ünal şahine burun estetiği yaptıranlar yardım edermisiniz

pyron gerçekten burnun süper olmuş tamda benim istediğim gibi çok havalı maşallah canım güle güle kullan.inş darısı başıma...hihoyyyt

ben ünal beye ameliyat oldum burdaki tavsiyeler üzerine ama memnun değilim üstelik bana petek dinçözün burnunuda ben yaptım demişti hiç güven vermedi. tekrar düzeltmesi için ameliyat istedim hep zamanla düzelir diye başından gönderdi.şuan tam 3 yıl oldu düzeldiği filanda yok benim bi arkadaşımda onun hakkında hiç iyi şeyler duymamış bi bayan hastasına yakın ilgisi varmış

Merhabalar bende ünal şahine ameliyat olalı 14 gün oldu.ikinci gün burnumun ucundaki küçük bez tampon alındı 12. günde ise silikon tampon sandığım ancak silikon tampona hiç benzemeyen şilte dedikleri bişiy aldılar.şekli plastik 1 cm boyunda burnumun orta kemiğine yapışık düz bişiydi.Bana silikon tamponlardan bahsediyodu ama aldıktan sonra
bakmak istiyorum dediğimde bu silikon tampon değil dedim o da evet şilte dedi.Sizede böyle mi yaptı. bide o şilte denilen şeyi kaçıncı gününüzde aldı.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Ünal Şahin'e ameliyat olan arkadaşlar memnun musunuz? Albümü olan arkadaşlar ne olur beni ekler misiniz... Eğer özel olarak resim göndermek isterseniz adresimi verebilirim... Ne olur yardımcı olun yardımlarınıza ihtiyacım var....

arkadaşlar merhaba,
ben ünal beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama tahmin edileceği gibi kararsızım.Yardımcı olabilir misiniz delirmek üzereyim?:27:

arkadaşlar merhaba,
ben ünal beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama tahmin edileceği gibi kararsızım.Yardımcı olabilir misiniz delirmek üzereyim?:27:

Benim bi arkadaşım oldu gayet güzel oldu. çok minik ve kalkık değil ama çok doğal görünüyo.. Bende revizyon olmayı düşünüyorum ama revizyonda iyi mi kararsızım.

Arkadaşlar Ünal Bey'e başka ameliyat olan yok mu ?Bilgi verirseniz çok sevinirim çok kararsızım.

............................................................................................................................................................................................

Ünal Şahine ameliyat olan var mııı beni ekler misiniz hiç foto göremiyorum beem:((

Back
X