• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universite Hayati Oleeey!!!

Uslubumdan haz etmeyen birkac arkadas için konumu duzenledim, boyle de dusunceli bir insanim:D

Burda bana kizanlar var bide universite eglenme yerimi diye, tabiki degil ama boyle lanet lanet sıkıcı sıkıcı gecince insana calisma istediği de bırakmıyo, zaten deraler agir azicik nefes almak eglenmek bizimde hakkimiz... insallah ikimizinkide duzelir...
Canim zaten uni okurken 24 saat ders calisilmaz en ağır bölüm bile öyledir gunde 1 2 saat duzenli calisirsin vizeden 3 hafta once tekrar biter ayrıca sosyal olmayan insan is hayatında başarılı olamaz is kuramaz bir şeyler uretemez sonuçta insanlarla calisiyoruz hepimiz. Umarım düzelir canım bakalım hayat ne gösterecek.

:KK53:
kusura bkma ya hamilelik hormnları ban yiyince aklm başima geldi :KK53:

Onemli degil, beni tanimadiginiz için esprili soyledigimi anlamamis olabilirsiniz yoksa oyle biri degilim
Hayirli olsun bebisiniz:KK36: (boyle denir heralde hamile birine, pek bilemedim suan:KK45:)

Ay benim arkadaslarim var oyle ya, lanet insanlar sinir oluyorum nezaman tanistin milletlede ortam kurup begendin:KK51:
Ben hemen ortam kuramam konuşmasına,tavırlarına bakarım ona göre.Diyelim arkadaş oldum sonradan da kötü bir davranışını gördüm o zaman da bırakırım.Biraz seçiciyim,çabuk ortam kuranlar genelde bunlara bakmazlar.

Back
X