- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
Bencede helede cevik kuvvetAllah im suç işleyesim geliyo
Evet, normal polis kıyafetinden ziyade çevik kuvvet kesinlikle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede helede cevik kuvvetAllah im suç işleyesim geliyo
Alnına şey yazim; "SEVGİLİSİ VAR"Sevgilisi olan adama da bakmazlar herhalde![]()
Yaa eyleme katıl bari bacım saçından sürüklediği sırada yaa sizden çok hoşlandım dersin ve belki ordan seni sürüyerek nikah masası![]()
Anam demekki b3n sansliyim esim polis![]()
Hanımlar erkekleri böyle metalaştırmayın![]()
Bende jandarma sevda si vardi onlari görünce baka kaliyor dum cok yakisikli oluyor lar di hep bi tane asker sevgilim olsun istedim kismet olmadi olsun allahım sevdiklerine bağışlasın
Valla kendileridr hAvalı olduklarının farkimda benceburunları havada gezio insallah o yakisiklilardan biride bize nasip olur
cok amin
Ay evet ya onlarda iyiŞey de vardı BahriyelilerDenizciler yani
Şey de vardı BahriyelilerDenizciler yani
Bende eskiden asker sevgilim olsun isterdim o üniformalı böyle sarilalim gezelim nasip kısmet değilmiş :))
Ama gerçekten üniforma nin havası etkisi başka
Oglanlarima da uakisacagini düşünüyorum büyük özel hareket istiyor
Onlar daha sert mizaçlı oluyor
Ben vatana hizmet eden her üniformalı yi çok karizmatik biliyorum![]()
Evet boylu sert bakışlı olunca çok vahşi gozkuyorlarBen de sert mizaçlı seviyorum galiba, erkeksi geliyor![]()
Evet boylu sert bakışlı olunca çok vahşi gozkuyorlar
Bende eşimi n üniforması olmadığı için siyah t-shirt giydiğinde çok karizmatik buluyorum![]()
Benimki nin fırça seyrek tüylü olur yalnızSiyah gömlek de çok iyi ya böyle fırça gibi saçları olacak üzerine![]()
Benimki nin fırça seyrek tüylü olur yalnız![]()
Gençken de öyle aldım ben genetik sanırımŞimşir tarak mı diyorsun
O yüzden gencinden arıyorum![]()