- 12 Mayıs 2016
- 348
- 149
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben kayıt yaptırdım sadece hi okula gitmedim .s not olarak neyi kasdediyordunuz .sYatay geiş yapabilirsin notların yeterliyse.
Okurken puana göre yatay geçiş yapılıyor fakat bu şekilde hiç duymadım çünkü zaten o üniversiteye puanla yerleşiyorsunuz.Ama ben kayıt yaptırdım sadece hi okula gitmedim .s not olarak neyi kasdediyordunuz .s
Ümitsiz vakayım sanırım teşekkür ederim yinede .sOkurken puana göre yatay geçiş yapılıyor fakat bu şekilde hiç duymadım çünkü zaten o üniversiteye puanla yerleşiyorsunuz.
Öyle imkan olsa millet kötü bir üniversite yazar sonra ODTÜ ye hemen geçiş yapardı.
Eninde sonunda onu yapcam sanırımYeniden çalış sınava gir. Yada okulu arayıp bilgi al.
Var mıymış bu hak, çok şaşırdım. İnşallah bölüm vardır ve konu sahibinin puanı tutar o zamanBir yolu var, Merkezi yatay geçiş yapabilirsiniz şöyleki.. Kazandığınız seneki puanınız geçmek istediğiniz yerin puanına denk veya ondan yüksek ise bölüm farketmezsizin yatay geçiş yapabiliyorsunuz. Diyelim sizin puanınız 250 olsun yerleştiğiniz sene.. Tekirdağda iş sağlığı ve güvenliği bölümü var mı bilmiyorum da orası da 245 le kapamış olsun yerleştiğiniz seneyi baz alacaksınız ama son halini değil. Geçiş yapabilirsiniz.. Fakat her üninin başvuru tarihleri duyuruluyor sitelerden, takip etmenizi öneririm![]()