Üniversite aşkımla 6 yıl sonra yeniden karşılaştım... 6 yıl boyunca yaşayıp yaşamadığından bile haberim olmayan biriydi, beni geçen hafta internette online buldu ve yaşadığım şehire tatile geldiğini söyledi görüşmek istedi bende tabiki kırmadım çünkü ayrılığımız hiçbir zaman kırıcı olmadı onun yasadığı şehirle benim yaşadığım şehirlerin farklı oluşu ve 6-7 yıl önce benim çocukca ve şımarıkca davranışlarım sebebiyle bitmişti...
6 yıl sonra onu yeniden görmek beni inanılmaz heycanlandırdı elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemedim onu ilk gördüğüm an, sarıldığım an onu ne kadar özlediğimi anladım
işte sorun burada başlıyor onu gördüğümde anladımki ben onu içimde bitirememişim ve hala seviyorum, 5-6 gün boyunca onunla birlikte (yanında da bir erkek arkadaşıda vardı ) tatil yaptık (onun için yıllık izin kullandım ama onun bundan haberi yok zaten izine çıkacağımı sanıyordu) ama bu 5-6 gün boyunca bana ne çok samimi davrandı nede çok soğuk davrandı bazı anlar eski günlerden bahsedip güldük eğlendik, samimi davrandı belime sarıldı yüzüme dokundu saçımla oynadı, bazende elini omzuma koymaktan çekindi, elimi tutmaktan çekindi ... normalde de duygularını çok belli eden bir insan değildir ne düşündüğünü hayatta anlayamazsın, 5-6 gün boyunca da arkadası burnumuzun dibinde olduğu için bende özel sorular soramadım ama benim anladığıma göre bir kız arkadası yok... tatil süresi herşey cok güzeldi iyi di hoştu tatil bitti bir kere bile aramadı bir gün sonra ben aradım nasılsın iyimisin evine ulaştın mı diye konusurken hat kesildi ve sonra bir daha geri dönmedi... sanırım onda herşey bitmiş öyle olmasa döndüğü zaman yarım kalan tel üzerine arardı kusura bakma hat kesildi diye bense içimde kocaman bir hüzün arkadasından baka kaldım ne yapacağımı bilemiyorum onu gerçekten çok istiyorum ama butür seylerin zorla olmayacağını da biliyorum ...
Sizce ne yapmalıyım?
6 yıl sonra onu yeniden görmek beni inanılmaz heycanlandırdı elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemedim onu ilk gördüğüm an, sarıldığım an onu ne kadar özlediğimi anladım

Sizce ne yapmalıyım?