Merhabalar ben bugün karbon peeling yaptırdım doktorum ayrıca unitone 4 krem verdi sadece geceleri sürülecekmiş. Sürünce hafif yanma ve kaşınma oluyor ama normal heralde diye düşünüyorum. Sivilce yara izleri fazla yok ama lekelere takmış durumdayım inşallah açılırda aynı sevinci paylaşırım sizlerle :)
kullanmaya başlayalı 7-8 gün oldu. 2 gün sonra arkadaşlar cildin ışıldıyor demeye başladı. şu an gözeneklerim sıkı ve siyah noktalarım hemen hemen yok gibi. ki siyah noktalarım için yapmadığım kalmamıştı.
cildimi kuruttu ve gerdi ama sonuç iyi. size tavsiyem ürünün kullanma klavuzunda yazdığı gibi yüzünüzü SICAK SU ile yıkamanız. o zaman çooook daha fazla yakıyor. bir de kullanım öncesinde yıkama jelini avuç içlerinizle iyice ovmanız. herhangi TANECİKLİ yapıda temizleyici de olur.
lekeler mi? lekem azdı zaten hafifledi. sivilcelerden kalma kahverengimsi leke azaldı ama şu an bitmedi. ne de olsa 4-5 yıllık leke.
aynı zamanda işe de gidip gelebiliyorum. pul pul dökülme olmadı. farkettirmeden soyuluyor. exfoliant yerine tercih edilebilir.
ayrıca 7-8 adet beyaz yağ butoncuğum gitti ve kalmadı ki 2-3 yıldır vardı.
yalnız zaten beyazdım ölü gibi oldum:) yazın da korunacağım nasıl ten rengine döneceğim bilmiyorum.
zenzem
bende de güneş lekeleri var, expigment kullandım. doktor bana 6 aydan fazla kullanmamam gerektiğini söylememişti. hatta kullan bişi olmaz dedi. kullandığım yerlerde güneş lekesi oluşmadı bi daha. ama yeni lekeler çıktı ve büyüyor. hidrokinon ve kojik asit in zararlı olduğunu duymuştum. unitone 4 de de kojik asit var..son durum nedir sende papatya?
zenzem güneş lekelrim benim de çok vardı. doğum lekesiyle yüzüm dalmaçyalı gibi olmuştu. aynalara bakamıyordum vallahi. sana önerim salisilik asit içeren tonik. ben loreal pure zone kullanıyorum. önce acayip kirli oluyor pamuk. sonra azalıyor bitiyor. benim güneş ve doğum lekelerim böyle gitti. sadece tonikle.
ama sivilce lekelerim yıllardır var. beyaz tenli olduğumdan göze çarpıyor. onun için dr a gittim. tca peeling istedim yapamam dedi. rapor vermem lazım öyle dolaşamazsın dedi. asker hastaneleri rapor vermez malesef. avene nin d pigmentini önerdi. o soymuyormuş diye unitone a karar verdim. valla kojik asit zararlı da olsa gözümü kararttım. zaten sürekli kullanmayacağım. ama her kış kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Konu üzerinden çok zaman geçmiş ama umarım görürsünüz genital bölge için unitone 4 kullandınız mı etkili oldumuarkadaşlar bende genital bölge kararmasını doktora sordum.oda unitone 4 ü önerdi dert değil hemen geçirir dedi ama ben emzirdiğim için birsüre sonra alıcam.doktor yardımcı doçentti bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?