Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende jandarma sevda si vardi onlari görünce baka kaliyor dum cok yakisikli oluyor lar di hep bi tane asker sevgilim olsun istedim kismet olmadi olsun allahım sevdiklerine bağışlasın

Karacıların da kıyafetlerini seviyorum ben aynen :halay:

Bende eskiden asker sevgilim olsun isterdim o üniformalı böyle sarilalim gezelim nasip kısmet değilmiş :))

Ama gerçekten üniforma nin havası etkisi başka :cool:

Oglanlarima da uakisacagini düşünüyorum büyük özel hareket istiyor :cool:

Onlar daha sert mizaçlı oluyor

Ben vatana hizmet eden her üniformalı yi çok karizmatik biliyorum En Büyük TÜRKİYE

Bende eskiden asker sevgilim olsun isterdim o üniformalı böyle sarilalim gezelim nasip kısmet değilmiş :))

Ama gerçekten üniforma nin havası etkisi başka :cool:

Oglanlarima da uakisacagini düşünüyorum büyük özel hareket istiyor :cool:

Onlar daha sert mizaçlı oluyor

Ben vatana hizmet eden her üniformalı yi çok karizmatik biliyorum En Büyük TÜRKİYE

Ben de sert mizaçlı seviyorum galiba, erkeksi geliyor :D

Kizlarr Allah sizi neettsinn emii😁kiz siz ole gorunduklerine bakmayin ben askeriyedeyim esim emniyette inanin ginaa geldi uniformadan esim eskiden resmiydi simdilerde sivil calisiyo sukur ole yakisikli gorunduklerine bakmayin cogu evli yuzuk takmiyo biriyle tanissa bekarim diyodur esini aldatan cok fazla hem polis olsun hem asker olsn bu mesleklerin icindeyiz diye soluyorum uzak durun kendilerine kullanip atacak kiz ariyolar uniformanin neresini seviyosnzzz gıii😜 icindekinin insan olmasi onemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X