üniversite arkadaşlıkları

bluestla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
80
40
3
20
Merhabalar, üniversitede ilk hafta edindiğim kız gurubu ile iyi anlaşıyorduk başlarda birbirimize karşı yanlışlarimiz oldu ama alttan alıyorduk karşılıklı, daha sonra bir arkadaşım beni liseden tanıdığı arkadaşı ile tanıştırdı ve şu an sevgiliyiz 9 ay oldu ama o kizlarda 5 aydir konuşmuyorum sebebi ise en başta bu kız bizi tanıştırdığında çok iyi bir çocuk hiç flörtü sevgilisi olmadı demişti ama diğer arkadaşım ilişkiye karşı çıktıkça o da cok karşı çıktı hatta yalan söylemesin o çocuk lisede kızlarla takılıyordu ve arkadaşıma da çok çektirdi dedi (arkadaşı sevgilimden hoşlanıyormus ve hatta sevgili olduğunuzu kıza nasıl söylerim dedi). İlk konuşmaya basladigimiz da çok tatlı gülüyor, cok güzel yuruyor falan demişti erkek arkadaşım hakkinda. Daha sonra biz bir buçuk ayı devirdik falan ama hala flört ediyorduk erkek arkadaşım ile o sıra da bizi tanıştıran kız demesin mi enişte ile ne zaman oturacağız diye niye bizimle takılmıyor ki uzak mesafeyiz ve vaktimiz sınırlı. Neyse dedim ki otursunlar falan sonra oturduk kalktık cafeden erkek arkadaşım bana dedi ki bu kız ile arana sınır koy hareketleri garipti zaten ( eski bir flortum ile buluşacağım zamanda çocuğun boyunu fakültesini duyunca hazırlanıp gelmişti yurttan ve benden daha çok ozenmisti) neyse böyle işte bir de benim yedi yıllık arkadaşım vardı onları da bunlarla tanistirmistim çocuğa ne anlattılarsa sevgilime bence bu konuda o kızları haklı demiş, çok fevri ve ani karar vermişim onlardan başka arkadaşım olmazmış çok ağrıma gitti aylardır tanıdığı insanlari bana tercih etmesi, öyle içimi dökmek istedim. teşekkürler şimdiden

30 yaşındayım, geçmişe dönüp Üniversiteye bir daha gitsem yapacağım tek şey bir kız arkadaş ya da bir erkek arkadaş edinip sadece ama sadece derslerimle ilgilenirdim.

Kızlar bana hiç güvenilir gelmedi, sadece çevren olsun diye bu kızlarla takılma, flört ettiğin kişiye güveniyorsan ikili ilişkini kendin yaşa kendin gör. Kim ne diyor, buluşmalar vs vs hiç bulaşma bunlara canım benim. Benden sana tavsiye. Kızlara yol ver, derslerine bak, ilişkini gizli yaşa, her zaman dikkatli ol.

kızlarla konuşmuyorum artık zaten sinifimda onlari seven kimse yok bana da onlarla arkadaşken sana uymuyor onlar denmişti ama üniversitede yalnız kalınca depresyonum ilerledi ve erkek arkadaşım bu süreçte en cok yardımcı olan kişiydi ona güveniyorum ve ilişkimi yaşamaya çalışıyorum elimden geldiğince, önerileriniz için cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…