Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğumumu çağıner hastanesinde yaptım. 04.02.2014 tarihinde yaptım. Doktorum Timuçin Timuroğlu. Benim gördüğüm en iyi doktor. Ben erken doğum yaptım. 26 . Haftada doğumum gerçekleşti. Bebeğim 800 gr doğdu. Doktorumun tedbirli ve dikkatli olması sebebiyle bebeğim yaşıyor. Küvezde 1200 gr oldu çok şükür. Aynı zamanda kadın doğum katında çalışan hemşirelerin hepsi çok güler yüzlü. Ben doktorumdan ve hastanenin tüm çalışanlarından çok memnun kalmıştım. Hala her gün oğlumu görmeye bebek yoğun bakımına gidiyorum.Yeni doğan yoğun bakımı için marmaranın iyileri arasında olduğunu söyleniyor. Farklı şehirlerden gelen bebekler var yoğun bakımda.
Konu açılalı bayağı olmuş konu sahibi doğumunu yapmıştır muhtemelen ama başkalarına fikir olsun diye yazayım, geçen yaz 2 tanıdığım Çağıner Hastanesinde doğum yaptı, sezeryandı ikiside ve bunların birinin gebeliği anne yaşı çok ileri olduğundan dolayı riskliydi ama bu 2 tanıdığımda hastaneden inanılmaz memnun kaldılar. Hastanenin dışarıdan görünüşü insana pek güven vermiyo sanki küçük butik hastane gibi görünüyo ama hizmeti inanılmazmış ve en iyi yeni doğan ünitesi mi yoğun bakımımı oradaymış. Bende şuan gittiğim hastaneden ve doktorumdan memnunum ama çağıner de aklımı çelmiyo değil![]()
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Yaşı ileri olan anne kaç yaşındaydı ? Evet hastane dışardan küçük duruyo ama içerisi ferah ...
Normal de sezaryen de aynıydı ben doğurduğumda 2000 tl idi.2500 oolmus sanırım ama kontrollerine oraya gidiyorsanız Timuçin bey indirim yapıyor...Bu arada doktor secimimde ne kadar isabetli oldugumu her gecen gun anlıyorum.Kızım onun sayesinde yaşıyor...Çağıner Has. doğum ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. (normal doğum)
Merhaba konu açılali çok uzun süre olmuş ama.ben size bir konuda danışmak istedim.insallah msjmi görür ve dönersiniz.Normal de sezaryen de aynıydı ben doğurduğumda 2000 tl idi.2500 oolmus sanırım ama kontrollerine oraya gidiyorsanız Timuçin bey indirim yapıyor...Bu arada doktor secimimde ne kadar isabetli oldugumu her gecen gun anlıyorum.Kızım onun sayesinde yaşıyor...
Ben doğumumu çağıner hastanesinde yaptım. 04.02.2014 tarihinde yaptım. Doktorum Timuçin Timuroğlu. Benim gördüğüm en iyi doktor. Ben erken doğum yaptım. 26 . Haftada doğumum gerçekleşti. Bebeğim 800 gr doğdu. Doktorumun tedbirli ve dikkatli olması sebebiyle bebeğim yaşıyor. Küvezde 1200 gr oldu çok şükür. Aynı zamanda kadın doğum katında çalışan hemşirelerin hepsi çok güler yüzlü. Ben doktorumdan ve hastanenin tüm çalışanlarından çok memnun kalmıştım. Hala her gün oğlumu görmeye bebek yoğun bakımına gidiyorum.Yeni doğan yoğun bakımı için marmaranın iyileri arasında olduğunu söyleniyor. Farklı şehirlerden gelen bebekler var yoğun bakımda.