Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Sizde de var mı bu üniforma şeysi? Ben çok etkileniyorum ya

İnsanın hata yapası geliyor :KK70:

Yeminle exime böyle düşmüştüm

Ama böyle doktor, hemşire falan değil onlar daha böyle ılımlı geliyor, daha agresif, otoriter tip üniformalar seviyorum ne bileyim asker, pilot, polis falan :KK70:

Son düzenleme:
Olmamı :KK15:

Sen daha çok mesleki tarzda sormuşsun galiba ama, böyle futbol maçından gelmiş yahusuhlu sevgili, üzerinde arka kısmı hafif çamura bulanmış forma-sortu, ayağında kramponları, hafif bir ter kokusu, ıslak saçlar, kırmızı yanaklar...

Ben de kendim için tüylü, göze takılan maskeler var ya onlara bayılıyorum. Ah vardı bir tane siyah atmışım. Hemen yenisini almalıyım :KK48:

Olmamı :KK15:

Sen daha çok mesleki tarzda sormuşsun galiba ama, böyle futbol maçından gelmiş yahusuhlu sevgili, üzerinde arka kısmı hafif çamura bulanmış forma-sortu, ayağında kramponları, hafif bir ter kokusu, ıslak saçlar, kırmızı yanaklar...

Ben de kendim için tüylü, göze takılan maskeler var ya onlara bayılıyorum. Ah vardı bir tane siyah atmışım. Hemen yenisini almalıyım :KK48:

Bu bende de var, futbol oynayıp terlemiş erkek şeysi de var :D

Takıntısı diyeceğim negatif olacak fantezi diyeceğim... fantezi olur aslında bak :D

polis üniformaları beni benden alıyoo, o dar pantolonun üstüne giydikleri tşörtler, içi de genç ve fitse of anam of çevik kuvvet falan bakmalara doyamıyom bileklerimi uzatıp al tak kelepçeyi nereye istiyosan götür yiğidim :KK8: diyesim geliyo, benim de ex polisti ondan kaldı böyle.

polis üniformaları beni benden alıyoo, o dar pantolonun üstüne giydikleri tşörtler, içi de genç ve fitse of anam of çevik kuvvet falan bakmalara doyamıyom bileklerimi uzatıp al tak kelepçeyi nereye istiyosan götür yiğidim :KK8: diyesim geliyo, benim de ex polisti ondan kaldı böyle.

Ahahahahahah çok şekersiniz ya psikolog musunuz ayrıca :27:
Ben de zamanında psikologtum da

Benim ex de pilottu
Şimdi uçur beni havalara at tut beni tadında kesiyorum off :D

Beni de bekarken göbeği kendinden en az 1 metre önde, kıllı döşü, kollarında amele yanığı, kafasının üstü boyası akmış hacı murat gibi olan özellikle pantolonu kıç kısmına düşmüş delüğanlılar etkilerdi. :P
Ne yapayım buda benim serseri serbest sevme stilim. :confused: :KK8:
Yargılamayın lütfen!

Beni de bekarken göbeği kendinden en az 1 metre önde, kıllı döşü, kollarında amele yanığı, kafasının üstü boyası akmış hacı murat gibi olan özellikle pantolonu kıç kısmına düşmüş delüğanlılar etkilerdi. :p
Ne yapayım buda benim serseri serbest sevme stilim. :confused: :KK8:
Yargılamayın lütfen!

O da bi' zevk tabi canım :P
Yargılama yok bizde :D

Benim yarı afrikalı bir flörtüm olmuştu, siyahi değildi ama büyük bi' "dezavantaj" ı vardı :D

Öyle güzel olmuyor valla :D
Burdakiler dansçı sanirsam kızlı erkekli karisik grup arada provalarini yapiyolar isinma hareketleri offf vucutlari bi gör 😲 o konuda acayip avantajlilar cogu bak

Burdakiler dansçı sanirsam kızlı erkekli karisik grup arada provalarini yapiyolar isinma hareketleri offf vucutlari bi gör 😲 o konuda acayip avantajlilar cogu bak

Ay evet ona katılıyorum bak güzel dans ediyorlar, hatta onla ilgili baya memes var beyaz ırk-siyah ırk dans yetenekleri karşılaştırmalı :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X