Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E devlette görünüyor okulla ilişiği kesildi ya da şu okulda öğrenci diye2010 da meslek yuksek okulu muhasebe bolumunu bitirdim 2 dersim alttan kaldı veremedim kayıtım sılınmısmıdır bu zamana kadar hıcbir ders kaydı yada okulla alakalı istekte bulunmadım
Genelde öğrenciler gelip ilişik kesmedikçe kayıtları silinmiyor. 2011 de başlayıp devam etmeyen öğrenciler hala benim danışmanlığımda görünüyor. Devam etmeyi düşünüyorsan 2. dönem harç yatırıp devam edebilirsin.2010 da meslek yuksek okulu muhasebe bolumunu bitirdim 2 dersim alttan kaldı veremedim kayıtım sılınmısmıdır bu zamana kadar hıcbir ders kaydı yada okulla alakalı istekte bulunmadım
denemedim az once öğrenci belge sorgula var okul adım cıkıyo bizde 2008gırıslı oldugum belge olustır kısmı var barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız yazıyoE devlette görünüyor okulla ilişiği kesildi ya da şu okulda öğrenci diye
Canım simdi ders secıp kayot yaptormadımyaı borclu olurmu yum okula aslında onu merak ediyorumGenelde öğrenciler gelip ilişik kesmedikçe kayıtları silinmiyor. 2011 de başlayıp devam etmeyen öğrenciler hala benim danışmanlığımda görünüyor. Devam etmeyi düşünüyorsan 2. dönem harç yatırıp devam edebilirsin.
Yok canım borçlu olunmuyor. Sadece kayıt yaptıracağın dönemin harcını ödüyorsunCanım simdi ders secıp kayot yaptormadımyaı borclu olurmu yum okula aslında onu merak ediyorum
Hım anladım az önce e devletten baktım okul adım gırıs tarihim cıkıyo bıde belge olustır kısmı var ordan barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız diyor yani simdi ders secimi yapmadığım surece harç ile alakalı borc filan olmaz kayıt sılmedıgım ıcın sıkıntı olurmu pekiYok canım borçlu olunmuyor. Sadece kayıt yaptıracağın dönemin harcını ödüyorsun
yok ne borç ne de sıkıntı çıkar. bence iki derin kalmışsa sadece çalış da mezun olHım anladım az önce e devletten baktım okul adım gırıs tarihim cıkıyo bıde belge olustır kısmı var ordan barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız diyor yani simdi ders secimi yapmadığım surece harç ile alakalı borc filan olmaz kayıt sılmedıgım ıcın sıkıntı olurmu peki
Belge oluşturun bi bu bilginin varlığından eminimGırdenemedim az once öğrenci belge sorgula var okul adım cıkıyo bizde 2008gırıslı oldugum belge olustır kısmı var barkodlu belgenizi oluatırabılırsınız yazıyo
Mezun olamam artıkDiğer tum dersleri verdiyseniz sadece iki dersiniz kaldıysa devamsızlıktan kalmadiysaniz şayet o 2 dersten okulunuzda cift ders sinavi varsa girip mezun olabilirsiniz.
Ev devletten baktım okul adım gırıs tarihim yazıyo belge olustırun kısmı var acamadım o sayfayıOkula sorun mutlaka ve e devlete de bakın.