Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah güzel haberleri de paylasirsin hayırlı olsun yiğit bey cok iyi doktormerhaba ben université hastanesinde Yiğit beye gitmeye başladım . İstediği tüm testleri yaptırdık. Büyük ihtimalle bu ay aşılama yapacak .
Sizinde insallah bebek özleminiz bitmistir agustos ayinda yazmissiniz hersey yolunda gittiyse suanda hamilesinizdir.İnsallah güzel haberleri de paylasirsin hayırlı olsun yiğit bey cok iyi doktor
Yok Can'ım daha hamile değilimSizinde insallah bebek özleminiz bitmistir agustos ayinda yazmissiniz hersey yolunda gittiyse suanda hamilesinizdir.
Hakkında hayırlısı olsun insallah Allah en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlereBen gittim umuttepe de yaptım 2 tüp bebek ama negatif ile sonuçlandı nasip değilmiş, bu arada doktorun yiğit bey harika bir doktor
Amin inşallah cümlemizinHakkında hayırlısı olsun insallah Allah en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlere
Eşim Cüneyt beye özel muayene oldu.İçeri bende girdim.Kendi çapında espri yaparak sende sıkıntı herkesi hamile bırakırsın dedi .Çok ama çok sinirlendim çünkü bende de bir sıkıntı yoktu.Testi yaptırdı.Sonuçlara bakacağı zaman kapı açık bir şekilde 3 hastayı aynı anda aldı. Sanki müdür yardımcısı ve erkekler geç kalmışlar gibi tek tek sonuçlarına baktı. Eşimden önceki kişide sıkıntı varmış sözde teselli edici bir şeyler söyledi. İlaç önerdi.Eşimde sıkıntı yoktu.Tek sıkıntımız doktorun laçka hareketleri idi. Biz aşılama evraklarını vermeden hamile olduğu öğrendik .Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ile sınamasınMerhabalar bende bugün gittim yiğit beye .ilk defa gittim esimi uroloji bolumune yonlendirdi. Ona randevu alicaz nazim beymi cüneyt beymi karar veremedik. Sizin gittiginiz memnun kaldiginiz varmi acaba
Eşim Cüneyt beye özel muayene oldu.İçeri bende girdim.Kendi çapında espri yaparak sende sıkıntı herkesi hamile bırakırsın dedi .Çok ama çok sinirlendim çünkü bende de bir sıkıntı yoktu.Testi yaptırdı.Sonuçlara bakacağı zaman kapı açık bir şekilde 3 hastayı aynı anda aldı. Sanki müdür yardımcısı ve erkekler geç kalmışlar gibi tek tek sonuçlarına baktı. Eşimden önceki kişide sıkıntı varmış sözde teselli edici bir şeyler söyledi. İlaç önerdi.Eşimde sıkıntı yoktu.Tek sıkıntımız doktorun laçka hareketleri idi. Biz aşılama evraklarını vermeden hamile olduğu öğrendik .Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat ile sınamasın
Canim melih bey ayrılmadı ki ordan daha eşim bir kaç gün önce ameliyatlı yeri için kontrole gitmişti Allah Allah. İsterseniz önce kendi ozel muayenesine gidin dolphineHadiyaa insanı öyle dahada geriyorlar.sonuçta hasta mahremiyeti diye bisey var labalilige gerek yok. Bende smdi aradim randevu için melih bey ayrılmış ordan
Canim melih bey ayrılmadı ki ordan daha eşim bir kaç gün önce ameliyatlı yeri için kontrole gitmişti Allah Allah. İsterseniz önce kendi ozel muayenesine gidin dolphine