Tüp Bebek Merkezleri UMUT'ta Umudunu Yeşertenlerin BAŞARI HİKAYELERİ

sabah sabah ağlattın beni canım yaaa ALLAHım hep güldürsün yüzünü ve tüm isteyenlerin yüzünü çoookk güzel bir hikaye okudum...

cnm sen ne durumdasın bebişin nasılmış.kese için kontrole ne zamn gitcen.ben ilaçlarımı içip yatıyom sürekli henüz dr gitmedim.seninle aramızda 1 gün var galiba..allahım bebişlerimizi korusun..allahım isteyen herkese versin

canım bende aynı ilaçları içip iğneleri vurunup duruyorum sürekli yatmıyorum ara sıra yemek falan yapıyorum ev işi pek yapmıyorum 18 inde canım gitcem inşallah yaaa korkuyorum bu gün pek fazla ağrım yok göğüslerim çok fena ağrıyor onun dışında iyiym inşallah bebişler iyidir sen nasılsın canım?

cnm bende senin gibi arada yemek yapmak için kalkıyorum .diger agır işleri gelenler yapıyor saolsunlar.benim dün agrım çoktu bugün yok.agrım çok olunca korkuyorum acaba bişeymi oluyo diye.ama bebek büyürken agrı olurmuş öle diyolar.genede eşimle ben hep telaş içindeyiz:1 arada birde midem bulanıyor sonra geçiyor.

merhaba !!!
hersey gönlünüzce olsun sayfaniz güzel olmus.
bizde allah kismet ederse temmuzda umut da olucagiz cok merak ediyorum orayi nasil aceba ??
umarim hos karsilaniriz )))insallh islerimiz istedigimiz gibi gider!
biz yurt disindan gidecegiz sizin önerebildiginiz konaklama yerleri varmi ???
belkide sizlerin kaldigi otel pansion vs gibi ;

TSKLER!!!

hepinizi tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim için umut oldunuz çok teşekkürler alahım sizi ve meleklerinizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…