Universite arkadasim

Dashapure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
9
8
36
27
Bu yil universiteyi kazandim. Ve memleketimden ayri bir sehire yerlestim annem falan cok uzuluyorlar o yuzden ben de yatay gecis yapmak isitoyorum. Derken bir kizla tanistim ve biraz cekingen oldugum icin onun disinda cok arkadasim yok. Ilk baslarda baya iyi anlasiyorduk fakat yine kotu degiliz. Yatay gecis yuzunden dersleri takiyorum ana hani abartmiyorum. Bir sure sonra arkadasima nasilsin yaziyorum calisamadim hic falan diyor. Hic sormadan bile surekli hic calismadim diyor surekli. Her konusmaya dere çalışmadım diye başlıyor. Derste de her soruya cevabı var. Artik iyice takintiya başladı . Gecen fakulteye gitmedim eve gittim o da gitmedi . Ben de oo iyi olmuş çalışırsın zaten vizelere az kaldı dedim. Bana kızdı neden bahsediyorsun sen ya ne çalışması falan dedi. Ben anlam veremiyorum kıza nasil davranmalıyım anlattigim birkac kisi iliskiyi kesmem gerektigini söyledi. Ben de cok degisiklik yapmak istemiyorum ne yapmaliyim?? Biraz cocukca bir sorun gibi ama takinti olustu bende de o yuzden yardimci olursaniz en azindan beni tanimayan insanlarin bakis acilarini da dinlemek isterim

Back