Üniversite Arkadaşım

SonPizza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
48
9
86
27
Merhaba kızlar. İşin içinden çıkamadığım bir durumum var. Normalde whatsapp dan sürekli ve herşeyden bol bol guzelce konuştuğum bir kız arkim sınıfa geldiğimizde yüzüme bile bakmıyor bir günaydın bile demiyor. Bu durumu başlarda önemsememiştim ama artık canımı sıkmaya başladı. Sınıftaki nerdeyse herkesle bir olay nedeniyle küs birisi. Ne zaman sınıftakiler çıkıyor yalnız kalıyoruz o zaman konuşmaya başlıyor. Ders bitince de basıp çıkıp gidiyor. Sınıfta diğer konuştuğu bir arkadaşı daha var. Onu görünce ona gayet selamı sabahı eksik etmez.O varken beni görmüyor bile. Whatsappdan yazmamaya karar vermiştim ama ordan da sürekli konu açıyor cevap alamayınca da neden dediklerimi takmıyosun diyor. Bir gün ona dedim sadece sınıfta kimse yokken benle konusuyorsun diye. Kendince sınıfın agzına laf vermek istemiyorum konusasim gelmiyor senlik birsey degil yaptı.Ama baska bir arkisini görünce gayet guzel konusuyor. Sınıfım cidden sorunlu ve leş insanlar var.Tek samimi olduğum kız da aynı şekilde işine geldiği gibi selam veriyor ama ne zaman öğle arasına giriyoruz o selam vermeyen kızla beraber yemek yemeye gidiyoruz masallah cok ilginc seyler yasiyorum. (O da aynı sekil çıkışta beklemez basar gider) Bu olaylar artık kafama takılmaya başladı.Hani gayette insanları incitmeyen sıcakkanlı biriyim ama malesef arkadaş konusunda ciddi sıkıntım var. Diceksinizki sen ver madem selam diye. Zaten onlardan karşılık gelmeyince arkadasım olduklarindan onlar gibi olamayip gunaydin diyen ben oluyorum. Artık onu da bırakıcam. Gidip böyle boyle diye de anlatmak istemiyorum onlara. O yüzden buraya konuyu açtım. Başka türlü bu olayı nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:
Gerçekten ilginç bir durum anlam veremedim ama sizin yerinizde olsam kıza mesaj falan atmadan müsait bir zamanda karşıma alıp içimdeki herşeyi ince ayrıntısına kadar dökerdim: neden böyle yaptıgını ve hatta herkesle konuşup sadece kendisine bu muameleyi yaptıgını, sadece mesajla arkadaş olunmayacagını, canınızın bu duruma ne kadar sıkıldığını ve mantıklı bi açıklaması yoksa arkadaşlığımı bitirecegimi dile getirirdim o ne öyle sanki uzak mesafe ilişkisi gibi sadece mesajla arkadaşlık. Hadi bu da olmadı mesajlaşmayı sevmiyorum artık falan deyin ki yalan da olmaz canınızı sıkıyorsa mesajlaşmak ta işkence gibi gelecektir aksi halde içinize dert olur bu durum ve sürekli büyütürsünüz içinizde. Sonradan patlamaktansa baştan kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…