üniversite meselesi ?

cirkinnnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
354
9
0
Yalova
merhaba ben bu sene tercih yaapcağım kafama yatmayan seyler var
sizinle paylaşmak istedim
fizyoterapi
sosyoloji
ve
tıbbi dökümantasyon hakkında bilgisi olan var mı ?
iş olanaklaır ii ise özelden gitcemm
yardım edin ((((((((

İş imkanı önceliğinse sosyolojiden uzak dur derim. Fizyoterapi iyidir bu bakımdan.

Son düzenleme:
Hiç düşünmeden fizyoterapi derim ben. Önü açık bir meslek ve mezun olur olmaz iş bulabileceğin bir meslek. Ne varsa sağlık bölümünde var zaten.

Fizyoterapi diğer 2 bölüme nazaran daha yüksek iş olanağına sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
çirkinim diyince havada yorumlar uçuyordu
ah kadınlar ahh siz
yorum istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hahah bende konulara gore yorum sayisina bakiyorum nerde polemik yaratacak meseleler kaynana es sevgili gibi konular var 100 den asa yorum yok digerlerine bakiyorum cok az

​Fizyoterapi,kaç yıllığını düşünüyorsun peki.

canım yanlış yönlendirmek istemem ama geçenlerde bizim bölümdeki proflar da fizyoterapinin iyi olabileceğini söylediler. Hoş bir kaç senedir oraya da yığılma var, iş olayı her bölümde zor. iyice araştır. O ya da bu bölüm, çıkınca nerelerde çalışııyor, çalışmak için hangi şartlar aranıyor, maaşları neler, çalışma şartları neler. araştırmadan tercih yapma sakın

çok araştırıyorum ama kafam çok karıştı teşekkür ederimm.......

sosyoloji imkanı yok mu hiç atama falan ?

merhaba ben sosyoloji okuyorumm şöyle söyleyeyim iş imkanı yok malesef hani yeni yeni kadro ayrılmaya başlandı 4 temmuzdu sanırsam aile bakanlığına 225 sosyolog atandı 250 daha atanacakmış bu durum böyle devam ederse iyi ama seçim vs bu yüzden atama yapılıyorsa bu seçimler bittikten sonra daha atama olmaz iş imkanı iyi olsun derseniz başka bölümlere yönelmelisiniz en düşük 82 ile ataması yapıldı son atamada ne olur bu durum belli olmaz bu yıl 150 de felsefe grubu öğrtmeni atandı bunun için formasyon almak gerekiyor o kadar sosyoloji felsefe mezununun arasnda bu çok zor onunda 90 ı bulmuştu sanırım puanı

Kendi mesleginizi yapmak istiyorsaniz sosyolojiden uzak durun derim.. is imkani olarak fizyoterapinin iyi oldugunu duymustum ben de

Tibbi dokumantasyondan uzak durr derim onu okuyanlar şimdi hastanelerde hasta kabulde yada sekreterlikte anca kendilerine is bulabiliyorlar kpss de çok fazla açıkta kalan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…