmanız daha iyi değil mi?ameliyattan sonra kilo verirseniz belki istediğinizden daha küçük boyuta gelir çünkü..
yoksa kilo vermeyi düşünmüyor musunuz?

Siz büyük göğüsten dert yanarsınız, ben küçüklüğünden.Sizin kilo vermeniz gerekir bense kilo alamıyorum. Hayat ne garip
Kilo verdiğinizde belki gerek de kalmaz, herşey gönlünce olsun

2 ayda 6 kilo fazla degil .
Sporla ve yediklerine dikkat edersen verirsin .
Daha yolun basinda umutsuzlukla baslarsan saglikli olmazsin bu yolda ..

Öncelikle kendini inandir kilo verecegine , ve oyle basla ..
Hic birsey imkansiz degil .
Gozunde buyutme fazla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…