Rica ederim ne demek canımBenim aradigimda bu numaraydi canım. Geç ararım ozaman çok sagol canimbenim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek canımBenim aradigimda bu numaraydi canım. Geç ararım ozaman çok sagol canimbenim![]()
Rica ederim ne demek canım
Ben yaptım testimi bugün 12. Gunundeyim.t est sonucuna gore jamileyimm canım çarşamba günü çağırdı Emek hoca ultrasonla bakalım dedi kese goruncek mi :))Sen nezaman yapcaksin testini canim
Ben yaptım testimi bugün 12. Gunundeyim.t est sonucuna gore jamileyimm canım çarşamba günü çağırdı Emek hoca ultrasonla bakalım dedi kese goruncek mi :))
Evettt o duyguyu tattim insallahh ilerisinde gorurum canım çok sağol desteğin için. . İnsallah güzel haberler veririm burdan insallahhAyy Allahim çok şükür canım çok çok coook sevindimmmmmHadi insallah keseside gorulur hayirlisiyla saglikli bisekilde kucaginiza almakta nasip olur.
Rabbim bu mutluluğu tattirdiysa inşallah onuda tattirir canimbenim
sen çok dikkat et kendine
![]()
Evettt o duyguyu tattim insallahh ilerisinde gorurum canım çok sağol desteğin için. . İnsallah güzel haberler veririm burdan insallahh![]()
Ayy canım inşallah ağzından bal damlıyor. Bakalım çarşamba gelsin biran evvelBekliyorummm mutlaka yaz canım.ben çok olumlu hissettim sen teste çıktı diyinceInşallah öyle olucak
çok dua edelim
![]()
Ayy canım inşallah ağzından bal damlıyor. Bakalım çarşamba gelsin biran evvel.t rabbim sizin işlerinizde rast getirsin inşallah en kısa zamanda senin de uzun gülsün canım
![]()
Hadi bakalım canım burdan yaz mutlaka merak ederim. Allah yardimcin olsun.Amin canimbenim insallahben yarin sabah flime gidiyorum hadi bakalım.
![]()
Ooo süper canım hadi ilk heyecanı atlattin gözün aydın. Rabbim bu yolda utandırmasın sonu güzel olsun valla herşey böyle güzel olsun inşallah. Ne zakan gideceksin umuttepeye :)))Canım geldim ben bi gazla anestezisiz yaptirdim ama ne agri ne aci hiç bisey olmadi. Bi ilk yattigimda panik oldum snra sal kendini dedi snra hiç bisey olmadiordayken zaten bakıyor ilacın gittiğini falan gördük sonuçlar normal çıktı yavrm. Yiğit beye gidince ona gostericem artik
Ooo süper canım hadi ilk heyecanı atlattin gözün aydın. Rabbim bu yolda utandırmasın sonu güzel olsun valla herşey böyle güzel olsun inşallah. Ne zakan gideceksin umuttepeye :)))
Hadi bakalım canım ne guzel hizli hızlı ilerliyor işlerin hep öyle gitsin. Senden de şöyle güzel haberler alalım :))Ayy Amin canimbenim inşallah.çok sağolYa eşimbu aksam hacamata gidicek.yarinda belki melih beye gider.yiğit bey eşim içinde burda urolojiye görün dedi ikimizi değerlendirecek sanirim.biraz onu bekliyorum bu hafta gidicem ama insallah:)
Hadi bakalım canım ne guzel hizli hızlı ilerliyor işlerin hep öyle gitsin. Senden de şöyle güzel haberler alalım :))
Merhaba canım. Ben şimdi ciktim ve iki tane kese gördü Emek bey :)) iki hafta sonra kalp atışı duymaya gidicez insallahhhh dualarını eksik etme.Ayy insallah canimbenim. Yarin sende yaz olurmu bekliyorum güzel haberini![]()
Merhaba canım. Ben şimdi ciktim ve iki tane kese gördü Emek bey :)) iki hafta sonra kalp atışı duymaya gidicez insallahhhh dualarını eksik etme.
Canım çok çok sağol. Amin aaminnnnnAyyy çok şükür Rabbimenasıl sevindim anlatamam canimbenim. Hadi gözünüz aydın kucaginizada almak nasip olur insallah
vallahi çok mutlu oldum suan
![]()
Sağol canım. Evet suanlik ikiz gorunuyo ama inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederler. Umarım bi kız bi erkek olur :))). Allah herkese nasip etsinnnHayırlı olsun canım 2 kese 2 gebelik değil mi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir kiz bir erkek olur inşallah![]()
Sağol canım. Evet suanlik ikiz gorunuyo ama inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederler. Umarım bi kız bi erkek olur :))). Allah herkese nasip etsinnn