Universal Hospital Kadiköy yada Çağıner hastanesi Kadiköy'de doğum yapan var mı?

xecillia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
76
0
36
İstanbul
Arkadaşlar fiyat bilgiside varsa tam süper olur. Ama en önemlisi tecrübeleriniz... Hangi doktor yaptı doğumunuzu ne zaman hastane nasıl odalar vs. Yardımlarınızı bekliyorum. sevgiler...

Ben doğumumu çağıner hastanesinde yaptım. 04.02.2014 tarihinde yaptım. Doktorum Timuçin Timuroğlu. Benim gördüğüm en iyi doktor. Ben erken doğum yaptım. 26 . Haftada doğumum gerçekleşti. Bebeğim 800 gr doğdu. Doktorumun tedbirli ve dikkatli olması sebebiyle bebeğim yaşıyor. Küvezde 1200 gr oldu çok şükür. Aynı zamanda kadın doğum katında çalışan hemşirelerin hepsi çok güler yüzlü. Ben doktorumdan ve hastanenin tüm çalışanlarından çok memnun kalmıştım. Hala her gün oğlumu görmeye bebek yoğun bakımına gidiyorum.Yeni doğan yoğun bakımı için marmaranın iyileri arasında olduğunu söyleniyor. Farklı şehirlerden gelen bebekler var yoğun bakımda.

Konu açılalı bayağı olmuş konu sahibi doğumunu yapmıştır muhtemelen ama başkalarına fikir olsun diye yazayım, geçen yaz 2 tanıdığım Çağıner Hastanesinde doğum yaptı, sezeryandı ikiside ve bunların birinin gebeliği anne yaşı çok ileri olduğundan dolayı riskliydi ama bu 2 tanıdığımda hastaneden inanılmaz memnun kaldılar. Hastanenin dışarıdan görünüşü insana pek güven vermiyo sanki küçük butik hastane gibi görünüyo ama hizmeti inanılmazmış ve en iyi yeni doğan ünitesi mi yoğun bakımımı oradaymış. Bende şuan gittiğim hastaneden ve doktorumdan memnunum ama çağıner de aklımı çelmiyo değil :49:

Ben doğumumu çağıner hastanesinde yaptım. 04.02.2014 tarihinde yaptım. Doktorum Timuçin Timuroğlu. Benim gördüğüm en iyi doktor. Ben erken doğum yaptım. 26 . Haftada doğumum gerçekleşti. Bebeğim 800 gr doğdu. Doktorumun tedbirli ve dikkatli olması sebebiyle bebeğim yaşıyor. Küvezde 1200 gr oldu çok şükür. Aynı zamanda kadın doğum katında çalışan hemşirelerin hepsi çok güler yüzlü. Ben doktorumdan ve hastanenin tüm çalışanlarından çok memnun kalmıştım. Hala her gün oğlumu görmeye bebek yoğun bakımına gidiyorum.Yeni doğan yoğun bakımı için marmaranın iyileri arasında olduğunu söyleniyor. Farklı şehirlerden gelen bebekler var yoğun bakımda.

Teşekkür ederim cevabına...Özel diilse neden erken doğum yaptığını öğrenebilir miyim?
Benim ilk doğumum olacağı için başka doktorlarla kıyaslayamıyorum ama Timuçin beyin tedbirli ve işini bilen birisi oldugunu hissediyorum.Yaşımdan dolayı risk grubunda oldugum icin beni ikili,üçlü,amniyo vs gibi ıvırzıvırla hiç yormadan bir kan testiyle sonucu erkenden almamızı sağladı.
Ben de haftaya gideceğim muayenede yeni doğan ünitesini ve doğum odalarını soracaktım hastaneye :)

Konu açılalı bayağı olmuş konu sahibi doğumunu yapmıştır muhtemelen ama başkalarına fikir olsun diye yazayım, geçen yaz 2 tanıdığım Çağıner Hastanesinde doğum yaptı, sezeryandı ikiside ve bunların birinin gebeliği anne yaşı çok ileri olduğundan dolayı riskliydi ama bu 2 tanıdığımda hastaneden inanılmaz memnun kaldılar. Hastanenin dışarıdan görünüşü insana pek güven vermiyo sanki küçük butik hastane gibi görünüyo ama hizmeti inanılmazmış ve en iyi yeni doğan ünitesi mi yoğun bakımımı oradaymış. Bende şuan gittiğim hastaneden ve doktorumdan memnunum ama çağıner de aklımı çelmiyo değil :49:

Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
Yaşı ileri olan anne kaç yaşındaydı ? Evet hastane dışardan küçük duruyo ama içerisi ferah ...

11. Haftamda kanamam oldu. Rahim ile kese arasında kan pıhtısı oluştuğu için tam tutunamamıştı.sürekli hiç kalkmadan yattım. Hergün iğne oldum. 16. Haftada herşey yoluna girmişti ki 18. Haftamda suyum geldi. Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle ameliyat oldum. Ve yatmaya devam ettim. Ama suyum gelmeye devam etti. 26. Haftaya kadar dayanabildik. Son 3 haftamda Timuçin bey risk almamak için hastaneye yatırdı. İyi ki de yatırmış.

Çağıner Has. doğum ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. (normal doğum)

Çağıner Has. doğum ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. (normal doğum)
Normal de sezaryen de aynıydı ben doğurduğumda 2000 tl idi.2500 oolmus sanırım ama kontrollerine oraya gidiyorsanız Timuçin bey indirim yapıyor...Bu arada doktor secimimde ne kadar isabetli oldugumu her gecen gun anlıyorum.Kızım onun sayesinde yaşıyor...

Normal de sezaryen de aynıydı ben doğurduğumda 2000 tl idi.2500 oolmus sanırım ama kontrollerine oraya gidiyorsanız Timuçin bey indirim yapıyor...Bu arada doktor secimimde ne kadar isabetli oldugumu her gecen gun anlıyorum.Kızım onun sayesinde yaşıyor...
Merhaba konu açılali çok uzun süre olmuş ama.ben size bir konuda danışmak istedim.insallah msjmi görür ve dönersiniz.
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun kocaman olmuştur şimdi ;) Güle güle büyütün inşallah...
Benm rahmim de sorun var erken doğum. Riskim.var ve araştırırken yazınızı gördüm bende Timuçin beye gitmeyi düşünüyorum siz sanırım çok memnun kalmissiniz hastane ve doktor hakkında ve eğer özel değilse sizin nasıl bir sorununuz vardı bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden cevabınız ixin teşekürler...

Merhaba farkindayim yazınız cok eski ama belki mesajimi gorurseniz... 24 yasindayim dogumum yaklasiyor ve istanbulda hic kimsem yok ve oldukça tecrubesizim. beni bilgilendirebilirmisiniz herseyi cok merak ediorum. sanciniz gelince hemen valizinizi alip hastaneye mi gittiniz? Doğuma gidis nasil oldu. ve dogumdan once bebegin esyalarini hemsirelere mi vermek gerek? sonra sizi direk odaya alip bebegi mi getiriolar? bebegi yıkatmayi emzirmeyi falan öğretiyorlar mi?? esler doguma girebilio mu? ihtiyac listesi veriolar mi dogumdan once cunku bebege ve bana hastaneye ne goturmek gerek bilmiorum. uzgunum cok soru sordum ama daha önce yurt disinda yasiodum bu dediklerimin hepsi yurt disinda yapiliyo ogretiliyo falan burasida ozel hastane oldugu icin belki ayni seyler gecerlidir???

Back
X