- Emoji Skoru
- 181
- Puanlar
- 53
Canım bu redostimle beraber prowomen vitamini de kullanıyormusun senEstrofem verdi sadece birde redostim diye bir takviye verdiler o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu redostimle beraber prowomen vitamini de kullanıyormusun senEstrofem verdi sadece birde redostim diye bir takviye verdiler o kadar
Yok hayır opudan önce prowomen kullanmıştım transfer hazırlığında redostım verdi hoca prowomen için 1 ay kullansan yeterli demişti ama devam etsende problem olmaz herhaldeCanım bu redostimle beraber prowomen vitamini de kullanıyormusun sen
Yok hayır opudan önce prowomen kullanmıştım transfer hazırlığında redostım verdi hoca prowomen için 1 ay kullansan yeterli demişti ama devam etsende problem olmaz herhalde
Rapor çıkartmak istiyorsanız 2 aşılama şartı var siz evraklarınızı götürün büyük ihtimal 1 aşılama daha yapar sonra rapor çıkar tüp bebek tedavisine başlarMerhaba konuşmalarınızı okudum çok önemli bilgilendirmeler yapmışsınız. Ben birşey sorucaktım sizlere ben daha yeni Umuttepe ye gidcem bundan 1 sen önce aşılama ve 5 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Umuttepe giderken bütün evraklarımı yanımda götürücem acaba rapor çıkması için eski aşılama raporumu ve tüp bebek raporumu da götüreceğim direk tüp bebek geçermi yoksa aşılamamı yapar. Birde adetimin 3 günü gidicem direk tedaviye başlarmı
Çok teşekkür ederim bilgi içinRapor çıkartmak istiyorsanız 2 aşılama şartı var siz evraklarınızı götürün büyük ihtimal 1 aşılama daha yapar sonra rapor çıkar tüp bebek tedavisine başlar
Hemen başlamıyorlar size bir liste veriyorlar kan testi spermiyogram hsg vs. ve bunları tamamlamanızı istiyorlar. İlk mesajda vardı o liste. Eğer bir önceki aşılamanız sgk anlaşmalı bir yerse o aşılamanızı sayarlar. 1 tane daha yapıp sonra tüp bebeğe geçerler. Ben evrakları tamamladım kadın doğumda. Tüp bebekte de ilk muayenemi oldum. İlaç raporum da çıktı aşılama için. 3. Günümde gidip ilaçları yazdırıp kullanmaya başlayacağım. Bildiğim bir konuysa sorularınızı cevaplarımMerhaba konuşmalarınızı okudum çok önemli bilgilendirmeler yapmışsınız. Ben birşey sorucaktım sizlere ben daha yeni Umuttepe ye gidcem bundan 1 sen önce aşılama ve 5 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Umuttepe giderken bütün evraklarımı yanımda götürücem acaba rapor çıkması için eski aşılama raporumu ve tüp bebek raporumu da götüreceğim direk tüp bebek geçermi yoksa aşılamamı yapar. Birde adetimin 3 günü gidicem direk tedaviye başlarmı
çok teşekkür ederim bende o kâğıda bakarak evraklarımı hazırlayıp gittim Salı randevum vardı kan testi filen verdim çıktı sonuçlar o güne birde eşime ürolojiden sıra almıştım oda kan verdi çıktı sonuçları spermiyogram testi vericek sıra aldım sabahtan versek öğleden sonra çıkıyormu acaba sonuçlar bilginiz varmıHemen başlamıyorlar size bir liste veriyorlar kan testi spermiyogram hsg vs. ve bunları tamamlamanızı istiyorlar. İlk mesajda vardı o liste. Eğer bir önceki aşılamanız sgk anlaşmalı bir yerse o aşılamanızı sayarlar. 1 tane daha yapıp sonra tüp bebeğe geçerler. Ben evrakları tamamladım kadın doğumda. Tüp bebekte de ilk muayenemi oldum. İlaç raporum da çıktı aşılama için. 3. Günümde gidip ilaçları yazdırıp kullanmaya başlayacağım. Bildiğim bir konuysa sorularınızı cevaplarım![]()
Çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim bende o kâğıda bakarak evraklarımı hazırlayıp gittim Salı randevum vardı kan testi filen verdim çıktı sonuçlar o güne birde eşime ürolojiden sıra almıştım oda kan verdi çıktı sonuçları spermiyogram testi vericek sıra aldım sabahtan versek öğleden sonra çıkıyormu acaba sonuçlar bilginiz varmı
Aşılama için hemen rapor çıkıyormu Birde tekrardan evraklarını bırakmam için randevu almam gerek yok sanırım dimi size de çok soru sordum kusura bakmayınHemen başlamıyorlar size bir liste veriyorlar kan testi spermiyogram hsg vs. ve bunları tamamlamanızı istiyorlar. İlk mesajda vardı o liste. Eğer bir önceki aşılamanız sgk anlaşmalı bir yerse o aşılamanızı sayarlar. 1 tane daha yapıp sonra tüp bebeğe geçerler. Ben evrakları tamamladım kadın doğumda. Tüp bebekte de ilk muayenemi oldum. İlaç raporum da çıktı aşılama için. 3. Günümde gidip ilaçları yazdırıp kullanmaya başlayacağım. Bildiğim bir konuysa sorularınızı cevaplarım![]()