Üniversite alışverişi

varxtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
15
2
1
20
Merhabalar ilk öncelikle bu siteyi ilk defa duyuyorum tiktokta tatlı bir hanımefendi sağolsun hepinize hosbuldum diyorum ve konuya giriyorum
Konuya ufak bir içimi dökerek başlamak istiyorum ben Hataylıyım depremde çok büyük bir felaket yaşadık ve maalesef bu sadece maddi olmadı. Ben iki çocukluk arkadaşımı kaybettim benim için felaket bir travmaydı ve 12.sınıftım sonrasında hayata karşı bir amacım kalmadı gibiydi hiçbir şey yapmak istemedim her şeyi erteledim ve bu sene tekrardan yksye çalıştım. Fakat iki yıldır çalışmadığım için bana çok zor geldi yine de çabaladım hemşire olmak istiyordum. Mayısta dedemi kaybedince yine çok büyük bir çöküş yaşadım bundan başka çok şey oldu ama şimdi kafanızı şişirmek istemiyorum ilk günden. Hemşirelik için yeterli sıralama yapamadım maalesef 300 bine girdim öyle olunca hemşireliğe en yakın gördüğüm önlisans paramedikti oradan tercih yaptım biraz moralim bozuk bir şekilde başlıyorum hemşirelik gelmediği için o yüzden hiç üniversite alışverişi imiş yurt alışverişi imiş yapmadım cumartesi gitmem için ısrar ediyor ailem ve arkadaşlarım hatta en yakın kız arkadaşım yanımda gelecek ama ben hiç liste yapamadım beraber liste yapabilir miyiz okuyan herkese teşekkür ederim

Başınız sağolsun. Allah size ve geride kalan yakınlarınıza sağlık versin. Hiç yurtta kalmadım ama yurtta kalan ya da eve çıkan çok arkadaşım oldu. Bence havlu, yedek çarşaf/yastık kılıfı gibi şeyler önemli. Sürekli yıkayamadığınız durumda en azından yedeğinden alıp değiştirebilmeniz için. Bolca yedek iç çamaşırı ve çorap da aynı şekilde. Belki yurtta kendinize yemek falan hazırlayabileceğiniz ortam varsa cam ya da kırılır olmaz derseniz melamin tabak, bardak tarzı şeyler ve saklama kapları. Gene yurdu bilmiyorum ama dolap için kilit gerekebilir.

Bir de bütçeniz varsa kaliteli, tek başınızayken de indirip kaldırabileceğiniz özelliklerde bavul. Bu her zaman işinize yarar, uzun vadeli yatırım gibi bir şey.

Merhaba yurtta daha önce kalmış biri olarak senin için eşya listesi videolarını araştırdım

Bu videoda önerdiği eşyaları yanına alabilirsin. Videoda meyve bçağı demiş o kesinlikle yasak onu aman alma onun harici mantıklı tavsiyeler vermiş

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bir liste hazırladım inşallah yeterli olur eksik olursa oraya gidince tamamlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…