Tüp Bebek Merkezleri UMUT'ta Umudunu Yeşertenlerin BAŞARI HİKAYELERİ

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
1-nihan1979 ---- hamile ( umut - tüp )
2-bnur2028-----hamile ( umut - tüp ):nazar:
3-judith_mc-----hamile ( umut - tüp ):nazar:
4-ndevil----hamile ( umut - tüp ):nazar:
5-sevtap41 ---- hamile ( umut - tüp ):nazar:
6-emine1983----hamile ( umut - tüp ):nazar:
7-hilal23---hamile ( umut - tüp ):nazar:
8-htcyldz---hamile - ( umut - tüp 4.deneme):nazar:
9-turuncu86---hamile-ikiz ( umut - tüp ):nazar:
10-sympathique ---- hamile ( umut - tüp ):nazar:
11-tlyvs---hamile ( umut - tüp 2.deneme):nazar:
12-fulya41-----hamile - ( umut - tüp ):nazar:
13-deryaberil---hamile ( umut - tüp ):nazar:
14-wisegirl81---hamile ( umut - tüp 2.deneme):nazar:
15-nsh--- hamile ( umut - tüp ):nazar:
16-turkal---hamile ( umut - tüp ):nazar:
17-besa3467----hamile ( umut - tüp ):nazar:
18-sinems941---hamile (umut-tüp):nazar:
19-sevgi3434--- hamile ():nazar:
20-siri_ne -----hamile (umut-tüp):nazar:
21-tahmer----hamile (umut-tüp):nazar:
22-sedasem ---( umut-tüp) :nazar:
23-ipekada---hamile ( umut-tüp):nazar:

7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg

MAAŞALLAH BAREKELLAH Rabbim nazardan saklasın ,hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Amin

Son düzenleme:
Listeyi saolsun deryaberil arkadaşımız hazırladı :71: ben bu konuyu açayım Umut'u düşünen arkadaşlarımıza moral destek olsun istedim.Hikayelerinizi okumak çok keyifli olacak dostlar.listenin uzayıp gitmesi kimsenin kucağı boş kalmasın dileklerimle.

ilk hikaye kimden gelecek heyecanla bekliyorum.

hayırlı olsun yeni topiğimiz. ben umut tüp bebek merkezinin adını görünce birkaç cümlede olsa yazmazsam içim rahat etmiyor. kendimi çoook borçlu hissediyorum oraya çünkü bana dünyanın en güzel hediyesini verdiler. aslında hikayem pek uzun sayılmaz( allaha çok şükür) eşimle çocuk düşündüğümüzde 6 ay kadar denedik ve sonuç alamayınca testlere başladık. sperm sonuçları pek iyi çıkmadı. sayımız 1 milyon, morfoloji %4 çıktı hemen bikaç dr un görüşünü aldık ve bize tüp bebek önerdiler. hemen araştırdım ve umuta karar verdik. ulun beyle görüştüğümüzde içimize sindi ve start verdik. ocak ayında iğnelere başladım 2 şubatta yumurtalarım toplandı, 8 şubattada transfer. herşey yolunda gitti. aslında bu süreçte bnm için en zor olan test gününü beklemekti herhalde. ama sonucu aldığımda gözyaşıma engel olamıyordum. sonunda hamileydim. allahıma şükür kesemizi ,kalp atışlarını herşeyi zamanında gördük. bugün itibariyle 15 haftalık hamileyim. inş bebeğimi kucağıma aldığımdada sizlerle paylaşırım. allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu:))) dualarım sizlerle

Bu bölüm benim gerçekten UMUT verici olacak.Henüz tedaviye başlamadım (1-2 ay içinde başlamayı planlıyorum) ama pozitif hikayeler okumak her zaman gerekli.

Evet buyeni topik hayırlı olsun.Çok umut verici bir sayfa olacak.Benim gibi zor hastalarında gebe kalabildiğini okuyan bir çok hasta eminim moral bulacaktır.
Kısaca şöyle anlatayayım.Herkes gibi neden çocuğumuz olmuyor diye doktorlara başvurduk.Tüp bebek önerdiler .Hiç düşünmeden araştırmadan çok reklam sever bir doktorla tedaviye başladık.Sonuç hüsran 2 denemeye başlatkaen kimse benden araştırma istemedi.Hooop tekrar iğne ilaç sonuç hüsran.3 deneme de akıllandım.Umut tüp bebek hep araştırdığım ve zor hastalarda başarılarının olduğunu bildiğim bir yerdi.Doktorum Süleyman bey ilk görüşme sonrası genetik testler kan pıhtılaşma testleri ve histereskopi istedi.Sonuçlar çıkınca tam bir hüsran yaşadık.Translokasyon varmış bende yani genetiğim bozukmuş.Ben 2 tüp bebek denemesini boşuna yapmışım.O yüzden hala kızarım eski doktoruma neyse 3 denememde pgd yapıldı ve sadece 1 embriyo sağlılı çıktı ve gebelik haberini aldım.Dünya tatlısı bir karaböceğim var.Hayatımın sonuna kadar Umut tüp bebeğe dua edicem.Herkesin 3 kere düşünüp ondan sonra merkez seçmesini ve lab. iyi olan yerlere gitmesini öneriyorum.Allah hepinize benim yaşadığım güzellikleri yaşatsın.Sevgiler:nazar::nazar:

oncelikle konu cok guzel olmus hayiri olur insallah
umutta tedaviye baslayanlar icin burasida coik guzel olcaktir
ilk hikaye benden olsun :)
daha once konu olarak hikayemi uzunca anlattim ,ozel buraya koplayimmi bilmiyorum ama simdilik link vereyim, insallah okuyanlar destek almis olurlar

iste bizim hikayemiz
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html
:nazar: bir solukta okudum hikayeni zor bir süreç ama maşallah sonu çok güzel olmuş.darısı tüm dostlara olsun.

hayırlı olsun yeni topiğimiz. ben umut tüp bebek merkezinin adını görünce birkaç cümlede olsa yazmazsam içim rahat etmiyor. kendimi çoook borçlu hissediyorum oraya çünkü bana dünyanın en güzel hediyesini verdiler. aslında hikayem pek uzun sayılmaz( allaha çok şükür) eşimle çocuk düşündüğümüzde 6 ay kadar denedik ve sonuç alamayınca testlere başladık. sperm sonuçları pek iyi çıkmadı. sayımız 1 milyon, morfoloji %4 çıktı hemen bikaç dr un görüşünü aldık ve bize tüp bebek önerdiler. hemen araştırdım ve umuta karar verdik. ulun beyle görüştüğümüzde içimize sindi ve start verdik. ocak ayında iğnelere başladım 2 şubatta yumurtalarım toplandı, 8 şubattada transfer. herşey yolunda gitti. aslında bu süreçte bnm için en zor olan test gününü beklemekti herhalde. ama sonucu aldığımda gözyaşıma engel olamıyordum. sonunda hamileydim. allahıma şükür kesemizi ,kalp atışlarını herşeyi zamanında gördük. bugün itibariyle 15 haftalık hamileyim. inş bebeğimi kucağıma aldığımdada sizlerle paylaşırım. allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu:))) dualarım sizlerle

Evet buyeni topik hayırlı olsun.Çok umut verici bir sayfa olacak.Benim gibi zor hastalarında gebe kalabildiğini okuyan bir çok hasta eminim moral bulacaktır.
Kısaca şöyle anlatayayım.Herkes gibi neden çocuğumuz olmuyor diye doktorlara başvurduk.Tüp bebek önerdiler .Hiç düşünmeden araştırmadan çok reklam sever bir doktorla tedaviye başladık.Sonuç hüsran 2 denemeye başlatkaen kimse benden araştırma istemedi.Hooop tekrar iğne ilaç sonuç hüsran.3 deneme de akıllandım.Umut tüp bebek hep araştırdığım ve zor hastalarda başarılarının olduğunu bildiğim bir yerdi.Doktorum Süleyman bey ilk görüşme sonrası genetik testler kan pıhtılaşma testleri ve histereskopi istedi.Sonuçlar çıkınca tam bir hüsran yaşadık.Translokasyon varmış bende yani genetiğim bozukmuş.Ben 2 tüp bebek denemesini boşuna yapmışım.O yüzden hala kızarım eski doktoruma neyse 3 denememde pgd yapıldı ve sadece 1 embriyo sağlılı çıktı ve gebelik haberini aldım.Dünya tatlısı bir karaböceğim var.Hayatımın sonuna kadar Umut tüp bebeğe dua edicem.Herkesin 3 kere düşünüp ondan sonra merkez seçmesini ve lab. iyi olan yerlere gitmesini öneriyorum.Allah hepinize benim yaşadığım güzellikleri yaşatsın.Sevgiler:nazar::nazar:

hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar yazınızın her satırı bu yolda mücadele eden umutla bekleyen arkadaşlarımızın umudunu kat kat katlayacak.maşallah siz bu yolda başardınız inanıyorumki bizde sizin arkanızdan geleceğiz :emir_bebek:
:46:ÇOK GÜZEL BİR SAYFA OLMUŞ
:nazar:
teşekkürler cnm

Bu bölüm benim gerçekten UMUT verici olacak.Henüz tedaviye başlamadım (1-2 ay içinde başlamayı planlıyorum) ama pozitif hikayeler okumak her zaman gerekli.
hayırlısı olsun inşallah

1-nihan1979 ---- hamile ( umut - tüp )
2-bnur2028-----hamile ( umut - tüp ):nazar:
3-judith_mc-----hamile ( umut - tüp ):nazar:
4-ndevil----hamile ( umut - tüp ):nazar:
5-sevtap41 ---- hamile ( umut - tüp ):nazar:
6-emine1983----hamile ( umut - tüp ):nazar:
7-hilal23---hamile ( umut - tüp ):nazar:
8-htcyldz---hamile - ( umut - tüp 4.deneme):nazar:
9-turuncu86---hamile-ikiz ( umut - tüp ):nazar:
10-sympathique ---- hamile ( umut - tüp ):nazar:
11-tlyvs---hamile ( umut - tüp 2.deneme):nazar:

12-fulya41-----hamile - ( umut - tüp ):nazar:
13-deryaberil---hamile ( umut - tüp ):nazar:
14-wisegirl81---hamile ( umut - tüp 2.deneme):nazar:
15-nsh--- hamile ( umut - tüp ):nazar:
16-turkal---hamile ( umut - tüp ):nazar:
17-besa3467----hamile ( umut - tüp ):nazar:
18-sinems941---hamile (umut-tüp):nazar:
19-sevgi3434--- hamile ():nazar:
20-siri_ne -----hamile (umut-tüp):nazar:
21-tahmer----hamile (umut-tüp):nazar:
22-sedasem ---( umut-tüp) :nazar:
23-ipekada---hamile ( umut-tüp):nazar:

7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg
7699.jpg

MAAŞALLAH BAREKELLAH Rabbim nazardan saklasın ,hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Amin
Nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim hikayem aslında çok uzun sayılmaz ama hep bir mücadele içinde geçirdik eşimle 2005 yılında evlendik ben bir vajinismus hastasıydım 15 ay bununla uğraştık ve yendik sonra çocuk istemedik 6 ay kadar istemeye başladığımızda bir kaç ay sonra olmadığını görünce her ikimizde doktora gitmeye karar verdik ve eşimde sperm sayısında sorun çıktı varikosel ameliyatı oldu ameliyattan bir yıl sonra ben normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal gebelik dendi ve 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi bundan 2 yıl sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik çünkü aşılama da bile şansımız yoktu ve ben araştırmaya başladım hangi merkez diye çünkü eşimin problemi ciddiydi sayı 20 milyon hareketli % 15 morfoloji %2 ve nette ararştırırken umut tüp bebeği buldum tabi bunun öncesinde bir çok merkezin seminerlerine katılıyorduk ama hiç biri içimize sinmiyordu sonra umuta gittik doktorum ULUN ULUĞ ile görüştük eşimden test istedi sayı 19 milyon morfolofi ise %1 çıktı beni muayne etti ve hamile kalmanda hiç bir sakınca yok güzel bir hamilelik seni bekliyor inşallah dedi ve biz start verdik merkeze giderken hiç bir zaman huzursuz olmadım aksine gitmek için can attım doktorum sorduğum her şeye sabırla cevap veriyordu aklımda hiç bir şey kalmıyordu herkes o kadar içtendiki 9 yumurtamdan 3 tanesi iyiydi ve birini bana transfer ettiler o günü asla unutamam doktorum yanıma gelip elimi tutup hayırlı haberlerini bekliyorum dediğinde çok duygulanmış ağlamıştım ve şu anda 4+2 günlük hamileyim doktorum ULUN beye o tatlı hemşirelere güleryüz gösteren tüm umut çalışanlarına çok çok teşekkür ederim iyiki buldum sizleri....:65::65:

2007 nin mayıs ayında anneler gününde evlendim .evliligimin ilk yıllarında çalışma şartlarımın yogunlugu ve dügün borçlarımız yüzünden bebek düşünmedik.1 sene sonra ben işten çıkmış maddi konuda rahatlamıştık.bebek yapmaya karar vermiştik artık. 6-7 ay sonunda olayınca dr. Gittim yapılan tahliller sonucunda bişey çıkmadı ve eşimden sperm tahlili istedi.eşim işlerinin yogunlugundan bir türlü fırsat bulamıyordu.bu aradada çevreden bebek baskıları gelmeye başlamıştı.eşim sonunda tahlili yaptırdı ve sonuçla beraber yıkılmıştık.eşimde azosperm vardı.yani sperm sayısı sıfırdı.napıcagımızı bilemiyorduk .internet üzerinden araştırmaya başladık hastalıgını.okudukça moralimiz biraz daha bozuluyodu.sonra tahlil sonucumuzu üroloji uzmanına gösterdik.bize azospermin tedavisi olmadıgını va tek çareniz tüp bebek dedi.bunun üzerine merkez aramaya başladık.sudan çıkmış balık gibiydik tüp bebek hakkında hiç bişey bilmiyoduk.bulundugumuz ilin küçük oluşu nedeniye burada bulunan tek tüp bebek merkezine güvenemedik.internet üzerinden merkez aramaya başladım.umut tüp bebek merkezi hakkında yazılanları okudum.sitesine girdim araştırdım.sonra randevu aldık ve görüşmeye gittik. Dr um ulun ulugdu.bize tedavimiz hakkında bilgi verdi ne aşamalardan geçicegimizi anlattı.daha sonra eşimi dr.emre bakırcıogluna yönlendirdi.emre beyde azospermin ilaç tedavisi olmadıgını ve tese ameliyatı sonucu sperm bulunabildiğini söyledi.tabi bulunamazsa yapıcak bişey yoktu artık.umutsuzda olsak tedaviye başladık.önce yumurtalarım büyütüldü ve toplanmaya karar verildi.önce eşimi ameliyata aldılar yaklasık 1 buçuk saat sonra eşim çıktı.eşim kendine gelince emre bey odaya gelip bize bilgi verdi.sag tarafta bişey bulamayınca sol tarafa baktım ordan güzel dokular aldım umutluyum yıkama sonuçlarını bekliyelim dedi.eşim hep kesin ondada yok diyordu.yarım saat geçmişti sonunda hemşire odaya girdi ve bana hazırlan gidiyoruz deyince napıcagımızı bilemedik.sperm bulunmuştu.benim 25 tane yumurtam olmuştu bu sayı biraz fazlaydı.ulun bey ohss oluşabilir demişti ve dedigi oldu.yumoşların toplanmasından sonra karnım su topladı,midem bulanıyo sürekli çıkarıyodum,tansiyonum 4 e düşmüştü.4 embriyom oluşmuştu ve hastalıgımdan dolayı transferim iptal edildi.bir sonraki ay dondurulmuş tedavisine başladık. Kontrole gittim o gün kan tatlili yapıldı bir baktık hormon seviyem tavan yapmış.. ulun bey bu durumda düşük riskim var diye tekrar transferimi iptal etti.aglaya aglaya eve gelmiştim o gün.ama her işte bi hayır vardır dedik hep.hormon seviyem için göbekten iğne başladım ,ardından tekrar dondurulmuş embriyo tedavisi ve sonunda her şey normaldi ve transferime karar verildi.çözdürülen 4 emriyomun sadece 1 tanesi iyi kalitedeydi diğerlerini donduramadılar.21 nisan günü 5 hücreli tek embriyomun transferi yapılmıştı..transferimin 8.günü dayanamdım ve evde idrar testi yaptım sonuç tek çizgiydi eşimle moralimiz bozulmuştu ama belki kanda çıkar diye umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoduk.test günüm 3 mayıstı ve ben 2 mayıs günü tekrara dayanamadım ve kan tahlili yaptırdım. bu bizim son şansımız son umudumuzdu.bidaha denicek maddi manevi imkanımız yoktu.testimin o gün sonucu çıkmamıştı ve ben çatlamak üzereydim meraktan.sabah ilk işim sonucuma bakmak oldu ve gözlerime inanamadım sonuç POZİTİF yazıyodu.eşim işteydi hemen eşimi aradım ve sonuç pozitif dememle eşimin çıglıklarını duydum.ben aglamaktan konuşamıyordum sonra dr ulun beyi aradım ve sonuçtan emin olmak istedim.degerimi söledim ve tamam hamilesin dedi.bu anı yaşamak bile çok güzeldi.ALLAHIM bana hem evlilik yıldönümü hem anneler günü hediyesi vermiş oldu..burdan UMUT TÜP BEBEK merkezi çalışanlarına ve doktorlarımız doç.dr ulun ulug ve op.dr emre bakırcıogluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.ALLAHIM herkesin umutlarını yeşertir inşallah.çok uzun oldu kusura bakmayın.inşallah okuyanları sıkmamışımdır.:1::1::1::49::49::49::49::49::49:

ben özel bir hastanede bir kez tüp bebek birkezde dondurulmuşlarla şansımı denedim ama malesef boynumuz bükük kaldı bebişimize kavuşamadık:14:şimdi biraz dinlenmek istiyorum ama bir yandanda hemen başka bir yerde şansımı denemek için heycanlanıyorum bu yüzden araştırmaya başladım sizlerin umut tüp bebekle ilgili yazdıklarınız beni oldukça etkiledi ama aldıgım ilk yenilgiden sonra korkuyorum ne olur bana yardım edin yol gösterin:58:

sabah ilk işim sonucuma bakmak oldu ve gözlerime inanamadım sonuç POZİTİF yazıyodu.eşim işteydi hemen eşimi aradım ve sonuç pozitif dememle eşimin çıglıklarını duydum.ben aglamaktan konuşamıyordum :

gözlerim doldu doldu ama burada artık tutamadım.maşallah kuzuna ,sana ,eşine ,mücadelenize ve ulun bey ve ekibine :nazar::nazar::nazar: Sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallah:nazar::emir_bebek::49:

2007 nin mayıs ayında anneler gününde evlendim .evliligimin ilk yıllarında çalışma şartlarımın yogunlugu ve dügün borçlarımız yüzünden bebek düşünmedik.1 sene sonra ben işten çıkmış maddi konuda rahatlamıştık.bebek yapmaya karar vermiştik artık. 6-7 ay sonunda olayınca dr. Gittim yapılan tahliller sonucunda bişey çıkmadı ve eşimden sperm tahlili istedi.eşim işlerinin yogunlugundan bir türlü fırsat bulamıyordu.bu aradada çevreden bebek baskıları gelmeye başlamıştı.eşim sonunda tahlili yaptırdı ve sonuçla beraber yıkılmıştık.eşimde azosperm vardı.yani sperm sayısı sıfırdı.napıcagımızı bilemiyorduk .internet üzerinden araştırmaya başladık hastalıgını.okudukça moralimiz biraz daha bozuluyodu.sonra tahlil sonucumuzu üroloji uzmanına gösterdik.bize azospermin tedavisi olmadıgını va tek çareniz tüp bebek dedi.bunun üzerine merkez aramaya başladık.sudan çıkmış balık gibiydik tüp bebek hakkında hiç bişey bilmiyoduk.bulundugumuz ilin küçük oluşu nedeniye burada bulunan tek tüp bebek merkezine güvenemedik.internet üzerinden merkez aramaya başladım.umut tüp bebek merkezi hakkında yazılanları okudum.sitesine girdim araştırdım.sonra randevu aldık ve görüşmeye gittik. Dr um ulun ulugdu.bize tedavimiz hakkında bilgi verdi ne aşamalardan geçicegimizi anlattı.daha sonra eşimi dr.emre bakırcıogluna yönlendirdi.emre beyde azospermin ilaç tedavisi olmadıgını ve tese ameliyatı sonucu sperm bulunabildiğini söyledi.tabi bulunamazsa yapıcak bişey yoktu artık.umutsuzda olsak tedaviye başladık.önce yumurtalarım büyütüldü ve toplanmaya karar verildi.önce eşimi ameliyata aldılar yaklasık 1 buçuk saat sonra eşim çıktı.eşim kendine gelince emre bey odaya gelip bize bilgi verdi.sag tarafta bişey bulamayınca sol tarafa baktım ordan güzel dokular aldım umutluyum yıkama sonuçlarını bekliyelim dedi.eşim hep kesin ondada yok diyordu.yarım saat geçmişti sonunda hemşire odaya girdi ve bana hazırlan gidiyoruz deyince napıcagımızı bilemedik.sperm bulunmuştu.benim 25 tane yumurtam olmuştu bu sayı biraz fazlaydı.ulun bey ohss oluşabilir demişti ve dedigi oldu.yumoşların toplanmasından sonra karnım su topladı,midem bulanıyo sürekli çıkarıyodum,tansiyonum 4 e düşmüştü.4 embriyom oluşmuştu ve hastalıgımdan dolayı transferim iptal edildi.bir sonraki ay dondurulmuş tedavisine başladık. Kontrole gittim o gün kan tatlili yapıldı bir baktık hormon seviyem tavan yapmış.. ulun bey bu durumda düşük riskim var diye tekrar transferimi iptal etti.aglaya aglaya eve gelmiştim o gün.ama her işte bi hayır vardır dedik hep.hormon seviyem için göbekten iğne başladım ,ardından tekrar dondurulmuş embriyo tedavisi ve sonunda her şey normaldi ve transferime karar verildi.çözdürülen 4 emriyomun sadece 1 tanesi iyi kalitedeydi diğerlerini donduramadılar.21 nisan günü 5 hücreli tek embriyomun transferi yapılmıştı..transferimin 8.günü dayanamdım ve evde idrar testi yaptım sonuç tek çizgiydi eşimle moralimiz bozulmuştu ama belki kanda çıkar diye umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoduk.test günüm 3 mayıstı ve ben 2 mayıs günü tekrara dayanamadım ve kan tahlili yaptırdım. bu bizim son şansımız son umudumuzdu.bidaha denicek maddi manevi imkanımız yoktu.testimin o gün sonucu çıkmamıştı ve ben çatlamak üzereydim meraktan.sabah ilk işim sonucuma bakmak oldu ve gözlerime inanamadım sonuç POZİTİF yazıyodu.eşim işteydi hemen eşimi aradım ve sonuç pozitif dememle eşimin çıglıklarını duydum.ben aglamaktan konuşamıyordum sonra dr ulun beyi aradım ve sonuçtan emin olmak istedim.degerimi söledim ve tamam hamilesin dedi.bu anı yaşamak bile çok güzeldi.ALLAHIM bana hem evlilik yıldönümü hem anneler günü hediyesi vermiş oldu..burdan UMUT TÜP BEBEK merkezi çalışanlarına ve doktorlarımız doç.dr ulun ulug ve op.dr emre bakırcıogluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.ALLAHIM herkesin umutlarını yeşertir inşallah.çok uzun oldu kusura bakmayın.inşallah okuyanları sıkmamışımdır.:1::1::1::49::49::49::49::49::49:

sabah sabah ağlattın beni canım yaaa ALLAHım hep güldürsün yüzünü ve tüm isteyenlerin yüzünü çoookk güzel bir hikaye okudum...:65:

2007 nin mayıs ayında anneler gününde evlendim .evliligimin ilk yıllarında çalışma şartlarımın yogunlugu ve dügün borçlarımız yüzünden bebek düşünmedik.1 sene sonra ben işten çıkmış maddi konuda rahatlamıştık.bebek yapmaya karar vermiştik artık. 6-7 ay sonunda olayınca dr. Gittim yapılan tahliller sonucunda bişey çıkmadı ve eşimden sperm tahlili istedi.eşim işlerinin yogunlugundan bir türlü fırsat bulamıyordu.bu aradada çevreden bebek baskıları gelmeye başlamıştı.eşim sonunda tahlili yaptırdı ve sonuçla beraber yıkılmıştık.eşimde azosperm vardı.yani sperm sayısı sıfırdı.napıcagımızı bilemiyorduk .internet üzerinden araştırmaya başladık hastalıgını.okudukça moralimiz biraz daha bozuluyodu.sonra tahlil sonucumuzu üroloji uzmanına gösterdik.bize azospermin tedavisi olmadıgını va tek çareniz tüp bebek dedi.bunun üzerine merkez aramaya başladık.sudan çıkmış balık gibiydik tüp bebek hakkında hiç bişey bilmiyoduk.bulundugumuz ilin küçük oluşu nedeniye burada bulunan tek tüp bebek merkezine güvenemedik.internet üzerinden merkez aramaya başladım.umut tüp bebek merkezi hakkında yazılanları okudum.sitesine girdim araştırdım.sonra randevu aldık ve görüşmeye gittik. Dr um ulun ulugdu.bize tedavimiz hakkında bilgi verdi ne aşamalardan geçicegimizi anlattı.daha sonra eşimi dr.emre bakırcıogluna yönlendirdi.emre beyde azospermin ilaç tedavisi olmadıgını ve tese ameliyatı sonucu sperm bulunabildiğini söyledi.tabi bulunamazsa yapıcak bişey yoktu artık.umutsuzda olsak tedaviye başladık.önce yumurtalarım büyütüldü ve toplanmaya karar verildi.önce eşimi ameliyata aldılar yaklasık 1 buçuk saat sonra eşim çıktı.eşim kendine gelince emre bey odaya gelip bize bilgi verdi.sag tarafta bişey bulamayınca sol tarafa baktım ordan güzel dokular aldım umutluyum yıkama sonuçlarını bekliyelim dedi.eşim hep kesin ondada yok diyordu.yarım saat geçmişti sonunda hemşire odaya girdi ve bana hazırlan gidiyoruz deyince napıcagımızı bilemedik.sperm bulunmuştu.benim 25 tane yumurtam olmuştu bu sayı biraz fazlaydı.ulun bey ohss oluşabilir demişti ve dedigi oldu.yumoşların toplanmasından sonra karnım su topladı,midem bulanıyo sürekli çıkarıyodum,tansiyonum 4 e düşmüştü.4 embriyom oluşmuştu ve hastalıgımdan dolayı transferim iptal edildi.bir sonraki ay dondurulmuş tedavisine başladık. Kontrole gittim o gün kan tatlili yapıldı bir baktık hormon seviyem tavan yapmış.. Ulun bey bu durumda düşük riskim var diye tekrar transferimi iptal etti.aglaya aglaya eve gelmiştim o gün.ama her işte bi hayır vardır dedik hep.hormon seviyem için göbekten iğne başladım ,ardından tekrar dondurulmuş embriyo tedavisi ve sonunda her şey normaldi ve transferime karar verildi.çözdürülen 4 emriyomun sadece 1 tanesi iyi kalitedeydi diğerlerini donduramadılar.21 nisan günü 5 hücreli tek embriyomun transferi yapılmıştı..transferimin 8.günü dayanamdım ve evde idrar testi yaptım sonuç tek çizgiydi eşimle moralimiz bozulmuştu ama belki kanda çıkar diye umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoduk.test günüm 3 mayıstı ve ben 2 mayıs günü tekrara dayanamadım ve kan tahlili yaptırdım. Bu bizim son şansımız son umudumuzdu.bidaha denicek maddi manevi imkanımız yoktu.testimin o gün sonucu çıkmamıştı ve ben çatlamak üzereydim meraktan.sabah ilk işim sonucuma bakmak oldu ve gözlerime inanamadım sonuç pozitif yazıyodu.eşim işteydi hemen eşimi aradım ve sonuç pozitif dememle eşimin çıglıklarını duydum.ben aglamaktan konuşamıyordum sonra dr ulun beyi aradım ve sonuçtan emin olmak istedim.degerimi söledim ve tamam hamilesin dedi.bu anı yaşamak bile çok güzeldi.allahım bana hem evlilik yıldönümü hem anneler günü hediyesi vermiş oldu..burdan umut tüp bebek merkezi çalışanlarına ve doktorlarımız doç.dr ulun ulug ve op.dr emre bakırcıogluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.allahım herkesin umutlarını yeşertir inşallah.çok uzun oldu kusura bakmayın.inşallah okuyanları sıkmamışımdır.:1::1::1::49::49::49::49::49::49:

:5:çokkkkkkkk güzel sabah sabah beni
inşallah bana ve benim gibi anne olmak isteyen herkes bu mutluuğu yaşar

benim hikayem aslında çok uzun sayılmaz ama hep bir mücadele içinde geçirdik eşimle 2005 yılında evlendik ben bir vajinismus hastasıydım 15 ay bununla uğraştık ve yendik sonra çocuk istemedik 6 ay kadar istemeye başladığımızda bir kaç ay sonra olmadığını görünce her ikimizde doktora gitmeye karar verdik ve eşimde sperm sayısında sorun çıktı varikosel ameliyatı oldu ameliyattan bir yıl sonra ben normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal gebelik dendi ve 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi bundan 2 yıl sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik çünkü aşılama da bile şansımız yoktu ve ben araştırmaya başladım hangi merkez diye çünkü eşimin problemi ciddiydi sayı 20 milyon hareketli % 15 morfoloji %2 ve nette ararştırırken umut tüp bebeği buldum tabi bunun öncesinde bir çok merkezin seminerlerine katılıyorduk ama hiç biri içimize sinmiyordu sonra umuta gittik doktorum ulun uluğ ile görüştük eşimden test istedi sayı 19 milyon morfolofi ise %1 çıktı beni muayne etti ve hamile kalmanda hiç bir sakınca yok güzel bir hamilelik seni bekliyor inşallah dedi ve biz start verdik merkeze giderken hiç bir zaman huzursuz olmadım aksine gitmek için can attım doktorum sorduğum her şeye sabırla cevap veriyordu aklımda hiç bir şey kalmıyordu herkes o kadar içtendiki 9 yumurtamdan 3 tanesi iyiydi ve birini bana transfer ettiler o günü asla unutamam doktorum yanıma gelip elimi tutup hayırlı haberlerini bekliyorum dediğinde çok duygulanmış ağlamıştım ve şu anda 4+2 günlük hamileyim doktorum ulun beye o tatlı hemşirelere güleryüz gösteren tüm umut çalışanlarına çok çok teşekkür ederim iyiki buldum sizleri....:65::65:

hikayelerinizle bana büyük bir güç veriyorsunuz........

benim hikayem aslında çok uzun sayılmaz ama hep bir mücadele içinde geçirdik eşimle 2005 yılında evlendik ben bir vajinismus hastasıydım 15 ay bununla uğraştık ve yendik sonra çocuk istemedik 6 ay kadar istemeye başladığımızda bir kaç ay sonra olmadığını görünce her ikimizde doktora gitmeye karar verdik ve eşimde sperm sayısında sorun çıktı varikosel ameliyatı oldu ameliyattan bir yıl sonra ben normal yoldan hamile kaldım ama kimyasal gebelik dendi ve 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi bundan 2 yıl sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik çünkü aşılama da bile şansımız yoktu ve ben araştırmaya başladım hangi merkez diye çünkü eşimin problemi ciddiydi sayı 20 milyon hareketli % 15 morfoloji %2 ve nette ararştırırken umut tüp bebeği buldum tabi bunun öncesinde bir çok merkezin seminerlerine katılıyorduk ama hiç biri içimize sinmiyordu sonra umuta gittik doktorum ULUN ULUĞ ile görüştük eşimden test istedi sayı 19 milyon morfolofi ise %1 çıktı beni muayne etti ve hamile kalmanda hiç bir sakınca yok güzel bir hamilelik seni bekliyor inşallah dedi ve biz start verdik merkeze giderken hiç bir zaman huzursuz olmadım aksine gitmek için can attım doktorum sorduğum her şeye sabırla cevap veriyordu aklımda hiç bir şey kalmıyordu herkes o kadar içtendiki 9 yumurtamdan 3 tanesi iyiydi ve birini bana transfer ettiler o günü asla unutamam doktorum yanıma gelip elimi tutup hayırlı haberlerini bekliyorum dediğinde çok duygulanmış ağlamıştım ve şu anda 4+2 günlük hamileyim doktorum ULUN beye o tatlı hemşirelere güleryüz gösteren tüm umut çalışanlarına çok çok teşekkür ederim iyiki buldum sizleri....:65::65:

Benim gibi ilk demede umut tüp bebeği tercih etmişsin çokta doğru bir tercih olmuş inşallah benim içinde doğru bir tercih olur

Okadar güzel yazmışsın ki allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

:5:çokkkkkkkk güzel sabah sabah beni
inşallah bana ve benim gibi anne olmak isteyen herkes bu mutluuğu yaşar

AMİN

Back
X