• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite 1.sınıf uyum sorunu

Artık seneye yalnız kalacağım diye düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Sınıflar değişiyor ama sanki herkes kendi grubuyla aynı sınıfta olacakmış bir tek ben tek kalacakmisim gibi. Birbirini önceden tanıyan insanların arasına girmekte zor malum. 2.sınıfta hiç mi benim gibi tek kalan kız olmaz sını kalabalık olacak baya sizin üniversitede nasıldı durum?
Kafana o kadar da cok takma cunku 2.sinifta alttan ders olan insanlar olacak kalmis insanlar olacak ki arkadas bulamazsan bile uzulme derim derslerine bak gec ben buldum da noldu sanki

Kafana o kadar da cok takma cunku 2.sinifta alttan ders olan insanlar olacak kalmis insanlar olacak ki arkadas bulamazsan bile uzulme derim derslerine bak gec ben buldum da noldu sanki

Aslında haklisin bu sene bende senin gibiyim buldum da yani kafa yapım uymadı, ısınamadım bir türlü. Akışına bırak diyorlar ama akışına nasıl bırakılır onu da bilmiyorum. Aslında hani kardeşlerim de yanimda o yüzden gezecek yazacak adam da aramiyorum sadece okulda aralar falan çok uzun o kadar zaman 3 sene naparim diye yiyorum kendimi. Bir de taktım millet bakar mı bu niye sürekli yalniz diyecekler diye.Off allah büyüktür bakalım senden de allah razı olsun bir nebze de olsa rahatlattin yüreğimi en kısa zaman da allah ikimize de bir çıkış kapısı aralasın inşallah

Artık seneye yalnız kalacağım diye düşünmekten ders bile çalışamıyorum. Sınıflar değişiyor ama sanki herkes kendi grubuyla aynı sınıfta olacakmış bir tek ben tek kalacakmisim gibi. Birbirini önceden tanıyan insanların arasına girmekte zor malum. 2.sınıfta hiç mi benim gibi tek kalan kız olmaz sını kalabalık olacak baya sizin üniversitede nasıldı durum?
Zaten tanıdığın insanlar varmış onlarla kaynaşmaya bak, sıcakkanlı ol.Üniversitede ilişkiler zaten genelde ders üzerine kuruludur. Ödev paylaşımı, proje yapma falan. Yardımlaşarak arkadaşlık kurabilirsin

Okulda birkaç kişi ile takılıyodum
Okul bitti arkadaşlık da bitti araşıp görüşmüyoruz nedense
Artık yeni trend bu Sanırım.
Bizde de yemeğe tek giden falan vardı ama hiç ezik gibi görmedim hatta kız gayet coplu
Bu senin duruşunla alakalı
Sürü psikolojisini ben sevmiyorum
Canını sıkma değmez inan

Okulda birkaç kişi ile takılıyodum
Okul bitti arkadaşlık da bitti araşıp görüşmüyoruz nedense
Artık yeni trend bu Sanırım.
Bizde de yemeğe tek giden falan vardı ama hiç ezik gibi görmedim hatta kız gayet coplu
Bu senin duruşunla alakalı
Sürü psikolojisini ben sevmiyorum
Canını sıkma değmez inan
Peki 2.sınıfta arkadaş bulamazsın herkes ortamını 1.sınıftan yapmış olur önermesine katılıyor musunuz? Sizin takıldığınız arkadaşlarınız hep 1.sınıftan tanıştığınız kişiler miydi?

Peki 2.sınıfta arkadaş bulamazsın herkes ortamını 1.sınıftan yapmış olur önermesine katılıyor musunuz? Sizin takıldığınız arkadaşlarınız hep 1.sınıftan tanıştığınız kişiler miydi?

Arkadaş grupları güncellenir merak etme
Kime sorsan 1.sınıftaki arkadaşı ile mezuniyette de aynı samimiyette değildir
He istisna olabilir

Boşuna kafayı takma buna

Back
X