Üniversite ile ilgili

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
2010 da meslek yuksek okulu muhasebe bolumunu bitirdim 2 dersim alttan kaldı veremedim kayıtım sılınmısmıdır bu zamana kadar hıcbir ders kaydı yada okulla alakalı istekte bulunmadım

10 sene geçmiş silinmiştir diye düşünüyorum en fazla 2 sene tutuyorlar diye biliyorum siz yinede öğrenci işlerini bir arayin

5 sene once aramıstım öğrenci işlerini 😊 okulla alakalı hıcbir islem yaptırmadıgın surece sıkıntı olmaz demıstı mesela ders secmememk ders kaydı yapmamak gibi aklıma nereden geldiyse bu saate kafama takıldı

2010 da meslek yuksek okulu muhasebe bolumunu bitirdim 2 dersim alttan kaldı veremedim kayıtım sılınmısmıdır bu zamana kadar hıcbir ders kaydı yada okulla alakalı istekte bulunmadım
Genelde öğrenciler gelip ilişik kesmedikçe kayıtları silinmiyor. 2011 de başlayıp devam etmeyen öğrenciler hala benim danışmanlığımda görünüyor. Devam etmeyi düşünüyorsan 2. dönem harç yatırıp devam edebilirsin.

Genelde öğrenciler gelip ilişik kesmedikçe kayıtları silinmiyor. 2011 de başlayıp devam etmeyen öğrenciler hala benim danışmanlığımda görünüyor. Devam etmeyi düşünüyorsan 2. dönem harç yatırıp devam edebilirsin.
Canım simdi ders secıp kayot yaptormadımyaı borclu olurmu yum okula aslında onu merak ediyorum

Yok canım borçlu olunmuyor. Sadece kayıt yaptıracağın dönemin harcını ödüyorsun
Hım anladım az önce e devletten baktım okul adım gırıs tarihim cıkıyo bıde belge olustır kısmı var ordan barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız diyor yani simdi ders secimi yapmadığım surece harç ile alakalı borc filan olmaz kayıt sılmedıgım ıcın sıkıntı olurmu peki

Hım anladım az önce e devletten baktım okul adım gırıs tarihim cıkıyo bıde belge olustır kısmı var ordan barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız diyor yani simdi ders secimi yapmadığım surece harç ile alakalı borc filan olmaz kayıt sılmedıgım ıcın sıkıntı olurmu peki
yok ne borç ne de sıkıntı çıkar. bence iki derin kalmışsa sadece çalış da mezun ol

Anladım canım 2 yasında oglum var bide hamileyim suan derslerim uygulamalıydı o yuzden veremedim derslere giremedim gidipte maddiyatım sıkıntılardan dolayısı oylece kaldı yanı😯

Diğer tum dersleri verdiyseniz sadece iki dersiniz kaldıysa devamsızlıktan kalmadiysaniz şayet o 2 dersten okulunuzda cift ders sinavi varsa girip mezun olabilirsiniz.

Diğer tum dersleri verdiyseniz sadece iki dersiniz kaldıysa devamsızlıktan kalmadiysaniz şayet o 2 dersten okulunuzda cift ders sinavi varsa girip mezun olabilirsiniz.
Mezun olamam artık
Okula sorun mutlaka ve e devlete de bakın.
Ev devletten baktım okul adım gırıs tarihim yazıyo belge olustırun kısmı var acamadım o sayfayı

Back
X