Üniversite aşkımla karşılaştım

siyahkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
58
0
86
41
Muğla
Üniversite aşkımla 6 yıl sonra yeniden karşılaştım... 6 yıl boyunca yaşayıp yaşamadığından bile haberim olmayan biriydi, beni geçen hafta internette online buldu ve yaşadığım şehire tatile geldiğini söyledi görüşmek istedi bende tabiki kırmadım çünkü ayrılığımız hiçbir zaman kırıcı olmadı onun yasadığı şehirle benim yaşadığım şehirlerin farklı oluşu ve 6-7 yıl önce benim çocukca ve şımarıkca davranışlarım sebebiyle bitmişti...

6 yıl sonra onu yeniden görmek beni inanılmaz heycanlandırdı elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemedim onu ilk gördüğüm an, sarıldığım an onu ne kadar özlediğimi anladım :59: işte sorun burada başlıyor onu gördüğümde anladımki ben onu içimde bitirememişim ve hala seviyorum, 5-6 gün boyunca onunla birlikte (yanında da bir erkek arkadaşıda vardı ) tatil yaptık (onun için yıllık izin kullandım ama onun bundan haberi yok zaten izine çıkacağımı sanıyordu) ama bu 5-6 gün boyunca bana ne çok samimi davrandı nede çok soğuk davrandı bazı anlar eski günlerden bahsedip güldük eğlendik, samimi davrandı belime sarıldı yüzüme dokundu saçımla oynadı, bazende elini omzuma koymaktan çekindi, elimi tutmaktan çekindi ... normalde de duygularını çok belli eden bir insan değildir ne düşündüğünü hayatta anlayamazsın, 5-6 gün boyunca da arkadası burnumuzun dibinde olduğu için bende özel sorular soramadım ama benim anladığıma göre bir kız arkadası yok... tatil süresi herşey cok güzeldi iyi di hoştu tatil bitti bir kere bile aramadı bir gün sonra ben aradım nasılsın iyimisin evine ulaştın mı diye konusurken hat kesildi ve sonra bir daha geri dönmedi... sanırım onda herşey bitmiş öyle olmasa döndüğü zaman yarım kalan tel üzerine arardı kusura bakma hat kesildi diye bense içimde kocaman bir hüzün arkadasından baka kaldım ne yapacağımı bilemiyorum onu gerçekten çok istiyorum ama butür seylerin zorla olmayacağını da biliyorum ...

Sizce ne yapmalıyım?

Eğer hala birşeyler hissediyor olsaydı şu ana kadar mutlaka arardı.Kesinlikle tatilde senide görmek istemiş bence olay sadece bu.Yaşadığın şehre gelmişken göreyim demiştir.

Seninde şuan heyecanlanman acaba mı demen gayet normal.Duygularını normal karşıla ve bence adım falan atma...Çünkü ortada hiç bir şey yok...

Bu hayatın zor tarafı neden hep bana denk gelir anlamam hep üzülen acı çeken benim :( kaderim ne zaman değişecek benim :(:59:

Bu hayatın zor tarafı neden hep bana denk gelir anlamam hep üzülen acı çeken benim :( kaderim ne zaman değişecek benim :(:59:

tatlım bunların hepsi geçer.kafanı başka şeyde yoğunlaştırmaya çalış.üzülürsün ağlarsın ama hepsi geçer.daha çok taze zamana ihtiyacın var senin.hem zamanında bitirdiğin şeyi şimdimi bitiremeyeceksin.hadi toparlan biraz.gez toz eğlenmene bak kaç yaşındasın?????????

28 yaşındayım... perşembe günü gittiğinde çok üzüldüm dokunsalar ağlayacak durumdaydım ama simdi etrafıma hiç yansıtmıyorum zaman herseyin ilacı ama onun benim hayatımda olsun istiyorum çok şey mi istediğim bunu bilmiyorum .... çünkü ben bu insanı çok ii tanıyorum 3 yıllık birlikteliğimiz olmustu artık yeni insanalr tanımak yeni bastan başlangıçlar yapmak istemiyorum zor geliyor... zaten simdiye kadarda onun gibisi girmedi hayatıma o gercektende tek kaldı...

Onun artık sizinle birlikte olmak istemediğini düşünmeniz yardıcı olur mu onu silmeye..
Yeni bir fırsat geçmiş elinize.
Eğer düşünseydi herşey farklı olabilirdi.
Ama o artık bu sizinle olan sayfasını kapatmış
Bir an önce siz de kapatmaya çalışın

28 yaşındayım... perşembe günü gittiğinde çok üzüldüm dokunsalar ağlayacak durumdaydım ama simdi etrafıma hiç yansıtmıyorum zaman herseyin ilacı ama onun benim hayatımda olsun istiyorum çok şey mi istediğim bunu bilmiyorum .... çünkü ben bu insanı çok ii tanıyorum 3 yıllık birlikteliğimiz olmustu artık yeni insanalr tanımak yeni bastan başlangıçlar yapmak istemiyorum zor geliyor... zaten simdiye kadarda onun gibisi girmedi hayatıma o gercektende tek kaldı...

canım kimse mükemmel değil ki.daha iyileri çıkacak karşına.valla 3 yıl 5 yıl bir şey ifade etmiyor.ben 3 ay tanıdığım biriyle evlendim ve 2 yıllık evlliyim.2 yıl daciddi hiç bir pürüz yaşamadım.8 yıl ünide beraber olan arkadaşlarımda evlendiler bu süreç içinde boşandılar bile.şimdi seni çok iyi anlıyorum geçmez sanıyorsun başkası olmaz olmamalı diyorsun ama evliyim ve kocam bugün istemez tavırlara girse evet canım çok yanar ama beni istemeyenide istemem bende.ama yinede içinde biraz ümit varsa çünkü ne yaşadığınızı bilemem.duygularını aç istersen.nasıl olsa uzakta.en azından acabalar kalkar yüreğinden.

Eylülde onun yaşadığı şehre geleceğimi biliyor mutlaka aramamı istedi o zamana kadar birsey söylemeyeceğim Eylülde gittiğimde aynı onun bana yaptığı gibi müsaitsen görüşelim diyeceğim çok önemli ve acil bir durumu yoksa %90 gelir.... geleceğini bildiğimden o zaman konusmayı düşünüyorum ama suan konusmam cok sacma olur bir kere gördüm kız yakama yapıstı diye düşünmesini istemiyorum... gerci öyle bir insan olmadığımı da çok ii bilir ama biraz sürece bırakmak en güzeli olacak sanırım...

Çok üzgünüm inanın bir umutla buraya yazdığınızın farkındayım ama eski erkek arkadaşınız sizinle vakit doldurmuş ve sonrasında da eski hayatına geri dönmüş...
Bu olayı yokmuş varsayın ve hayatınıza devam edin derim.

Eylülde onun yaşadığı şehre geleceğimi biliyor mutlaka aramamı istedi o zamana kadar birsey söylemeyeceğim Eylülde gittiğimde aynı onun bana yaptığı gibi müsaitsen görüşelim diyeceğim çok önemli ve acil bir durumu yoksa %90 gelir.... geleceğini bildiğimden o zaman konusmayı düşünüyorum ama suan konusmam cok sacma olur bir kere gördüm kız yakama yapıstı diye düşünmesini istemiyorum... gerci öyle bir insan olmadığımı da çok ii bilir ama biraz sürece bırakmak en güzeli olacak sanırım...

tabi canım sen bilirsin.ama bu süreç içinde ümide kapılıp daha çok yaralanmakta var işin içinde.sadece kafada biten ümidin olmadığı yerde aşk daha çabuk biter diye yazdım.her şeyi allah gönlümüze göre versin.gün gelecek ve boşuna üzülmüşüm diyeceksin.

Hat kesildiği halde merak edip aramayan insanı aramayın.
Madem eylülde gideceğinizi biliyor, bekleyin o sizi arasın

siz en iyisi eylülü bekleyin
o zaman kadarda aramayın onu
bizz kadınlar duygusallığa hemen kapılıveririz...
belliki o seni görmek dışında başka şey düşünmemiş
ama telefon etmemesi hat kesilince geri dönmemesi
çok saygısızca....

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X