- 5 Şubat 2013
- 595
- 132
- 83
- Konu Sahibi elmasekerimm
Merhaba ablalarım, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bu forma daha önce üye olmuştum ama hiç konu açmadım, genelde okumakla yetindim.. Fakat benim bir sorunum var. Ben 17 yaşındayım sevgilim 20. Hazırlık okuduğumuz için üniversiteye henüz bu sene başlayacak. Bir yıllık bir ilişkimiz var, henüz yeniyiz. Bugünlere kadar da gayet iyiydik ama ne olduysa şu tercih döneminden sonra oldu. Anlamıyorum tavırları soğudu, bana karşı ilgisi azaldı sanırım. Ya da bana öyle geliyor kızlar paranoyak gibiyim ona ne kadar hissettirmemeye çalışsam bile söylediğinden 1000 anlam çıkarıyorum. Babam,annem ve çevremde çok güvendiğim pek çok insan üniversitenin insanı çok değiştirdiğini söylüyor.. Uzak mesafe zaten yürümez gözüyle bakılan bir ilişki türü. Aslında ben bi kaç güne kadar karşılaştığımız her zorluğun sevgimiz karşısında aşılabileceğini düşünüyordum ama onun tavırları olsun, anlam çıkarttığım şeyler olsun.. Ne bileyim öyle kırık hissediyorum ki içimde bir şeyleri belki abartıyorum belki saçmalıyorum ama kendimi engel olamıyorum. Kızlar sizce üniversite insanı çok değiştiriyor mu? (daha nereye gideceği belli değil:/)