Bu hayatın zor tarafı neden hep bana denk gelir anlamam hep üzülen acı çeken benimkaderim ne zaman değişecek benim
28 yaşındayım... perşembe günü gittiğinde çok üzüldüm dokunsalar ağlayacak durumdaydım ama simdi etrafıma hiç yansıtmıyorum zaman herseyin ilacı ama onun benim hayatımda olsun istiyorum çok şey mi istediğim bunu bilmiyorum .... çünkü ben bu insanı çok ii tanıyorum 3 yıllık birlikteliğimiz olmustu artık yeni insanalr tanımak yeni bastan başlangıçlar yapmak istemiyorum zor geliyor... zaten simdiye kadarda onun gibisi girmedi hayatıma o gercektende tek kaldı...
Eylülde onun yaşadığı şehre geleceğimi biliyor mutlaka aramamı istedi o zamana kadar birsey söylemeyeceğim Eylülde gittiğimde aynı onun bana yaptığı gibi müsaitsen görüşelim diyeceğim çok önemli ve acil bir durumu yoksa %90 gelir.... geleceğini bildiğimden o zaman konusmayı düşünüyorum ama suan konusmam cok sacma olur bir kere gördüm kız yakama yapıstı diye düşünmesini istemiyorum... gerci öyle bir insan olmadığımı da çok ii bilir ama biraz sürece bırakmak en güzeli olacak sanırım...
Eylülde onun yaşadığı şehre geleceğimi biliyor mutlaka aramamı istedi o zamana kadar birsey söylemeyeceğim Eylülde gittiğimde aynı onun bana yaptığı gibi müsaitsen görüşelim diyeceğim çok önemli ve acil bir durumu yoksa %90 gelir.... geleceğini bildiğimden o zaman konusmayı düşünüyorum ama suan konusmam cok sacma olur bir kere gördüm kız yakama yapıstı diye düşünmesini istemiyorum... gerci öyle bir insan olmadığımı da çok ii bilir ama biraz sürece bırakmak en güzeli olacak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?