Ünal Şahin Hasta Yorumları Burun Estetiği

Merhaba hanımlar, bundan sonra Ünal beye ameliyat olmayı düşünenler için bu postu yazıyorum. KESİNLİKLE kendisine ameliyat olmayı DÜŞÜNMEYİN bile. Yaklaşık 3 sene önce ben ve arkadaşım birer gün arayla ameliyat olduk. Tam 3 senedir bir gün bile doğru düzgün nefes alabildiğimi hatırlamıyorum, ki arkadaşım da oldukça şikayetçi. Burnumun görüntüsünde beni rahatsız eden şeylerden bahsetmiyorum bile; septumum hala yamuk, burnumun üstünde 2 tane çukurcuk mevcut, güldüğümde burnumun ortasında bi çukur daha beliriyo ve aynı zamanda burun ucunun burnumun geri kalanıyla alakası yok. Burnumun estetik olduğunu söylediğimde kimse bana inanmıyo, düşünün o kadar kötü. Revizyon ameliyatı için doktor araştırırken Ünal beyin ismine rastladım ve yaşadıklarımı kimse yaşamasın diye ilk ve tek gönderimi buraya yazıyorum. Kime olursunuz orasını bilemem ama ÜNAL BEYE ASLA VE ASLA AMELİYAT OLMAYIN, kendinize bu kötüğü yapmayın.

2012 yılında 2 kere ona amelıyat oldum. Butun genc kızlıgımı ozguvenımı yıtırdım bu dr yuzunden. Baska dr revızyon oldum ama ne pısıkolojı kaldı ne de ozguven. Asla tercıh etmeyın asla. Burun ucunuz genıs ıse kemıgıde fazla alındıysa vay halınıze vucuttan kıkurdak arayın. Dr ıyı arastırın. Iyı gunler

2012 yılında 2 kere ona amelıyat oldum. Butun genc kızlıgımı ozguvenımı yıtırdım bu dr yuzunden. Baska dr revızyon oldum ama ne pısıkolojı kaldı ne de ozguven. Asla tercıh etmeyın asla. Burun ucunuz genıs ıse kemıgıde fazla alındıysa vay halınıze vucuttan kıkurdak arayın. Dr ıyı arastırın. Iyı gunler
benim de aynı sizinki gibi. burun kemiğim o kadar fazla alınmış ki çökük duruyor burnum. benim de mahkemeye vermem gerekirdi, neden vermediysem.. en azından ameliyat için benden alınan paranın geri verilmesi gerekir etik olarak öyle değil mi?

Fataldanger sende mi ünala şahıne oldun? Bu yasadıgım pisikolojı para mara benı mutlu etmez, Değmez, sen sonrasında bır daha amelıyat oldun mu

Fataldanger sende mi ünala şahıne oldun? Bu yasadıgım pisikolojı para mara benı mutlu etmez, Değmez, sen sonrasında bır daha amelıyat oldun mu

yok ygkno6 ben başka bir doktora ameliyat oldum fakat sonuç sizinkiyle aynı. ben de aynen sizin gibi düşünüyorum, bu psikolojiyi para mara düzeltmiyor. Sonrasında bir daha ameliyat olmadım. siz oldunuz mu?

Özele yazdım pataldanger, resım paylaşmak için arkadaşım,evet oldum,hıc bırsey amelıyatsız gıbı olmuyo. Kaburga kıkırdagı eklendı her tarafına ünal beyın bana yasattıklerı bunlar işte, kemıgı fazla alıp top gıbı burun ucu ıyıce toplasıyo dık yapılması için atılan dıkısler zamanla dusuyo. Ucu toplasıyo yıne, arkadaşlar burun amelıyatı cok rısklı ıyı dr ve kucuk burun ıstemek tehlıkelı, kemıklerıne ve kıkırdaklarınıza sahıp cıkın. Alınan 1 kesı kıkırdak burun anatomısıne ınsaatına hemen etkısı olıyo. Boyle dr lar yerıne ıyı dr arastırın, artık bu kadar olumsuz vakadan sonra onlarda ogrendıler tabı piştiler, bunlara dr demeye bin şahıt. Olan bızlere oldu, pisikolojım darma dagın, yuznuzun ortası bu sebebpten bu platform tavsıyede bulunmak ıcın acılmıs. Dr unalı ASLA TAVSIYE ETMIYORUM,

Ben burnumu yaptırdım, dudak dolgusu da yaptı Ünal Bey açıkçası acayip memnunum. Benim burnum baya kötüydü ve zor bi vaka olmama rağmen müthiş iş çıkardı. Her ameliyat iyi olmayabilir farkındayım Dünyaca ünlü hekimlerin bile hata yapabileceğini unutmayın. Ben bütün işlemlerinden çok memnunum ayrıca çok babacan bi adam, kesinlikle tavsiye ederimmmm...

Back
X