merhaba ben université hastanesinde Yiğit beye gitmeye başladım . İstediği tüm testleri yaptırdık. Büyük ihtimalle bu ay aşılama yapacak .
evrakları teslim ettiğim gün hamile olduğumu öğrendim aşılamaya gerek kalmadı. Allahım isteyen herkese nasip etsinKizlar merhaba bende yigit beyin hastasiyim. Hala tedavidemisiniz
Merhaba ben yiğit beyde laporoskopi histeroskopi oldum ama sonrasında şükürler olsun kendiliğinden hamilelik oluştu Allah herkesin gönlüne göre versinKizlar merhaba bende yigit beyin hastasiyim. Hala tedavidemisiniz
Maşallah sübhanallah ne mutlu size bizler icinde dua edermisiniz :)Merhaba ben yiğit beyde laporoskopi histeroskopi oldum ama sonrasında şükürler olsun kendiliğinden hamilelik oluştu Allah herkesin gönlüne göre versin
Allah kimsenin kucağını boş birakmasin zorlu bir süreç hep dua ediyorum zAten herkeseMaşallah sübhanallah ne mutlu size bizler icinde dua edermisiniz :)
Merhabalar arkadaşlar bende umuttepede tüp bebek yaptıran bu ay gideceğim 3 yıllık evliyim Hsg 2sene önce çaktırmıştım sol tüp tıkalı benden tekrar ister mi Hsg süreç nasıl işliyor rapor cikartiracagim ne yapmam ne zaman gitmem gerek. Detaylı bilgi verirmisiniz.
Merhaba canım ben de Umuttepe'de tüp bebek düşünüyordum ancak 2 aşılama yapılmış olması gerekiyormuş o yüzden mecbur önce aşılama yaptıracağım. Sizin aşılama var mı?
Ben tek aşılama ile raporlu tup bebek yaptım
4.5 aylik hamileyim
Darısı basina olsun insallah
Yanlız endometriozis hastasiyim
Emek bey canımYaaa az önce senin mesajlarını inceliyordum :) hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğur kucağına al inşallah.
Benim sebepsiz olduğu için 2 aşılama şartmış. Doktorun kimdi? Tüp bebek Fiyatı ne tuttu merak ettim
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinBen tek aşılama ile raporlu tup bebek yaptım
4.5 aylik hamileyim
Darısı basina olsun insallah
Yanlız endometriozis hastasiyim
Teşekkürler seninde gözün aydın olsun sağlıkla büyüt kızınıÇok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
Çok sağol darısı basına insallahTeşekkürler seninde gözün aydın olsun sağlıkla büyüt kızını
merhaba ben de tip bebek tedavisi için rapor için uğraşıyorum spermiyogram yaptırmak zordu halan günlük kişi sayisi 10 kişi mi yetişemeyince başka güne atıyorlardı tedaviniz nasıl sonuçlandı umarım hamilesinizdirMeraba arkadaşlar ben de tüp bebek için raporu çıkarttım umuttepede emek beye gidiyorum. Eşimde sperm hareketi düşük. Benim de yumurta rezervim düşmüş bayağı 0,77 AMH değerim benim gibi olan ve tutan var mı? Bidahaki ay başlıcam tedaviye çok stresiyim sizin süreç nasıl ilerledi bilgi yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?