- Konu Sahibi anabelmontero
Ben okulun her köşesini her deligini dolaştım, sirf benim yuzumden yakisikli insan almamislar sanki![]()
hım aynı okuldamııyız diye sormuştum ama yakışıklı yok diyorszn aynı okulda değiliz demktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okulun her köşesini her deligini dolaştım, sirf benim yuzumden yakisikli insan almamislar sanki![]()
Haha aynen oyleOtobüste boş koltuk görüp sevindiğin anda teyzenin birinin seni sollayıp koltuğu kapması gibi mi yani![]()
Hihihi demekkihım aynı okuldamııyız diye sormuştum ama yakışıklı yok diyorszn aynı okulda değiliz demktir
Ayy ne fena bi seymişim benHaha aynen oyle![]()
hıh tamam:)hocam beni bu kadına benzetiyodu ben de hep ismini unutuyorum tşkler:)4 yilin hicbirindemi eyvah
Sophia Loren![]()
hıh tamam:)hocam beni bu kadına benzetiyodu ben de hep ismini unutuyorum tşkler:)
ne 4 yılı 5 yıl 5:)
bence de iyi olabilirdi de bence benzemiyorum zaten: ))Hadi yaa vaaaaay cok iyimis ben bu kadini cok begeniyorum![]()
Canim zaten uni okurken 24 saat ders calisilmaz en ağır bölüm bile öyledir gunde 1 2 saat duzenli calisirsin vizeden 3 hafta once tekrar biter ayrıca sosyal olmayan insan is hayatında başarılı olamaz is kuramaz bir şeyler uretemez sonuçta insanlarla calisiyoruz hepimiz. Umarım düzelir canım bakalım hayat ne gösterecek.Burda bana kizanlar var bide universite eglenme yerimi diye, tabiki degil ama boyle lanet lanet sıkıcı sıkıcı gecince insana calisma istediği de bırakmıyo, zaten deraler agir azicik nefes almak eglenmek bizimde hakkimiz... insallah ikimizinkide duzelir...
kusura bkma ya hamilelik hormnları ban yiyince aklm başima geldiPolemige girip sinirimi bozmak istemiyorum zaten sarjim bitiyo oyuzden tatli tatli yazicam
Eki Görüntüle 1276425 Pinar45cim onlarin hepsi isin esprisi muhabbet olsun bizim olsun diye actim konuştum , yoksa su kadinla alakam yok![]()
kusura bkma ya hamilelik hormnları ban yiyince aklm başima geldi![]()
Ben hemen ortam kuramam konuşmasına,tavırlarına bakarım ona göre.Diyelim arkadaş oldum sonradan da kötü bir davranışını gördüm o zaman da bırakırım.Biraz seçiciyim,çabuk ortam kuranlar genelde bunlara bakmazlar.Ay benim arkadaslarim var oyle ya, lanet insanlar sinir oluyorum nezaman tanistin milletlede ortam kurup begendin![]()
Valla hic denk gelmedim oyle birine kiminle konussam herkes bizim gibi sikayetciAy baya coguz biz , e ozaman bu surekli hava atan memnun olan kisimlar nerde![]()